Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κ εγώ τη Πέμπτη θα πάω στον εμβρυολογο..να δω γτ έχω άγχος Μ πΕ η γυναικολόγος βλέπει αυξημένο αμνιακό κ έχω κόψει ζάχαρη κ αλάτι..θα δούμε τώρα Πέμπτη σίγουρα.. σήμερα έκανα μια διπλή δόση ένεσης για τα πνευμόνια των παιδιών κ θα κάνω κ αύριο άλλη μια διπλή δόση..το εμβόλιο του κοκκυτη πότε το κάνουμε?
    • Κανω διατροφη απο πριν μεινω εγκυος που και που ομως ετρωγα κατι που ηθελα αλλα απο την στιγμη που εμαθα για την εγκυμοσυνη τρωο μονο αυτα που επιτρεπονται για τον διαβητη. Σε συνεννοηση με τον γυναικολογο και τον ενδοκρινολογο προσπαθω να χασω καποια κιλα για να μην εχω προβλημα με την εγκυμοσυνη. Εχθες που ζυγιστηκα ειδα οτι εχω χασει ενα κιλο και μακαρι να καταφερω να χασω κιαλλα επειδη ξεκινησα την εγκυμοσυνη με καποια κιλα παραπανω και δεν είναι οτι καλυτερο.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου και εγώ περνώ προληπτικά σαλοσπιρ και από 100 που επερνα μου το έκανε ο εμβρυομητρικος 160 για τον λόγο που είναι δύο και θέλει βοήθεια ,συν ότι κάνω και ένεση innohep ,μην ανησυχείς δεν είναι κάτι 
    • @katiu_131τελεια νεα!!ααα μια χαρα περνανε τα λουκουμακια εκει μεσα..η μπαλα του λειπει λεει🤣🤣🤣 Οσο για το ποδι εχω το ιδιο θεμα χωρις να τουμπανιαζει..δλδ το σερνω (στο δεξι με πιανει κυριως) δεν συνεργαζεται γενικα κ με ποναει κ η λεκανη απο αυτην την πλευρα ανυποφορα🙄..προσπαθησε να ξαπλωνεις καθε 3 4 ωρες για λιγα λεπτα εστω,να κανεις ελαφριες διατασεις καθιστη κ να καθεσαι αναπαυτικα στην δουλεια κ.λπ..
    • Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε; Εχει πεσει πολυ ησυχια στο θεματακι αυτο. Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να ξεκουραστηκατε και απολαυσατε τις διακοπες σας. Οι εγκυουλες πως ειστε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...