Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα Λευκή μου!!! Εγώ με την τουαλέτα τις τελευταίες βδομάδες νομίζω είμαι λίγο καλύτερα αλλά και πάλι πάω συχνά!!
    • Καλημέρα Λευκη μου!! Λες να ισχύει αυτό με το κεφάλι γιατί και εγώ όταν γυρίζω πλευρό πονάω στα αριστερά!! Έλεγα τυχαίο είναι! Εγώ δεν το νιώθω το μωρό ειδικά τόσο καθαρά!! Μόλις ξεκίνησα φαντάσου να το νιώθω σαν ψαράκι! Και δεν είμαι και σίγουρη αν ήταν αυτό 🤣  Μόνο 45 φορές πας στην τουαλέτα? Τυχερή είσαι! Εγώ πάω τις διπλάσιες 😭😭 είναι τραγικό αυτό το πράγμα! Πότε θα σταματήσει?
    • καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!  είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά σιγά σιγά θα βρείτε τα πατήματά σας! ήρθαν και τα πρώτα βήματα από το λουλούδι σου ❤️  μεγαλώνειιιι!! εύχομαι να τα ζήσουμε όλες μας σύντομα!
    • Το Μέλανη θα μπορούσε να θεωρηθεί ως υποκοριστικό του Μελπομένη, αν και δεν είναι τόσο συνηθισμένο. Είναι πιο κοντά στο όνομα Μελανία, αλλά αν κάποιος το προτιμά ως παραλλαγή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τα υποκοριστικά είναι συχνά προσωπικές επιλογές και μπορεί να διαμορφώνονται με βάση την αίσθηση που θέλει να δώσει κάποιος στο όνομά του. Πάντως φίλη μου με το όνομα Μελπομένη τη φωνάζουμε Μένη. Κλασικό θα μου πεις.. 😅 Να ξέρεις πως τα ελληνικά ονόματα τελειώνουν με "η" πάντα στο τέλος. 
    • Αααα σε ευχαριστώ πολύ που το θυμήθηκες ❤️❤️. Ειμαι καλά, δόξα τω Θεώ, απλά μετακομίσαμε την Κυριακή και δεν προλαβαίνω ούτε να πάρω ανάσα!! Και το καλύτερο είναι ότι τη Δευτέρα αδιαθετησα. Είπα και στον καλό μου, ευτυχώς που ήρθε η περίοδος γιατί δεν θα ήθελα να έχω μετακόμιση και το άγχος μιας εγκυμοσύνης. Τώρα κουβαλάω, σηκώνω, σκύβω, καθαρίζω... Και συνηθως με την μικρούλα μου αγκαλιά (είναι 10 κιλά). Δυστυχώς δεν έχουμε βοήθεια (εκτός από 2 ημέρες που βοήθησε ο αδερφός του άντρα μου και η γυναίκα του). Οπότε με το μωρό είναι εξαιρετικά δύσκολο όλο αυτό, γιατί είναι ένα μωράκι κυριολεκτικά κολλημένο πάνω μου. Αν την αφήσω για 1 λεπτό πλανταζει στο κλάμα. Αλλά θα τα καταφέρουμε!! Το καλύτερο είναι ότι το Λυδιακι λίγο πριν γίνει 11 μηνών, άφησε τα χεράκια και έκανε τα πρώτα της βήματα!!! Συγκινήθηκα τόσο μα τόσο πολύ, και ευτυχώς προλάβαμε να την βγάλουμε βίντεο ❤️❤️  Πλέον νιώθω ότι επικοινωνούμε με έναν πολύ δικό μας τρόπο και κάθε μέρα είναι και μια έκπληξη!! Πόση αγάπη μπορεί να χωρέσει στην καρδιά μιας μανουλας, ούτε που το είχα φανταστεί 🥰🥰. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να μην υπάρξει γυναίκα που λαχταρά ένα μωρό και να μην νιώσει αυτά τα συναισθήματα!!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...