Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Εγω λέω να τον πάρεις να του πεις. Δεν είναι κακό.    Θα δείξει. Απλά στις άλλες εγκυμοσύνες δεν μου έλεγε ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν θα προχωρήσει και αυτό με προβλημάτισε αρκετά η αλήθεια είναι. Επίσης ανέφερε ότι το σχήμα του σάκου με το έμβρυο δεν είναι στρογγυλό, έχει περίεργο σχήμα και αυτο τον προβλημάτιζε. Και εγώ δεν ρώτησα κάτι παραπάνω η αλήθεια είναι εκείνη την ώρα 
    • Και η πρώτη αύξηση στο πρώτο εργαστήριο δεν ήταν αντίστοιχου μεγέθους; Είχες αν θυμάμαι καλά κοντά στο 40 και μετά κοντά στο 70 αν δεν μπερδευομαι με κάτι άλλο. Οπότε ο ρυθμος που αυξάνεται δε φαίνεται να έχει μειωθεί. Θέλω να πω ναι μεν δεν είναι διπλασιασμός αλλά δεν είναι ότι τώρα ανέβηκε λιγότερο, πχ 120. Είναι αντίστοιχο με της προηγούμενης φοράς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητή η σκέψη μου και γενικά αν έχει κάποιο νόημα, απλώς όπως το σκέφτομαι εγώ στη θέση σου θα επαναλαμβανα άλλη μια φορά να δω αν υπάρχει μείωση ή μικρότερος ρυθμος αύξησης. Θεωρώ ότι κάποια ελπίδα υπάρχει ακόμα.
    • Πάντως μια χαρά είναι από βάρος το κορίτσι μέχρι τις 24 εγώ πιστεύω θα έχει πραγματικό βάρος γέννησης σίγουρα 2.5 κιλά άρα δν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το νούμερο σαν νούμερο ❤️   το 25 είναι ότι ο τράχηλος έχει μάκρος 2.5 εκ. Έχει κοντύνει ναι. Γενικά ο τράχηλος κονταίνει όσο πλησιάζεις στον τοκετό κ ειδικά στις πρωτότοκες είναι καλό να εξελίσσεται ο τράχηλος. Εγώ έχω παρα πολλες συσπάσεις αλλά ακόμα ο τράχηλος είναι  4.5 εδώ κ μήνες ωστόσο όταν έρθει η ώρα του θα εξαλειφθεί εντελώς αυτό είναι το μόνο σίγουρο κ το ζητούμενο ☺️ 28/01 έχω γενέθλια 🎂 τότε θα μας λες ότι επιτέλους θα κρατάς την κόρη σου στα χέρια σου κ θα γυρνάς σπιτάκι σας ❤️❤️❤️❤️
    • @Barbiee 5 μηνών..και 1 μέρα για την ακρίβεια ..πατάτα καρότο κολοκύθι ανά δύο μέρες και μετά κοτόπουλο μοσχάρι....και φρούτα θα ξεκινήσουμε απ' την παραπάνω βδομάδα... @nanoukoδιφθερίτιδα τετάνου πολιομυελίτιδα κτλπ...εμένα σ όλα είχε κάνει δέκατα...για να δούμε σήμερα πως θα πάει... @Christi.D.ωραίος ο μπεμπακος...σου είπε τίποτα για τις τροφές?
    • Καλή χρονιά κορίτσι μου! Εμένα στις αρχές της εγκυμοσύνης με πονούσε απίστευτα το στήθος στις θηλές κυρίως, σε σημείο που ήταν βασανιστικό κάθε φορά το να φορέσω σουτιέν. Βέβαια και με τον θηλασμό αντίστοιχα περνάει διάφορες φάσεις το στήθος που μπορεί να υπάρξει πόνος από μικροτραυματισμους αλλά τώρα το ότι βγάζεις ανά 3 μέρες και αν, δεν είναι αρκετό διάστημα για να συνεχίζει να πονάει; Σε πονάει με την ίδια ένταση ή βλέπεις κάποια βελτίωση;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...