Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οκ Καταλαβαινω! Ρώτα κ το γιατρό σου μπορεί δωρεάν να κάνει μαθήματα κάποια μαία του. Στον εφκα επίσης είναι δωρεάν. Δωρεάν κάνει κ η Φαιναρετη κ η Αλκυόνη.  Θεωρώ είναι υψίστης σημασίας! Αλλά όπως επιθυμείς εσύ! Ίσως τύχεις κ σε καλές μαίες που θα προσπαθήσουν εκείνη την ώρα να σε κατευθύνουν κ να σε βοηθήσουν! 🥰❤️ 
    • Κορίτσι μου εύχομαι να είναι όλα αυτά περαστικά και να μπορέσεις να σηκωθείς να το απολαύσεις🌹 ούτε και γω ξέρω πως τις καταλαβαίνουμε,  έχω και γω κάποια ποναλακια στην κοιλιά, τώρα θα ξεκινήσω και το μαγνήσιο και βλέπουμε  Από την άλλη όπως λες, είχα και πονοκεφάλους που δεν περνούσαν με το ντεπον,  ρώτησα τον γιατρό και μου είπε μπορείς να πάρεις και άλλο μετά από 6 ώρες δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε τώρα όταν έρθουν ξανά θα δοκιμάσω κι άλλη δόση παρακεταμολης και βλέπουμε 
    • Κορίτσια εμείς γυρίσαμε από το γιατρό, όλα καλά το μωράκι είναι 204γρ τώρα και από ότι φαίνεται είναι κοριτσάκι 🌸 μου έγραψε και μαγνήσιο και συνεχίζουμε, τώρα θα τελειώσει η αγωγή με την κρέμα λογικα στο επομενο μας ραντεβου θα κανουμε μια καλλιέργεια να δουμε που βρισκομαστε 13/1 έχουμε την Β επιπέδου , εσείς; γνωρίζουμε όλες το φύλο;
    • Όχι να μην σε αγχώνει στο λέω από πείρας που έχω γεννήσει φυσιολογικά 4 κιλάκια μωράκια! Η κόρη μου ήταν 3.5 μεν αλλά 54εκ κ τα δύο άρα γενικά μεγάλα.  Φυσικά υπάρχουν γυναίκες που γεννάνε και 4.5 κιλά μωράκια.  Αν υπάρχει η σωστή ενημέρωση κ η καθοδήγηση μια χαρά γίνονται όλα ❤️❤️❤️❤️
    • Κοριτσι μου μην ανησυχείς, θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει,  αν δεις ότι σε ταλαιπωρεί αρκετά εννοείται να μιλήσεις ξανά με τον γιατρό μήπως χρειαστεί να πάρεις και τίποτα άλλο,  περαστικά εύχομαι  Καλώς ήρθες και στην ομάδα μας, σαν νέο μέλος θα αργούν να εμφανίζονται τα μηνύματα σου μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις σου, αν θέλεις μπορείς να μας πεις περισσότερα για σένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου 🌹
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...