Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αγάπη μου γλυκιά μια σχέση δε διαλύεται σ ένα τριήμερο όσο άσχημη να ήταν η συμπεριφορά σου. Αφορμή έψαχνε πιστεύω. Πάντα βάσει με τα λεγόμενα σου. Καταλαβαίνω πως τόσα χρόνια στηρίζεσαι σε αυτή τη σχέση κι έχεις δώσει όλο σου το είναι αλλά συμπεριφορές τύπου δεν ήμουν έτοιμος κλπ δείχνουν άλλα πράγματα. Δε διαλύεται ένα σπίτι σ ένα τριήμερο. Γιατι για μένα ο γάμος δεν είναι το μυστήριο ή μια υπογραφή στο δημαρχείο είναι η καθημερινότητα.. Ουσιαστικά σαν παντρεμένοι ήσασταν. Επίσης θέλεις να είσαι μ έναν άνθρωπο ο οποίος επηρεάζεται τόσο από τους γονείς του; Μόνη σου δε θα μείνεις για πάντα σε καμμία περίπτωση. Για όλους υπάρχει ο άνθρωπος τους. Πριν τον άντρα μου είχα 6 χρόνια σχέση, είχα επενδύσει τα πάντα, όταν χωρίσαμε συνειδητοποίησα πως το σκεφτόμουν ήδη 1 χρόνο και ουσιαστικά το είχα αποφασίσει το τελευταίο τρίμηνο. Και γω πίστευα πως είχε έρθει το τέλος του κόσμου αλλά εν τέλη όταν κατάφερα να ηρεμήσω και πέρασε ο καιρός είδα πως έπρεπε να γίνει και πως ήταν μόνο για καλό!!! 
    • Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαλαρ΄ωσεις όσο γίνεται γιατί τώρα είναι ή πιο σημαντική και η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου.. Από τη στιγμη που ξέρει ότι είσαι έγκυος σίγουρα το έχει πει και στους δικους του ήδη, επομένως μην σου φανεί περίεργο αν εμφανιστούν ή αν προσπαθήσουν να σε πιέσουν ψωχολογικά για να κάνεις έκτρωση γιατί δεν θέλουν .Τα λόγια του είναι τα λογια τους.. Θέλει κουράγιο και μεγάλη απόσταση να το δεις όσο πιο ψύχραιμα γίνεται .. Η ψυχολόγος που σου πρότεινε η @Elli13 δεν είναι κακή ιδέα , έγω έκανα ψυχοθεραπεία 1 χρόνο και με έχει βοηθήσει , έστω να μιλήσεις να τα βγάλεις από μέσα σου..
    • Νιώθεις ότι έκανες κάτι λάθος απέναντι τους;; Εσύ θα το κρίνεις αυτό κορίτσι μου. Αν και κανονικά και αυτοί θα έπρεπε να σου ζητήσουν συγγνώμη ήσουν σε μια φάση δύσκολη και σε πήρε από κάτω βοήθεια και συμπαράσταση ήθελες.  Όχι να πούνε δεν είσαι για τον γιο τους. Όλοι μαζί οικογενειακως θα έπρεπε να σου ζητήσουν συγνώμη... τώρα που θα μάθουν για την εγκυμοσύνη τι θα πούνε άραγε;
    • @NerinaKοπέλα μου το ξέρω ότι θες κάποιος να έρθει με ένα μαγικό τρόπο να τα αλλάξει όλα και να γίνουν όπως πριν αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις που μας λες,, δείχνει μεγάλο εγωισμό, έβαζε τους γονείς του πάντα πάνω από εσας..συμφώνησε στο να προσπαθήσετε για παιδί (εφόσον κάνατε όλη αυτή τη διαδικασία) και τελικά σε κρεμάει; Δηλαδή τώρα; που είναι η αγάπη των τόσων χρόνων; Πραγματικά αν η ζωή σου πάιζει αυτό το παιχνίδι, απομακρύνσου από βιαστικές αποφάσεις και πάρε το χρόνο σου..ξέρω ότι θες να μπουν άμεσα όλα σε μια σειρά αλλά από ότι φαίνεται αυτός είναι αποφασισμένος και μάλιστα νομίζει ότι θα σου πει και τι να κάνεις,,ότι και να έγινε έχεις καθε δικαιωμα εσυ να αποφασίσεις για το σώμα σου. Ηρε΄μησε και σκεψου πως αν εχεις ενα εμβρυακι εκει, πρεπει αυτο να σκεφτεις και οχι ανθρωπους που στα δυσκολα σου φερονται ετσι,,χτες πες είχε τα νευρα του..σημερα;  Απαραδεκτος στο θεμα των γονιων του..απο οτι καταλαβαινω ειναι το παιδακι των γονιων του ακομα..
    • Κορίτσι μου γλυκό είσαι ταραγμένη και δεν σκέφτεσαι λογικά. Να ζητήσεις συγγνώμη από τους ανθρώπους που έβαλαν τον γιο τους να διαλέξει; Γιατί; Για να γυρίσει πίσω ο άνθρωπος που σου μιλάει για έκτρωση μετά από όσα κάνατε για να αποκτήσετε αυτό το πλασματακι; Για να τον πείσεις να το δεχτεί; Γιατί ακριβώς; Θα έπρεπε να τα είχε κάνει όλα πέρα στο άκουσμα του θετικού τεστ, όχι να σε αμφισβητεί κιόλας και να θέλει να πάτε μαζί στο νοσοκομείο. Δεν χτίζονται έτσι οι οικογένειες και ακόμα και να γυρίσει, αργά ή γρήγορα οι γονείς του θα ξαναμπούν στη μέση.  Ναι είμαστε έξω από το χορό και μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά σκέψου τι θα έλεγες σε μια φίλη σου αν τα άκουγες όλα αυτά. Τι θα την συμβουλευες; Όπως είπαν και τα κορίτσια, είναι λες και το σύμπαν συνομοτησε για να καταλάβεις τι άνθρωπο είχες δίπλα σου... Και προφανώς δεν έγιναν όλα αυτά σε 3 μέρες, αλλά το δούλευε καιρό μέσα του. Αλλιώς δεν θα συνέχιζε αυτγν την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σου. Δεν σου αξίζει κορίτσι μου ένας τέτοιος σύντροφος και σίγουρα δεν αξίζει στο μωράκι σου ένας τέτοιος πατέρας που θέλει να το ξεφορτωθεί.  Στα λέω με όλη μου την αγάπη, όπως θα τα έλεγα σε κολλητή μου φίλη. Εν ανάγκη μιλα με έναν ψυχολόγο, δεν είναι ταμπού, ίσα ίσα στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής σου θα σε κάνει να δεις πιο καθαρά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...