Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά



  • Απαντήσεις

    • Όταν νιώσεις έτοιμη θα βγεις και έξω, δεν χρειάζεται να υπάρχει πίεση σε τίποτα. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Καλά έκανες και μίλησες στα παιδιά σου, να είναι ενήμερα και αυτά. Μια αγκαλιά από εμένα! Όλα θα πάνε καλά! 
    • Καλημέρα!!!  σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη…το ξερά ότι εδώ μέσα θα έχω μπόλικη!  Δεν νοιωθω έτοιμη ακόμα να βγω αλλά ξέρω ότι πρέπει να το κάνω. Προς το παρόν φροντίζω να περιποιουμε τον εαυτό μου κάθε μέρα όπως εκανα πάντα και να μην μένω με τις πιτζάμες μέσα στο σπιτι. Όταν νυχτώνει είναι πιο δύσκολα, εκεί δεν μπορώ να το ελέγξω αν και ξέρω ότι όσα σκέφτομαι και όσα νοιωθω εκείνη την στιγμή είναι λάθος και θα περάσουν. Εξήγησα και στα μεγαλύτερα παιδιά ότι η μαμα θα κλαίει για λίγο καιρό γιατί έτσι γίνεται μετά την γεννα, έχω και κορίτσι και μπορεί όταν μεγαλώσει να χρειαστεί να ανακαλέσει αυτή την μνήμη… Κάποια με ρώτησε πως το κατάλαβα. Το κατάλαβα την Δευτέρα το απόγευμα που ήμουν ακόμα στο μαιευτήριο, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή ήμουν χαλαρή και μόνιμα χαρούμενη ξαφνικά άρχισε να σουρουπώνει και πήγα άνοιξα όλα τα φώτα στο δωμάτιο και στάθηκα μπροστά στο παράθυρο να κοιτάω τα φώτα έξω. Το ίδιο εκανα και στην πρώτη γεννα…αμέσως κατάλαβα ότι ήρθε και κατάλαβα ότι είχα αρχίσει να νοιωθω μελαγχολία και έκλαψα πολύ.  Αλλά αφού αυτή την φορά το καταλαβαίνω νομίζω ότι δεν θα κρατήσει πολύ…
    • Αχ εμένα είναι ακόμα ζωηρή και θέλω να την στείλω παιδικό πιστεύω θα της αρέσει και θα ξεδίνει το θέμα είναι τι ιώσεις θα φέρνει στο σπίτι η μπέμπα τότε θα είναι 6 μηνών και η παιδίατρος είπε πως θα δούμε αν θα πάει φέτος ανάλογα με τις ιώσεις πέρσι το Πάσχα είχε πολύ κοξάκι αν είναι πάλι έτσι θα πάει από Σεπτέμβριο  μεταξύ τους οι αδερφούλες μπορώ να πω πως τα πάνε καλά.. η μεγάλη την θέλει την αγκαλιάζει την φιλάει βέβαια την έχει δαγκώσει 1-2 φορές το ποδαράκι της  αλλά εντάξει μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά θα συμβούν... 😂 Είδες διαφορά δηλαδή με τον παιδικό ε; Μου δίνεις κουράγιο γιατί και εγώ εκεί έχω εναπόθεση τις ελπίδες μου μπας και ηρεμήσεις κάπως  Εσείς πως τα πάτε ;
    • Καλημέρα κορίτσια μου.  @Elli13 Τι όμορφα λόγια είναι αυτά που είπες στην @ditaki μας. Πέρασα και εγώ από αυτό το δύσκολο μονοπάτι της επιλόχιας. Θυμάμαι μια φίλη μου με δύο παιδιά η ίδια μου έστελνε μήνυμα κάθε μέρα. Τι κάνεις πως είσαι; Χρειάζεσαι κάτι; Και ένιωθα τόσο όμορφα που κάποιος με σκέφτεται. Είχα κλειστεί σπίτι μου και έκλαιγα με τις τύψεις μου που αντί να είμαι χαρούμενη που έχω το παιδάκι μου εγώ ένιωθα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Μου πήρε αρκετό καιρό να συνέλθω και πάλι αυτή η φίλη μου με βοήθησε που μου έλεγε έλα πάρε το καρότσι και πάμε να περπατήσουμε. Κάνε πράγματα που να σε ευχαριστούν.  @Elli13 θα πας για χοριακη σήμερα;; Αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου και μόλις μπήκα και έλεγα να γράψω να δω τα νέα σας.  Καλά μια χαρά είμαι εγώ έχει από χθες βέβαια που ξαναπαιδεύομαι με καούρες. Το Σάββατο έχουμε και το gender reveal party. Από κινήσεις μιας και έχω πρόσθιο πλακούντα αισθάνομαι ώρες ώρες το βράδυ κάποιες "πεταλούδες" αλλά τίποτα πολύ έντονο. Τώρα έχει αρχίσει και φαίνεται και η κοιλιά και δεν κρύβεται 🤣. Το άγχος καλά κρατεί αλλά τι να κάνουμε..    Εσύ πως είσαιι???
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...