Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 2 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΦΤΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΞΕ ΑΡΧΙΚΑ, Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ. ΔΕΝ Μ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΓΩΝΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ, ΠΑΡΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΥΡΙΣΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 300 ΕΥΡΩ! ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΨΗΛΟ ΖΑΧΑΡΟ ΕΝΩ ΕΧΩ ΜΟΛΙΣ 92 ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΑΠ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!! ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ "ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ"? ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΑΣ "ΞΕΠΕΤΑΞΕ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ! ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!! ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ! ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να τον αλλάξεις τον καραγκιόζη!!!!! Εγώ 2 άλλαξα μέχρι τώρα και δεν έχω πρόβλημα να ξανααλλάξω αν δω κάτι που δεν μου αρέσει!!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις..... Είναι απαράδεκτος!!!!!!!

KALA EINAI APARADEKTOS ESY EXEIS APOLUTO DIKIO

SE XEPETAXE KANONIKA

SE MAS ANALUTIKA MAS EIPE TA PANTA MEXRI KAI TA ORGANA TOU PAIDIOU MAS EDEIXNE KAI KRATHSE H EXETASH PARAPANO APO 15 LEPTA

KAI NA MHN THIXO TO THEMA ME TIS EXETASEIS OLES STO IASO??

DEN MPOREIS NA FANTASTEIS TI PAIXNIDIA PAIZOUN OI GIATROI(DOULEUO SE AUTO TON XORO KAI XERO)

OLA GIA TA POSOSTA TOUS TA KANOUN

AYTOS POY SOU TO EKANE EINAI O GUNAIKOLOGOS POU SE PARAKOLOUTHEI H APLA SOU EKANE THN AYXENIKH?

GIATI AN EINAI APLA AUTOS POU EKANE THN EXETASH MPOREIS NA ZHTHSEIS STO EPOMENO RANTEBOU SOU NA TO KLEISEIS ME ALLON

TORA OMOS HREMHSE (XERO DEN EINAI EUKOLO)

MHN STENAXORIESAI KAI ESU KAI TO MORO

TO THEMA EINAI OTI EINAI KALA TO ZOUZOUNI SOU!!

gastroyla καλησπερα κοριτσι μου κ εγω στη θεση σου θα τσαντιζομουν αν με αντιμετωπιζε ετσι ο γιατρος μου:angry: κ καλα δε επρεπε να σου εξηγει καποια πραγματα; εμενα στην αυχενικη ασε που κρατησε πολυ περισσοτερο απο 5 λεπτα αλλα μας εξηγουσε κ τι βλεπαμε κ μας ελεγε σε οτι των ρωτουσαμε.τωρα για τις εξετασεις αν δε μας τις γραψει ο γιατρος κ εγω δεν ξερω ποιες πρεπει να κανω:huh: τωρα για το ζαχαρο καλο θα ειναι να προσεχεις γιατι εγω κανω ινσουλινη αλλα θα μπορουσε να σου το πει με πιο καλο τροπο.για μενα αν νομιζεις πως δε σου φερεται καλα αλαξε γυναικολογο....;)

GASTROULA ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ!!!DVD DEN ΖΗΤΗΣΑΤΕ ??????????ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....:blink:

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!!!

Βρε κοπελα μου τι ειναι τουτος?ελεινος.Εισαι συγουρη οτι δεν θες να αλλαξεις γυναικολογο?στην αυχενικη μου ειμουν μιση ωρα μεσα και μου τα ειπαν ολα.Καταρχας να σου πω να μην κλαις κοριτσακι μου γιατι οτι νιωθεις περναει στο βλασταρακι σου.Παντως απο πειρα οφειλω να σου πω οτι και εμενα η πρωτη γυναικολογος μου στο ιασω ηταν και μετα απο αλλεπαληλες βλακιες που μου εκανε την αλλαξα και δοξα τον 8εο μια χαρα γιατρο βρηκα και μια χαρα γεννησα.Αφου εχετε και φιλο του πατερα σου γυναικολογο δεν 8α το σκεφτομουν κα8ολου.Θα του εδινα δρομο.Κοιτα καλη μου να ησυχασεις τωρα μονο και μονο για το μικρουλι σου που ειναι στην κοιλιτσα σου.

Gastroula mou

na klapseis, na tsantisteis, NAI...

... oxi kai na pligwnesai omws

apo ena tetoio peristatiko!!!

Einai memonomeno?

Panta etsi stin kosmara tou

einai o giatros sou?

Sto iatreio tou eginan ola osa perigrafeis?

Ola auta , zygise ta, mazi me ta thetika

pou vrikes kai ton ekanes "giatro sou",

kai skepsou mipws prepei na ton allakseis.........!!!!!!!!

Simasia exei pws to paidaki sou

einai kala

epomenws (nwris einai) me katharo myalo

psakse to AN kai POU tha kaneis tis extra eksetaseis

pou zitaei kai me poion (telika) tha fereis ston kosmo

to bebe sou...!

Min agxwtheis kai min stenaxwriesai allo...

Exeis xrono!

Filiaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ MITSI2. ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΗΜΕΛΗΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΞΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑ Α ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ 3 Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

TI NA SOU PO EINAI ONTOS KARAGKIOZHS..

AN SOU EXEI XANASYMPERIFERTHEI ETSI DEN EXEIS LOGO NA NTREPESE

KAI EMENA OLES OI GYNAIKES APO TO SOI TOU ANTRA MOU EXOUN ENA GIATRO

EMENA POU PHGA DEN MOU EKANE

E KAI TI ME AYTO

PHGA ALLOU KAI OLA KALA OLOI KALA

AUTOS THA EPREPE NA NTEPETE

O GIATROS DEN PREPEI NA EXEI SYMPATHEIES KAI ANTIPATHEIES

DEN EDOSE ORKO GIA AYTO

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ!

ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ..ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ?

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!

ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ, ΤΑ ΝΕΦΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΜΟΡΦΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕ "ΕΒΡΙΖΕ" Ο ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ!!!!)

ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝΕ...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ? ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΩ..:blink:

ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ???:dry:

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!:)

ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...:blush:

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ!ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΜΗΧΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ???ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ;)

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ:)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ GASTROYLA.ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΛΑΞΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ?ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ?

Βρε!Μηπως δεν δινεις φακελακι????:dry::unsure::blink::ohmy::angry: τι να πω...B)Αστειευομαι αλλα ειναι και παραξενοι το εχω ακουσει κι αυτο :blink::angry:

Δεν ξερω αν θες και μπορεις να τον αλλαξεις εσυ ξερεις αλλα κι εγω το ιδιο θα αντιδρουσα στην περιπτωση σου και δεν θα κολλαγα πουθενα να τον αλλαξω...δεν τα παω και καλα μαζι τους...με θυμωνουν γιατι η δουλεια τους ειναι να βοηθανε να προσφερουν να καταλαβαινουν τους ασθενεις και οχι να τους ξεπετανε!!!

Τωρα μπορει να ειχε και πολυ δουλεια ξερω γω τι να πω!!!Δεν τους πιανεις πουθενα!!!

Χαιρομαι που ειναι καλα το νινακι σου και ολα να ειναι καλα μεχρι να το παρεις αγκαλιτσα...μην στενοχωριεσαι...αν ξαναπας και ειναι ετσι δες τι θα κανεις!

Σου ευχομαι οτι καλυτερο καλη μου!

KIDER ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΧΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΩ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ...:(

Γκαστρουλα μου ηρεμησε κοπελα μου!Παρε τις φωτο του μωρου σου στα χερια σου και χαζευε το να ηρεμησεις.

Στεναχωρεθηκα που το περασες ετσι ολο αυτο.Δεν ξερω αν θυμασαι πριν 2 βδομαδες που σας ελεγα την εμπειρια μου...Ηταν ολα αλλιως!Προτεινω να τον αλλαξεις και να μην ντραπεις γι'αυτο,πριν κανεις καν τις εξετασεις!Μην το σκεφτεσαι.Αντε πια!Γιατροι ειναι!Λιγη ανθρωπια ρε γα..το.

Προσπαθησε να χαμογελασεις κουκλα μου!Εμεις ειμαστε εδω!Αχ να'σουν Θεσ/νικη!Να ειχα να σου δωσω λυση!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Aristina ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΜΩΣΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ?

ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Anastacia ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΑΠΟΨΕ...:)

Αχ κοπέλα μου έχεις δίκιο και δεν εισαι καθόλου περίεργη!!!Απαράδεκτη η συμπεριφορά του!!Μάλλον το βλέπει επάγγελμα και δεν νομιζω να ενδιαφερεται παραπάνω....Οσο για την κυστική ίνωση(προσωπικά ουτε καν την ξερω την εξεταση)και για το ζάχαρο...μάλλον ηθελε τα 300 τόσα για να το εξακριβώσει!!!!!!!!!!!!!

Πάντως αμα έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία ποτε δεν ειναι αργά να τον αλλάξεις..αλλες αλλαζουν γιατρο στο τέλος..

Φιλάκια και μην μου αγχώνεσαι!!!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΤΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ DEPON ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 2 ΜΑΖΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ.

gastroula έγραψε:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 2 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΦΤΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΞΕ ΑΡΧΙΚΑ, Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ. ΔΕΝ Μ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΓΩΝΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ, ΠΑΡΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΥΡΙΣΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 300 ΕΥΡΩ! ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΨΗΛΟ ΖΑΧΑΡΟ ΕΝΩ ΕΧΩ ΜΟΛΙΣ 92 ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΑΠ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!! ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ "ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ"? ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΑΣ "ΞΕΠΕΤΑΞΕ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ! ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!! ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ! ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ...

Καλα λογικο ηταν να τσαντιστεις...

Δεν ξερω μερικοι γιατροι ειναι πολυ αποτομοι θαρρεις και να μην πω πια

μονο αυτοι ειναι στον κοσμο!!!

Μεχρι κι εγω εκνευριστηκα κοπελα μου...

Ειναι ιδιωτης - τα παιρνει απο σενα και εχει και τετοια συμπεριφορα?

Ε, οχι!!!

Στα ωπα ωπα πρεπει να μας εχουνε...

Ηρεμησε εσυ...μην συγχυζεσαι...αφου το παιδακι σου ειναι καλα...

Αστον να εχει αυτο το στυλακι. Τι θα πει δε με συμπαθει?

Ψυχικο κανει? Δε πληρωνεται?

Αχ gastroula μου πολύ στενοχωρέθηκα μ'αυτό. Εγώ μανούλα δεν έχω γίνει ακόμα, αλλά νιώθω πως πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά να τον αλλάξεις.

Και το λέω αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι εξετάσεις που πρέπει εκείνος να σου λεει ποιες θα κάνεις,

δεν είναι μόνο που "έχασες" την ευκαιρία να δες το μωρούλι σου ζωντανά,

αλλά είναι ότι έχεις μια γέννα μπροστά σου και πρέπει να νιώθεις όμορφα με τον γιατρό σου και άνετα.

Μια εξέταση ρουτίνας πάμε να κάνουμε και αν δεν νιώθουμε καλά με το γιατρό μας, το σκεφτόμαστε σοβαρά να τον αλλάξουμε.

Σκέψου τη γέννα κορίτσι μου. Πρέπει να του έχεις επιστοσύνη για να συνεργαστείς μαζί του και να φέρεις το μωρό σου στον κόσμο.

Σου εύχομαι από δω και πέρα να έχεις μόνο χαρές και να είναι το τελευταίο άσχημο συμβάν και με το καλό να έρθει το μωρό σου.

Gastroula μου δεν ξερω, αλλα εγω δεν θα μπορουσα με τιποτα να συνεχισω στον ιδιο γιατρο... κι'εμενα η πτοηγουμενη που πηγαινα ηταν στο ιασω και οταν αλλαξα γιατρο την πετυχα μια μερα εκει (αν και δεν συμβαινει συχνα). Ε και τι εγινε...; προκειμενου να ειμαι εγω ανετα και ευχαριστημενη σκασιλα μου... ας προσεχε...:)

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΧΘΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΑΛΑΡΩΣΑ. ΧΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...:)

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ(ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ),ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΥΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΖΗ),ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΩ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...