Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 11:04 ΠΜ, ο/η Christi.D. είπε:

Εγώ που έκανα δεν μου είχαν να διαλέξω γεύση. Ήταν νερό και διαλυμένη η γλυκόζη οπότε ήταν ένα πετιμέζι 

Κι εγώ το λεμόνι θα σου πρότεινα γιατί είναι ξινό και σπάει λίγο τη γλύκα 

Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι θα βοηθήσει πολύ να είναι κρύο. Εγω που είχε θερμοκρασία δωματίου το υγρό , έπινα ενδιάμεσα κρύο νερό που είχα μαζί μου και με βοήθησε πολύ γιατι αισθανόμουν λιγότερο έντονα τα γλυκιά γεύση 

Εσύ τη γλυκόζη θα την πάρεις;

Δεν στη δίνουν από το μικροβιολογικό;

Expand  

Εμενα μου έγραψε τα 100 γρ γλυκόζη 

σημερα που πήγα στο φαρμακείο έχουν μόνο τα 75γρ γλυκόζης 

πηρα τηλ στο μικροβιολογικό τους ειπα ότι δεν βρίσκω με 100 γρ και λένε πως έχουν αυτοί εκεί στο μικροβιολογικό και θα μου δώσουν 

και εμένα έτσι ήταν νερό με ζάχαρη δεν είχε γεύση τουλάχιστον στην πρώτη φορά που είχα κάνει 

Δημοσίευση

κορίτσια ειπα να τα βάλω με σειρά ανάλογα της ΠΗΤ μας 

@Benar ΠΗΤ 1/8 Κοριτσάκι 🩷

@Demy93 ΠΗΤ 3/8 Αγοράκι 🩵

@Fighter ΠΗΤ 6/8 Κοριτσάκι 🩷

@μαμά12345 ΠΗΤ 10/8 Αγοράκι 🩵

@Mommyel ΠΗΤ 12/8 Αγοράκι 🩵

@ΜΑΡΘΑΑ_61 ΠΗΤ 13/8 Αγοράκι 🩵

@nanouko ΠΗΤ 14/8 Αγοράκι 🩵

@Christine Pilates ΠΗΤ 20/8 Αγοράκι🩵

@Χρύσακι ΠΗΤ 22/8 Κοριτσάκι 🩷

@Katiana1987 ΠΗΤ 23/8 Κοριτσάκι 🩷

@Elk ΠΗΤ 23/8 Κοριτσάκι 🩷

@Barbiee ΠΗΤ 27/8 Αγοράκι 🩵

@katerinayia ΠΗΤ 28/8 Κοριτσάκι 🩷

@maroo8 ΠΗΤ 29/8 Αγοράκι 🩵

@Magda zi ΠΗΤ 31/8 Αγοράκι 🩵

@Christi.D. ΠΗΤ 31/8 Αγοράκι 🩵

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 6:58 ΠΜ, ο/η katerinayia είπε:

Κ εμένα μου είπε για του κοκκυτη. Θα το κάνω όταν ξαναπάω. Κ στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα κάνει κ της γρίπης. 

Κ ευτυχώς που το έκανα δηλαδή γιατί η μικρή μου κόλλησε την γρίπη Β κάποια στιγμή, αλλά εγώ ευτυχώς όλα καλά.

Expand  

Κακώς δεν είχα κάνει κι εγώ στις αρχές της εγκυμοσύνης για τη γρίπη γτ κολλήσαμε και ο σύζυγός μου την πέρασε με 40άρια και με το ζόρι και με πόσα  παυσίπονα έπεφτε στο 38!! Πάλι καλά με βοήθησε ο Θεούλης κι εγώ ανέβασα μόνο δέκατα!! Φαντάζεσαι να έκανα κι εγώ σαραντάρια και να μην πέφτει; Θα πήγαινα νοσοκομείο λογικά..

Άραγε γρίπης και κορονοιού θα πρέπει να ξανακάνουμε μετά όταν θηλάζουμε;

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 6:58 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια εσεις έχετε απόφαση που θα γεννήσετε ; Σε δημόσιο ή ιδιωτικό ; 

Expand  

Αναγκαστικά εμείς σε ιδιωτικό λόγω γιατρού.. πολλά τα έξοδα δυστυχώς.. ευτυχώς παίρνουμε κι αυτό το επίδομα, νομίζω στα 2.400 είναι για πρώτο παιδί;

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 1:42 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

κορίτσια ειπα να τα βάλω με σειρά ανάλογα της ΠΗΤ μας 

@Benar ΠΗΤ 1/8 Κοριτσάκι 🩷

@Demy93 ΠΗΤ 3/8 Αγοράκι 🩵

@Fighter ΠΗΤ 6/8 Κοριτσάκι 🩷

@μαμά12345 ΠΗΤ 10/8 Αγοράκι 🩵

@Mommyel ΠΗΤ 12/8 Αγοράκι 🩵

@ΜΑΡΘΑΑ_61 ΠΗΤ 13/8 Αγοράκι 🩵

@nanouko ΠΗΤ 14/8 Αγοράκι 🩵

@Christine Pilates ΠΗΤ 20/8 Αγοράκι🩵

@Χρύσακι ΠΗΤ 22/8 Κοριτσάκι 🩷

@Katiana1987 ΠΗΤ 23/8 Κοριτσάκι 🩷

@Elk ΠΗΤ 23/8 Κοριτσάκι 🩷

@Barbiee ΠΗΤ 27/8 Αγοράκι 🩵

@katerinayia ΠΗΤ 28/8 Κοριτσάκι 🩷

@maroo8 ΠΗΤ 29/8 Αγοράκι 🩵

@Magda zi ΠΗΤ 31/8 Αγοράκι 🩵

@Christi.D. ΠΗΤ 31/8 Αγοράκι 🩵

Expand  

Τέλεια!! Για να δούμε αν θα τηρηθεί η σειρά 😀😀 βλέπω είμαστε πολλές που θα τους χαλάσουμε τις διακοπές 😛😛😆

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 3:01 ΜΜ, ο/η nanouko είπε:

Αναγκαστικά εμείς σε ιδιωτικό λόγω γιατρού.. πολλά τα έξοδα δυστυχώς.. ευτυχώς παίρνουμε κι αυτό το επίδομα, νομίζω στα 2.400 είναι για πρώτο παιδί;

Expand  

Ναι παίρνεις τα μισά τον πρώτο μήνα που γέννησες και τα αλλά μισά στο εξάμηνο αλλά κάτι είχα διαβάσει ότι τα μισά θα είναι μετρητά και τα αλλά μισά δωροεπιταγή ελπίζω να μην ισχύει τελικά αυτό γιατί εγω που τα έχω όλα τα πράγματα δεν με συμφέρει η επιταγή 

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 3:01 ΜΜ, ο/η nanouko είπε:

Expand  

Ναι αλλά αργούν να έρθουν. Αν μπορούσαν να καλύψουν το μαιευτήριο θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πάω στο γιατρό μου.

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 3:21 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Ναι παίρνεις τα μισά τον πρώτο μήνα που γέννησες και τα αλλά μισά στο εξάμηνο αλλά κάτι είχα διαβάσει ότι τα μισά θα είναι μετρητά και τα αλλά μισά δωροεπιταγή ελπίζω να μην ισχύει τελικά αυτό γιατί εγω που τα έχω όλα τα πράγματα δεν με συμφέρει η επιταγή 

Expand  

Δωροεπιταγή;; 😕😕 Άλλο πάλι και τούτο.. 

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 5:05 ΜΜ, ο/η nanouko είπε:

Δωροεπιταγή;; 😕😕 Άλλο πάλι και τούτο.. 

Expand  

ναι ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο

ειπαν ότι ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι για τα μαγαζιά να μην μπορούν να φοροδιαφεύγουν 🤷‍♀️

γιατι τις περισσότερες φορές για να κάνουν καλύτερη τιμή πχ στο καρότσι δεν κόβουν απόδειξη ενώ με την δωροεπιταγή θα πρέπει να κόψουν για να μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά  🤷‍♀️

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 5:12 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

ειπαν ότι ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι για τα μαγαζιά να μην μπορούν να φοροδιαφεύγουν 🤷‍♀️

γιατι τις περισσότερες φορές για να κάνουν καλύτερη τιμή πχ στο καρότσι δεν κόβουν απόδειξη ενώ με την δωροεπιταγή θα πρέπει να κόψουν για να μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά  🤷‍♀️

Expand  

Αυτά θα τα έχουμε πάρει ήδη τα χοντρά έξοδα! Για να δούμε.. ελπίζω να μην ισχύσει!

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 7:10 ΜΜ, ο/η nanouko είπε:

Αυτά θα τα έχουμε πάρει ήδη τα χοντρά έξοδα! Για να δούμε.. ελπίζω να μην ισχύσει!

Expand  

Μακάρι 😊 και εγω δεν θελω καθόλου να ισχύει αυτό να είναι όλα μετρητά να καλύψουμε καμία τρύπα 😅

Δημοσίευση

Καλησπέρα! @Elk εμένα ο γιατρός μου είναι έξω αλλά σε δημόσιο θα γεννήσω ..είναι πολλά τα λεφτά δεν μου περισσεύουν τώρα ..εν τω μεταξύ έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στα δημόσια πλέον..έγινε ένα περιστατικό με μια φίλη μου και πέσαμε απ' τα σύννεφα που πήγε να γέννησει σε ιδιωτικό..την στείλανε σε δημόσιο χωρίς λόγω κι αιτία..αφήστε μεγάλη ιστορια....

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 3:04 ΜΜ, ο/η nanouko είπε:

Τέλεια!! Για να δούμε αν θα τηρηθεί η σειρά 😀😀 βλέπω είμαστε πολλές που θα τους χαλάσουμε τις διακοπές 😛😛😆

Expand  

Εγώ στον πρώτο με το που μπήκα στο μήνα μου 37+5 έσπασαν τα νερά και γέννησα..ελπίζω και τώρα να πάει έτσι ...μη φάω όλο τον Αύγουστο😂😂

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 5:12 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Expand  

Το είχα ακούσει κι εγώ αυτό...ελπίζω να μην ισχύει...

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 2:58 ΜΜ, ο/η nanouko είπε:

Κακώς δεν είχα κάνει κι εγώ στις αρχές της εγκυμοσύνης για τη γρίπη γτ κολλήσαμε και ο σύζυγός μου την πέρασε με 40άρια και με το ζόρι και με πόσα  παυσίπονα έπεφτε στο 38!! Πάλι καλά με βοήθησε ο Θεούλης κι εγώ ανέβασα μόνο δέκατα!! Φαντάζεσαι να έκανα κι εγώ σαραντάρια και να μην πέφτει; Θα πήγαινα νοσοκομείο λογικά..

Άραγε γρίπης και κορονοιού θα πρέπει να ξανακάνουμε μετά όταν θηλάζουμε;

Expand  

Ωχ κατάλαβα,ναι κ η μικρή μου δύσκολα το πέρασε. Της γρίπης γίνεται κάθε χρόνο, εγώ λέω να το κάνω κ τον επόμενο χρόνο δηλαδή. Τώρα για covid, αν κ μου το πρότεινε κι αυτό στην αρχή, αποφάσισα να μην κάνω άλλη δόση τελικά.

Δημοσίευση

Σίγουρα το οικονομικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό στην απόφαση του που θα γεννήσουμε. Μακάρι να ήταν οι τιμές λίγο πιο προσιτές για όλους αλλά δεν.. Εντάξει είτε σε ιδιωτικό είτε σε δημοσιο φαντάζομαι μια χαρα θα ειναι. Το θέμα είναι να έρθουν τα μωρακια μας γερά. 

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 10:22 ΠΜ, ο/η maroo8 είπε:

Έχω μια ερώτηση κορίτσια για την καμπύλη σε εσάς που την κάνατε ήδη ή ξέρετε από την προηγούμενη εγκυμοσύνη..μου είπε ότι η γλυκόζη βγαίνει σε δύο γεύσεις, λεμόνι και πορτοκάλι..ξέρετε αν έχει καμία διαφορά;;επίσης μου είπε να το βάλω ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ,βοηθάει στο να το πιεις πιο εύκολα..

Expand  

Κ εγώ δεν την έκανα ακόμα την καμπύλη, έχουν απεργία οι μικροβιολογοι αυτές τις μέρες εδώ. Λογικά θα πάω από εβδομάδα. Αυτό με τις γεύσεις δεν το θυμάμαι καθόλου να πω την αλήθεια, πάντως σίγουρα την 1η φορά δεν το ειχα αγοράσει εγώ αυτό το υγρό. Μου το είχαν δώσει στο μικροβιολογικο. 

Τώρα θα πάρω ένα τηλ.την προηγούμενη μέρα να μου πει αν πρέπει να το πάρω εγώ.

Δημοσίευση
  στις On 17/5/2024 at 7:25 ΠΜ, ο/η katerinayia είπε:

Κ εγώ δεν την έκανα ακόμα την καμπύλη, έχουν απεργία οι μικροβιολογοι αυτές τις μέρες εδώ. Λογικά θα πάω από εβδομάδα. Αυτό με τις γεύσεις δεν το θυμάμαι καθόλου να πω την αλήθεια, πάντως σίγουρα την 1η φορά δεν το ειχα αγοράσει εγώ αυτό το υγρό. Μου το είχαν δώσει στο μικροβιολογικο. 

Τώρα θα πάρω ένα τηλ.την προηγούμενη μέρα να μου πει αν πρέπει να το πάρω εγώ.

Expand  

Εγω εχτές πήρα τηλ μου είπαν πως θα μου δώσουν αυτοί από το μικροβιολογικό ενώ την προηγούμενη φορά που πήγα σε άλλο μικροβιολογικό το πήρα εγω 

αν και την πρώτη φορά έκανα με 75γρ γλυκόζη τώρα ο καινούργιος γιατρός μου έδωσε τα 100 γρ 😕

Δημοσίευση
  στις On 17/5/2024 at 7:18 ΠΜ, ο/η katerinayia είπε:

Ωχ κατάλαβα,ναι κ η μικρή μου δύσκολα το πέρασε. Της γρίπης γίνεται κάθε χρόνο, εγώ λέω να το κάνω κ τον επόμενο χρόνο δηλαδή. Τώρα για covid, αν κ μου το πρότεινε κι αυτό στην αρχή, αποφάσισα να μην κάνω άλλη δόση τελικά.

Expand  

Μετά από αυτό που περάσαμε κι εγώ θα το κάνω της γρίπης για να πάρει αντισώματα και το μωράκι! Θα προσπαθήσω να πείσω και τον σύζυγο γτ έχει φοβία με τις ενέσεις..

Δημοσίευση
  στις On 17/5/2024 at 7:21 ΠΜ, ο/η katerinayia είπε:

Σίγουρα το οικονομικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό στην απόφαση του που θα γεννήσουμε. Μακάρι να ήταν οι τιμές λίγο πιο προσιτές για όλους αλλά δεν.. Εντάξει είτε σε ιδιωτικό είτε σε δημοσιο φαντάζομαι μια χαρα θα ειναι. Το θέμα είναι να έρθουν τα μωρακια μας γερά. 

Expand  

Αυτό πιστεύω κι εγώ, παντού καλά είναι, έχω ακούσει πολύ καλές εμπειρίες και για τα δύο, απλώς να βρει η κάθε γυναίκα έναν γιατρό που να εμπιστεύεται και να νιώθει άνετα, για μένα αυτό μετράει!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσαρες!

χάθηκα εγώ τελείως...σας διαβάζω όμως τόσο καιρό 😍

εγώ όλα καλά προς το παρόν...απο βδομάδα θα κάνω καμπύλη και εξετάσεις αίματος για να δούμε τι γίνεται! εδω στην περιοχή μου ηταν κλειστά τα μικροβιολογικά αυτή τη βδομάδα..δεν ξέρω αν κρατήσει κ άλλο βέβαια!

Δευτέρα στις 19.00 εχω ραντεβού με την γιατρό μου!

εγω κορίτσια έξω θα γεννήσω πρωτα ο Θεός..στο Ιασώ είναι η γιατρός μου...δεν ήθελα με τίποτα νοσοκομείο...εχω πολυ κακη εμπειρία απο τα νοσοκομεία γενικά και δεν υπήρχε καμια περίπτωση να πάω νοσοκομείο!

εντωμεταξυ δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω απο πράγματα τίποτα...μονο μια κουβερτουλα πήρα που έτυχε πάλι και την πήρα!

αλλά σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω... εσείς έχετε ψωνίσει;

εμένα μ εχει τρελάνει στις κλωτσιές ο μπέμπης και κυρίως το βράδυ οταν πάω να ξαπλώσω 🤷

σήμερα είμαι 25+3...στον έβδομο μήνα πότε μπαίνουμε;

η γιατρός μου δεν μετράει με μηνες αλλα με εβδομάδες και εγω μπερδευομαι πολύ..

Δημοσίευση
  στις On 16/5/2024 at 9:16 ΜΜ, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα! @Elk εμένα ο γιατρός μου είναι έξω αλλά σε δημόσιο θα γεννήσω ..είναι πολλά τα λεφτά δεν μου περισσεύουν τώρα ..εν τω μεταξύ έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στα δημόσια πλέον..έγινε ένα περιστατικό με μια φίλη μου και πέσαμε απ' τα σύννεφα που πήγε να γέννησει σε ιδιωτικό..την στείλανε σε δημόσιο χωρίς λόγω κι αιτία..αφήστε μεγάλη ιστορια....

Expand  

Λένε όταν γίνει κάτι σοβαρό σε στελνουν σε δημόσιο δεν σε κρατάνε στην κλινική 🤷‍♀️

Αλλά τώρα να την στείλουν χωρίς λόγο περίεργο είναι τι να πεις ποιος ξέρει τι παίχτηκε και δεν την κράτησαν 

Δημοσίευση
  στις On 17/5/2024 at 12:24 ΜΜ, ο/η Barbiee είπε:

Καλησπέρα κοριτσαρες!

χάθηκα εγώ τελείως...σας διαβάζω όμως τόσο καιρό 😍

εγώ όλα καλά προς το παρόν...απο βδομάδα θα κάνω καμπύλη και εξετάσεις αίματος για να δούμε τι γίνεται! εδω στην περιοχή μου ηταν κλειστά τα μικροβιολογικά αυτή τη βδομάδα..δεν ξέρω αν κρατήσει κ άλλο βέβαια!

Δευτέρα στις 19.00 εχω ραντεβού με την γιατρό μου!

εγω κορίτσια έξω θα γεννήσω πρωτα ο Θεός..στο Ιασώ είναι η γιατρός μου...δεν ήθελα με τίποτα νοσοκομείο...εχω πολυ κακη εμπειρία απο τα νοσοκομεία γενικά και δεν υπήρχε καμια περίπτωση να πάω νοσοκομείο!

εντωμεταξυ δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω απο πράγματα τίποτα...μονο μια κουβερτουλα πήρα που έτυχε πάλι και την πήρα!

αλλά σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω... εσείς έχετε ψωνίσει;

εμένα μ εχει τρελάνει στις κλωτσιές ο μπέμπης και κυρίως το βράδυ οταν πάω να ξαπλώσω 🤷

σήμερα είμαι 25+3...στον έβδομο μήνα πότε μπαίνουμε;

η γιατρός μου δεν μετράει με μηνες αλλα με εβδομάδες και εγω μπερδευομαι πολύ..

Expand  

στην 27 εβδομάδα μπαίνουμε στον 7ο μήνα αν τα λέω και εγω σωστά 😊 όλοι οι γιατροί σε βδομαδες μετράνε 

Άντε με το καλό να πάτε στο ραντεβού να δείτε το μωρακι σας 

και εγω Ιασώ γέννησα το πρώτο παιδάκι εκεί είναι ο γιατρός που είχα 

εεε καλά θα είναι όταν μπεις στο 7ο να ξεκινήσεις μετά ψώνια σου σιγά σιγά 

βαζω ένα πινακα μήπως βοηθήσει εγω αυτόν κοιτάω IMG_6423.thumb.jpeg.f114ea9dff7add2d28a797b29b594a0b.jpeg

Δημοσίευση
  στις On 17/5/2024 at 2:10 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

στην 27 εβδομάδα μπαίνουμε στον 7ο μήνα αν τα λέω και εγω σωστά 😊 όλοι οι γιατροί σε βδομαδες μετράνε 

Άντε με το καλό να πάτε στο ραντεβού να δείτε το μωρακι σας 

και εγω Ιασώ γέννησα το πρώτο παιδάκι εκεί είναι ο γιατρός που είχα 

εεε καλά θα είναι όταν μπεις στο 7ο να ξεκινήσεις μετά ψώνια σου σιγά σιγά 

βαζω ένα πινακα μήπως βοηθήσει εγω αυτόν κοιτάω IMG_6423.thumb.jpeg.f114ea9dff7add2d28a797b29b594a0b.jpeg

Expand  

έτσι λέω αρχες του μήνα να ξεκινήσω να παίρνω ότι μπορώ!

εντωμεταξυ το κοιτάω και με τις μερες και κάπως με βοηθάει πιο πολύ 😂

αλήθεια μπερδευομαι!

ενταξει 10 μέρες έμειναν ακόμα 🤷

γενικα κορίτσια κουράζεστε εσείς; εγώ πλέον πάρα πολύ! και συνεχίζω να μην κοιμάμαι καλά τα βράδια 🤦

Δημοσίευση
  στις On 17/5/2024 at 2:28 ΜΜ, ο/η Barbiee είπε:

έτσι λέω αρχες του μήνα να ξεκινήσω να παίρνω ότι μπορώ!

εντωμεταξυ το κοιτάω και με τις μερες και κάπως με βοηθάει πιο πολύ 😂

αλήθεια μπερδευομαι!

ενταξει 10 μέρες έμειναν ακόμα 🤷

γενικα κορίτσια κουράζεστε εσείς; εγώ πλέον πάρα πολύ! και συνεχίζω να μην κοιμάμαι καλά τα βράδια 🤦

Expand  

Ναι σιγά σιγά άρχισε  γιατί λογικά σε κανένα μήνα θα θέλει να εχεις έτοιμη και την τζαντα μαιευτηρίου

Από κούραση καποιες μερες ναι καποιες μερες όχι τόσο αλλά λαχανιαζω εύκολα όμως 

τα βραδια σε γενικές γραμμές κοιμάμαι καλά απλά ακόμα στον ύπνο μου κοιμάμαι αρκετές φορές ανασκελα και ξυπναω με μια δυσφορία κάπως μια ενόχληση και γυριζω πλευρό 

εσυ γιατί δεν κοιμάσαι καλά ; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...