Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Demy93

Recommended Posts

στις πριν 6 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Ε ναιιιιιιιι♥️♥️♥️♥️♥️Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα🙏🙏🙏🙏

IMG_20231223_155401.jpg

🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉 Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και σε 9 μήνες ένα γερό μωρό 😊❤️ Τέλειο δωράκι για τα Χριστούγεννα ❤️ ❤️❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Έχω έρθει Τρίκαλα εκδρομή με τον άντρα μου και τον μικρό μας. Θεέ μου δεν προλαβαίνω να μπω να σας διαβάσω ,όλη μέρα βλέπω μόνο μύλο των ξωτικών! Χαχαχαχ 

@Elk μου μα πόσο υπεροχααα!!! Την επόμενη φορά και καρδούλα!!!!μπράβο κορίτσι μου!!!

@marilouκαλή επιτυχία κορίτσι μου στην χοριακη σου σήμερα!!! Θα είμαστε εδώ να χαρούμε με το νούμερο σου!!! ❤️

Εγώ κορίτσια μου έχω μια ερώτηση. Ενώ παίρνω εδώ και 4 -5 μέρες προγεστερόνη γιατί βρε κορίτσια δεν έχω κανένα σύμπτωμα της??? Το στήθος ακόμη "κοιμάται". Ααα έκανα και χθες ένα τεστ με πρωινά ούρα και βγήκε κατάλευκο άρα τελείωσε η επίδραση της οβιτρελ! Σήμερα ειμαι 8η μέρα μετά την σπερματεγχυση. 

Συγγνώμη αν ξεχνάω να απαντήσω σε καποιες, μπαίνω διαβάζω απαντάω με το μυαλό μου και μετά ξεχνάω να απαντήσω κανονικά! 

Ούτε εγώ είχα ποτέ.. εμ είσαι φίλη μου για αυτό δεν έχεις συμπτώματα. Μόνο κάτι υγρά λευκα αλλά αυτά είναι απ' το χάπι . Αν το παίρνεις και κολπικά μια χαρά είσαι.. μη μιλάς .. την Κατερίνα πρέπει να δεις όταν πάρει προγεστερόνη χαχαχα τι γέλιο είχα ρίξει.. δεν είναι εδώ να σου τα πει . .. ελαααααααα μεεεςες ακουςςςςςςς2 χαχχαχα δε λες πάλι καλά που δε σε πιάνουν αυτά..

στις πριν 6 ώρες, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Συγχαρητήρια... 🥰🥰🥰🥰 Χριστουγεννιάτικο δωράκι... 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

@Θέτις Κ.έτσι είναι κορίτσι μου πάντα περιτριγυρίζει στο μυαλό το γιατί! Όμως προχωράμε και κάποια στιγμή θα έρθει και θα μείνει❤️

@Παρασκευαιδουναι κορίτσι μου είναι συχνό ! Προς το παρών δεν θέλει ψάξιμο και εύχομαι την επόμενη φορά να έρθει και να μεινει! Μου εδωσε και κλομιφαινη και λετροζολη συνδυάστηκα και όχι ένα από τα δυο! Πιστεύω μέχρι 10-11 του μηνα να γίνει η σπερματεγχυνση ! Εξαρτάται από το ποτέ θα αδιαθετησω  και ποτέ θα είναι ώριμα τα αυγουλακια ή το αυγουλακι! Σταμάτησα χθες προγεστερονη και σικλακουρ όποτε πιστεύω σε τρεις τέσσερις μέρες θα αδιαθετησω !

Δεν ξέρω αυτό τον συνδιασμός αλλά σίγουρα κάτι θα ξέρει ο γιατρός σου. Όταν σταματΑς προγεστερόνη θέλει κάπου στις 3-6 μέρες το πολύ για να αδιαθετησεις . 

στις πριν 7 ώρες, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Συγχαρητήρια μια όμορφη εγκυμοσύνη!!! 

Τι ωραία νέα Μαριλου!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να έχεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου μετά το καλοκαίρι!! 
Κοριτσια όσες προσπαθείτε παίρνετε τίποτα σε βιταμίνες ; Έχετε διακόψει αλκοόλ;

Ρε κορίτσια θα τρελαθώ!!! Είχα κάνει πόσα τεστ έβγαινε δεύτερη γραμμή αχνή αλλά ξεκάθαρη..  την Πέμπτη έκανα Χοριακη και ήταν 84.8 είχα πάει κ για υπερηχο αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα και το μόνο που είδε είναι παχυ ενδομητριο ένα πολύ καλό σημάδι λέει. Και σήμερα κάνω τεστ επειδή είχα σπίτι έτσι για πλάκα και είναι τελείως αρνητικο.λεω κανονικά θα δείξει 2 γραμμές .τι γίνεται? Ήμουν και δε είμαι? 😌😌😌😌😌

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Να τα πουμεεεε???? Χαχαχχαχα

@Παρασκευαιδου χαχαχχα σας φαντάζομαι!!! Καλά δεν είχες εντελώς τίποτα??? Άμα σου πω δεν θυμάμαι?! Σήμερα είμαι 9η μέρα μετά την σπερματεγχυση αλλά κορίτσια μου κανένα μα κανένα σύμπτωμα..και ντουρασελ είμαι όλη μέρα τρέχω ,το στήθος δεν με πόνεσε ούτε μια στιγμή. Το μόνο που έχω είναι φοβερό πρήξιμο αλλά εδώ ίσως ευθύνεται η προγεστερόνη που παίρνω. Δε σας κρύβω ότι θα απογοητευτω πολύ αυτή τη φορά και δεν με έχετε ξανακουσει να το λέω αυτό!!! Παρ όλα αυτά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! 

@marinamanoulitsa τι γίνεται????????μας έχεις αφήσει στα σκοτάδια!! Βγάλε μας από δωωωωωωω!!!!!

καλημερα κορίτσια καλε γιορτές να έχουμε να περάσετε όμορφα 😊

@Girly ποτε σκέφτεσαι να κανείς τεστ; Ή θα πας για χοριακη κατευθείαν;

@marinamanoulitsa τώρα στα κοντά (δεν) περιμένεις ; 

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες!!!

Αυτό είναι το σημερινό μου τεστακι...δεν περιμένω 27 με  28 του μηνός 

IMG_20231224_100723.jpg

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!Σας ευχαριστώ και πάλι.Εχουν τελειώσει οι καρδούλες μου.❤️❤️❤️Εύχομαι χαρούμενες γιορτές με τις οικογένειες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Την Τετάρτη το πρωί έχω επαναληπτική χοριακη να δούμε την αύξηση.🙏🙏

στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

IMG_20231224_100723.jpg

Μμμ δεν βλέπω κάτι εσυ από κοντά βλέπεις; Εντάξει έχει μερούλες ακόμα δηλαδή μπροστά σου

στις πριν 4 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!Σας ευχαριστώ και πάλι.Εχουν τελειώσει οι καρδούλες μου.❤️❤️❤️Εύχομαι χαρούμενες γιορτές με τις οικογένειες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Την Τετάρτη το πρωί έχω επαναληπτική χοριακη να δούμε την αύξηση.🙏🙏

Καλές γιορτές καλούς διπλασιασμούς εύχομαι 😊

Θα περιμένουμε νέα σου την Τετάρτη 🥰 

στις On 24/12/2023 at 10:16 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

IMG_20231224_100723.jpg

Μαρίνα μου αν κατάλαβα καλά είναι test  σωστά?? Αυτό αποκλείεται να δείξει τόσο νωρίς! Για αυτό δεν φαίνεται κάτι..αλλά περιμένουμε μαζι! Έκανα και εγώ ένα σήμερα και είναι κατάλευκο! Είναι νωρίς ακόμη!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Ρε κορίτσια θα τρελαθώ!!! Είχα κάνει πόσα τεστ έβγαινε δεύτερη γραμμή αχνή αλλά ξεκάθαρη..  την Πέμπτη έκανα Χοριακη και ήταν 84.8 είχα πάει κ για υπερηχο αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα και το μόνο που είδε είναι παχυ ενδομητριο ένα πολύ καλό σημάδι λέει. Και σήμερα κάνω τεστ επειδή είχα σπίτι έτσι για πλάκα και είναι τελείως αρνητικο.λεω κανονικά θα δείξει 2 γραμμές .τι γίνεται? Ήμουν και δε είμαι? 😌😌😌😌😌

Καλημέρα κορίτσι μου. Πιστεύω είναι ελαττωματικό το τεστ. Γιατί με τόσο υψηλή χοριακη δεν μπορεί να έπεσε τόσο σύντομα ακόμη και κάτι να πήγε στραβά. Όπως μη στεναχωριέσαι!! Αν θέλεις για να ησυχάσεις πάρε ένα εμπορίου και κάνε. Όποια ώρα και να κάνεις τώρα θα δείξει!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Πιστεύω είναι ελαττωματικό το τεστ. Γιατί με τόσο υψηλή χοριακη δεν μπορεί να έπεσε τόσο σύντομα ακόμη και κάτι να πήγε στραβά. Όπως μη στεναχωριέσαι!! Αν θέλεις για να ησυχάσεις πάρε ένα εμπορίου και κάνε. Όποια ώρα και να κάνεις τώρα θα δείξει!

Τα ίδια είχα ξανά κάνει την προηγούμενη εβδομάδα και έδειξαν πιο σκούρα γραμμή αχνή πάλι. Είναι τα first steps από φαρμακείο τα πήρα. Το καλό είναι ότι ακόμα δεν εδώ δει αιμα η περίοδο η κάτι άρα δεν είναι ακόμα φυσική αποβολή.αλλα δε ξέρω τι είναι....

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες!! Όσες δουλεύουν σε καταστήματα με τρόφιμα σούπερ μάρκετ κτλ θα καταλάβουν τι ακριβώς εννοώ 😁😁 όλος περίεργος σήμερα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα!! @marilouu συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και σε 9 μήνες να κρατάς αγκαλιά το μονάκριβο σου!! @marinamanoulitsa κορίτσι μου δεν βλέπω στο τεστ αλλά δεν βοηθάει και η φωτογραφία μιας και είναι πολύ σκοτεινη! Και ειδικά αν είναι test κλαφτα χαραλαμπε!! Θα δείξει σε 2-3 μέρες! @Girly κορίτσι μου είναι λογικό να απογοητεύσεις αλλά είναι λίγο νωρίς ακόμα!! Σκέψου ότι και την προηγούμενη φορά την 12η μέρα έδειξαν τα τεστ!! Τώρα είσαι 9η μέρα! Υπομονήηηηη

στις πριν 4 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Κορίτσι μου από την στιγμή που η χορική είναι 84.8 δεν χωράει αμφιβολία ότι είσαι έγκυος! Το τέστ ίσως να ήταν ελαττωματικό η μπορεί να μην το χρησιμοποιήσες σωστά η οτιδήποτε άλλο!! Αλλά αν θέλεις να είσαι ήρεμη μπορείς απλά να πας σε άλλο μικροβιολογικό να ξανά κάνεις μια χορική 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου από την στιγμή που η χορική είναι 84.8 δεν χωράει αμφιβολία ότι είσαι έγκυος! Το τέστ ίσως να ήταν ελαττωματικό η μπορεί να μην το χρησιμοποιήσες σωστά η οτιδήποτε άλλο!! Αλλά αν θέλεις να είσαι ήρεμη μπορείς απλά να πας σε άλλο μικροβιολογικό να ξανά κάνεις μια χορική 

Καλημερα !

Πραγματικα ειμαι κατα των τεστ εγκυμοσυνης. Στα τεστ ωορρηξιας ειμαι θετικη.

Να πας να κανεις οποια μερα ειναι ανοιχτα τα μικροβιολογικα  μια χοριακη.

Και να μην κανεις αλλα τεστ.

Να εισαι στο μεσοδιαστημα χαρουμενη και με θετικη ενεργεια οτι ολα θα πανε καλα! Εισαι εγκυος ειχες θετικη χοριακη μη χαλας τη ζαχαρενια σου. Μονο αν κανεις χοριακη και σου πει ο γιατρος οτι κατι δεν παει καλα τοτε αξιζει να προβληματιστεις.

Χαρουμενα Χριστουγεννα!

στις πριν 51 λεπτά, ο/η mariza85 είπε:

Καλημερα !

Πραγματικα ειμαι κατα των τεστ εγκυμοσυνης. Στα τεστ ωορρηξιας ειμαι θετικη.

Να πας να κανεις οποια μερα ειναι ανοιχτα τα μικροβιολογικα  μια χοριακη.

Και να μην κανεις αλλα τεστ.

Να εισαι στο μεσοδιαστημα χαρουμενη και με θετικη ενεργεια οτι ολα θα πανε καλα! Εισαι εγκυος ειχες θετικη χοριακη μη χαλας τη ζαχαρενια σου. Μονο αν κανεις χοριακη και σου πει ο γιατρος οτι κατι δεν παει καλα τοτε αξιζει να προβληματιστεις.

Χαρουμενα Χριστουγεννα!

Έχετε δίκιο όλες κορίτσια! 2 τεστ έκανα...δε μπορώ να τα στείλω φωτογραφία τώρα διότι δεν με αφήνει...και λέω δεν γινεται την πεμπτη το μεσημέρι που πήγα και αργα μετά τη 1 να ειχα χοριακη 84.8 και Σάββατο βράδυ αρνητικο τεστ.... κάτι συμβαίνει αλλά κ πάλι κ λίγο να έπεφτε θα έδειχνε το τεστ. Προς το παρόν δεν έχω δει αιμα...να πεις ότι αδιαθετησα κι είχα αποβολή φυσική...απλά τις προηγούμενες μέρες είχα κραμπες κτλ σήμερα δε νιώθω τίποτα.γενικα έχω μια υπνηλία έντονη και κούραση...μόνο αυτό σαν σύμπτωμα...είναι η 9η μετά καθυστέρησης.

στις πριν 9 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Μην δίνεις σημασία στα τεστ θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια 

είσαι εγκυος δεν υπάρχει πιο έγκυρη εξέταση από την χοριακη τώρα θα πας να κανείς μια επάλειψη από βδομαδα 

εγω είχα σκάσει γιατί έκανα χοριακη ηταν θετικη και μετά την άλλη μέρα ξανά έκανα τεστ και ήταν πιο αχνό από το χθεσινό που είχα κάνει την χοριακη και πίστευα ότι άρχισε να πέφτει.. τελικά πήγα έκανα χοριακη την επομενη και είχε διπλασιαστεί όποτε το τεστ δεν έδειξε καλά 🤷‍♀️ τζάμπα αγχώθηκα δηλαδή.. να δεις το ίδιο θα έχει γίνει και σε εσενα 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μην δίνεις σημασία στα τεστ θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια 

είσαι εγκυος δεν υπάρχει πιο έγκυρη εξέταση από την χοριακη τώρα θα πας να κανείς μια επάλειψη από βδομαδα 

εγω είχα σκάσει γιατί έκανα χοριακη ηταν θετικη και μετά την άλλη μέρα ξανά έκανα τεστ και ήταν πιο αχνό από το χθεσινό που είχα κάνει την χοριακη και πίστευα ότι άρχισε να πέφτει.. τελικά πήγα έκανα χοριακη την επομενη και είχε διπλασιαστεί όποτε το τεστ δεν έδειξε καλά 🤷‍♀️ τζάμπα αγχώθηκα δηλαδή.. να δεις το ίδιο θα έχει γίνει και σε εσενα 

Μακαριιιι εγώ έκανα 2(ήταν τα διπλά της first steps) και ήταν και τα 2 αχνα.. πιο αχνα από την προηγούμενη εβδομάδα και λέω οκ το πιθανότερο είναι να ήταν χημική σύλληψη αλλά δε θα είχα κάποιο αιμα κάτι???? Αν είχα αποβάλει? Τέλος πάντων...ότι και να λέμε τώρα απλά ναι τα τεστ δε ξέρω τι έγινε κι με άγχωσαν!!

στις On 23/12/2023 at 3:57 ΜΜ, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Μπράβο κορίτσι μου ❤️

στις On 23/12/2023 at 3:57 ΜΜ, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου❤️🤰🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...