Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Demy93

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

καλημέρα κορίτσια πως είστε ;

ναι μωρέ δίκιο εχεις αν μια κοπέλα είχε τέτοια χοριακη θα έλεγα είναι καλή εννοείται... απλά εμένα είχε κολλήσει το κεφάλι μου με την χοριακη της κόρης μου και νόμιζα πως όλες οι χοριακες μου πρέπει να έχουν τέτοια αύξηση.. αν και η αλήθεια είναι ότι και της 3 φορές που έμεινα εγκυος είχα πάει για χοριακες σε 3 διαφορετικά μικροβιολογικά που μπορεί να παίζει τον ρόλο του και αυτό γιατί εχουν και διαφορετικές τιμές τα μικροβιολογικά μεταξύ τους  🤷‍♀️

Χαχαχα ναι το έχω διαβάσει που σε λεει παλιά καραβάνα κάτι θα ξέρει η Girly είμαι σίγουρη  😂 αυριο που θα πάω πιστεύεις ότι θα μπορέσει να δει κάτι στον υπέρηχο ο γιατρός έστω αν είναι ενδομήτριο ;

Καλημέρα. 😉 Θέλει πάνω από 1000μοναδες να δείξει κάτι. Αλλιώς βλέπει το ενδομήτριο. Εγώ επειδή όπως σου είπα πέρασα πάρα πολλά χρειαζόταν να κάνω χοριακη σε 2 εργαστήρια. Είχε πέσει η χοριακη μου και μετά ξανά ανέβαινε από 175 μετά τη απόθεση αντί να συνεχίσει να κατεβαίνει πήγε στα 400 μετά 700 κτλ (έγινε γτ είχα δίδυμα και δεν το δώσανε βάση ) και τα 2 εργαστήρια είχαν διάφορα κάπου στις 80-70μοναδες . 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κοριτσια μου ❤️ είμαι λίγο καλύτερα σήμερα από θέμα ψυχολογίας! Σκέφτομαι τα θετικα όπως είπατε και εσείς ! Ότι έγινε συληψη και εμφυτευση ! Έκανα ένα τεστακι  hometest και είναι ολόλευκο όποτε έπεσε τελείως μάλλον η χοριακη και τα τεστακια όπως καταλάβατε δουλεύουν μια χαραααα! Εντωμεταξύ χθες είχε σταματήσει να ποναει το στήθος και σήμερα με ποναει παρά πολύ ούτε να το ακουμπήσω δεν μπορώ και έχω και πονάκια περιόδου! Ότι να ναι με λιγα λογια ! Αύριο θα πάω να κάνω και την χοριακη τυπικά έτσι ωστε να σταματήσω τα φαρμακα για να μπορέσω να αδιαθετησω! 

Κατάλαβα. Μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά αν θα γυρνούσα το χρόνο πίσω το 2021 θα έλεγα μακάρι να γινόταν και σε έμενα έτσι. Ακούγεται περίεργο αλλά πολύ καλύτερα να έχεις βιοχημική απ' ότι όλα όσα πέρασα . Με τη βιοχημική ξεκινάς κατευθείαν συνήθως . Έπιασες άρα το σύστημα δουλεύει πάμε γερά και όλα θα γίνουν. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κατάλαβα. Μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά αν θα γυρνούσα το χρόνο πίσω το 2021 θα έλεγα μακάρι να γινόταν και σε έμενα έτσι. Ακούγεται περίεργο αλλά πολύ καλύτερα να έχεις βιοχημική απ' ότι όλα όσα πέρασα . Με τη βιοχημική ξεκινάς κατευθείαν συνήθως . Έπιασες άρα το σύστημα δουλεύει πάμε γερά και όλα θα γίνουν. 

Εγώ πάλι λέω ούτε βιοχημική ούτε τίποτα - ο θρήνος της απώλειας είναι αβάσταχτος, οπότε όταν μου έρχεται περίοδος αντί για το επιθυμητό αποτέλεσμα λέω πάλι καλά είμαι υγιής, έχω τον κύκλο μου και πάμε πάλι από την αρχή ☺️ Προτιμώ την περίοδο παρά ΄άλλη μια απώλεια...

Όπως και να'χει @Mpourmpoulo ας κρατήσουμε τα θετικά της υπόθεσης όπως σου είπαν κι οι προλαλήσασες 🤞 Η σύλληψη κι η εμφύτευση έγιναν, κι εγώ αυτό κρατάω απ' τη δική μου ιστορία με την παλίνδρομη που είχα - συνέχισε με αισιοδοξία, το 2024 θα είναι η χρονιά μας 🌈👶

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλημέρα. 😉 Θέλει πάνω από 1000μοναδες να δείξει κάτι. Αλλιώς βλέπει το ενδομήτριο. Εγώ επειδή όπως σου είπα πέρασα πάρα πολλά χρειαζόταν να κάνω χοριακη σε 2 εργαστήρια. Είχε πέσει η χοριακη μου και μετά ξανά ανέβαινε από 175 μετά τη απόθεση αντί να συνεχίσει να κατεβαίνει πήγε στα 400 μετά 700 κτλ (έγινε γτ είχα δίδυμα και δεν το δώσανε βάση ) και τα 2 εργαστήρια είχαν διάφορα κάπου στις 80-70μοναδες . 

Ναι έτσι ξέρω και εγω θέλει πάνω απο 1000-1500 να δει σακο και λεκιθικο  τέλος πάντων ας πάω τώρα και βλέπουμε.. 

Ααα σοβαρά ; Πωπω δεν το ήξερα αυτό ότι σου είχε συμβεί κατάλαβα ναι το κάθε εργαστήριο έχει τα δικά του βλέπω και τις τιμές που έχουν δίπλα τελείως διαφορετικες 

να ρωτήσω και κάτι τις μανούλες αν ξέρουν να μου πουν.. η κόρη μου είναι 15 μηνών και στο αμαξι άρχισε να μου κάνει εμετο έχουμε ένα πολύ δύσκολο δρόμο με παρά πολλές στροφές και ζαλίζετε εχτές που πήγα για χοριακη έκανε εμετό και μετα έκλεγε η καημένη δεν μπορούσα να την κάνω καλά, κάναμε καποιες στάσεις αλλά οταν ξανά έμπαινε στο αμαξι είχα πάλι τα ίδια.. αύριο που θα πάω γιατρό θα αναγκαστώ να την παρω μαζί μου γιατί δεν εχω κάποιο να μου την κρατήσει .. υπάρχει κάτι που μπορω να την δώσω για να μην ζαλιστεί στο ταξίδι ; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Καλημεραααααααα

Στο τσακ προλαβαίνω να μπω να πω καλημέρα αυτές τις μέρες. Είναι φουλ γεμάτες!! Σας διαβάζω όμως λίγο πριν πέσω για ύπνο με το ένα μάτι ανοιχτό. Χαχαχαχαχχα

@Mpourmpoulo εμείς μιλήσαμε μαζί, όπως είπα λυπάμαι αφόρητα για όλο αυτό, δυστυχώς οι μνήμες μου είναι πολύ νωπές ακόμη αλλά πλέον είναι μνήμες απλά .. χαίρομαι όμως που δεν θα μπεις σε διαδικασία να περάσεις επιπλέον ψυχοφθόρα διαδικασία όπως την δική μου με ένα κάρο χοριακες και αβεβαιότητα...επίσης χαίρομαι που το σώμα δούλεψε ,έγινε και σύλληψη και εμφύτευση! Κρατάμε τα θετικά και όπως είπαμε, το κεφάλι ψηλά και το βλέμμα στραμμένο στον στόχο και στο φως. Σας το υπογράφω πως ΟΛΕΣ εδώ το 2024 θα έχουμε μωράκι. Τελεία και παύλα! Είπα και ελαλησα! 

@Elk μου αγαπημένη, πως να μην είσαι συγκρατημένη? Φυσικά και είσαι και έχεις και όλα τα δικιά του κόσμου! Όμως! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να φαιρομαστε στην κάθε μία. Κάθε μία έχει έναν εντελώς διαφορετικό οργανισμό που προσπαθεί να μεγαλώσει! Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά να γεμίσεις κουράγιο και μπόλικη θετική ενέργεια!!! Οολα θα πάνε καλά αυτή τη φορά ❤️

Εγώ κορίτσια μου δεν έχω κανένα σύμπτωμα..σε σχέση δλδ με την προηγούμενη φορά που είχα ένα κάρο συμπτώματα ήδη σε αυτές τις μέρες...είμαι 6η μέρα μετά την σπερματεγχυση,δεν ξέρω πότε έγινε ωορηξια γιατί δεν έκανα υπέρηχο αυτή τη φορά την μέρα της σπερματεγχυσης..το μόνο που έχω είναι κάποια τσιμπήματακια χαμηλά εδώ και 3 -4 μέρες διάσπαρτα μέσα στη μέρα. Αν και νομίζω ότι από χθες χαλάρωσαν και αυτά αισθητά! Είναι ακόμη νωρίς όμως θέλω να πιστεύω και εύχομαι να πάνε όλα κάτι ευχήν!

Σας φιλώ ,δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να μπω σήμερα να σας διαβάσω,θα το κάνω όμως!!!  Και μη ξεχνατεεε καλεεε έρχονται Χριστούγεννα!! Μέρες απόλυτης χαράς αισιοδοξίας και ονείρων!!! Άντε μη σας πιάσω από τις κοτσίδες σας!! Χαμογελατεεεεε είμαστε γερές,έχουμε το μεγαλύτερο δώρο! Υγεία! Όλα θα γίνουν και όλα θα έρθουν!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ευτυχώς σήμερα ξύπνησα καλύτερα από διάθεση πολύ ήρεμη μακάρι να πάει καλά έχω πολύ δρόμο μπροστά ακόμα μέχρι να πάω να ακούσω έστω καρδιά όποτε πρέπει να οπλιστώ με υπομονή και θετικη σκέψη 

Είναι νωρίς ακόμα για συμπτώματα λογικό είναι όπως λες και σε εμένα η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική με αλλά συμπτώματα 😘 κανε λίγο υπομονή και θα μάθουμε τα ευχάριστα σε λιγες μερες είμαι σίγουρη ανταποδίδω την αγκαλιά.. καλη δουλίτσα τα λέμε αργότερα 🥰

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δεν είναι περίεργο αυτό που λες κορίτσι μου! Έχεις απολυτοοοοο δικιο! Ήμουν τυχερη στην ατυχία μου που σταμάτησε νωρίς γτ αν προχωρούσε και σταματούσε αργότερα θα ήταν παρά πολύ ψυχοφθόρο! Φαντάσου χθες έκλαιγα και έλεγα γτ βρε σπορακι μου δεν προχώρησες 😢 που ήταν πολύ νωρίς ! Θα ήταν παρά πολύ χειρότερα αν σταματούσε αργότερα! Μακάρι να κάνουμε στο καπάκι! Δεν μπορώ πάλι αναμονη αυτό με τρελενει και από τη στιγμή που έπιασε στην ουσια η πρώτη φορά καταλαβαίνεις ότι η αγωνία μου να κάνω άμεσα την δεύτερη είναι τρεληηηηη! 

Εγώ μπήκα να σας πω ότι η πεθερά μου έπεσε σήμερα το πρωί κ έσπασε το πόδι της σε 2 σημεία, κ αύριο έχει χειρουργείο... Και σε 2 βδομάδες έχουμε γάμο 😭😭😭

Καλημέρα κορίτσια.. όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι και γω το ίδιο ευτυχώς που δεν συνέβη αργότερα, τώρα ο πόνος είναι λιγότερος και η αγωνία ανυπομονησία για να ξαναπροσπαθησουμε μεγαλύτερη!!!!

Καλημέρα σε όλες! @Mpourmpoulo λυπάμαι και εγώ που η χοριακή ήταν χαμηλή αλλά από την άλλη είναι φανταστικό που έπιασε η πρώτη σπερματέγχυση σου! Πάμε γερά για την επόμενη! Εισαι σε πολύ καλό δρόμο!!

Καλημέρα κορίτσια. @Mpourmpoulo λυπάμαι πολύ για αυτή την εξέλιξη, όμως όπως είπες πρέπει να κρατήσεις τα θετικά της υπόθεσης. 

Εγώ τόσους μήνες δεν έχω ούτε ένα σημάδι ότι δουλεύει το σύστημα, τίποτα, και αυτό με διαλύει.

@kokkinoskoufitsa  ωχ γαμώτο αυτό είναι μια μεγάλη αναποδιά. Το καλό είναι ότι θα έχει συνέλθει μέχρι τότε αλλά αναγκαστικά δεν θα περπατάει. Κρίμα γιατί θα έχει στενοχωρηθεί πολύ!!!!!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Εγώ μπήκα να σας πω ότι η πεθερά μου έπεσε σήμερα το πρωί κ έσπασε το πόδι της σε 2 σημεία, κ αύριο έχει χειρουργείο... Και σε 2 βδομάδες έχουμε γάμο 😭😭😭

Πω πω κορίτσι μου περαστικά στην γυναίκα!! Τι ατυχία ήταν αυτή ρε συ!! Τι να πω 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Τι λες βρε κορίτσι μου;;; Εύχομαι περαστικά και να πανε όλα καλά αύριο🙏🙏🙏🙏 εχε θετική σκέψη και ολαααα θα πανε καλά❤️🙏

στις πριν 3 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @Mpourmpoulo λυπάμαι πολύ για αυτή την εξέλιξη, όμως όπως είπες πρέπει να κρατήσεις τα θετικά της υπόθεσης. 

Εγώ τόσους μήνες δεν έχω ούτε ένα σημάδι ότι δουλεύει το σύστημα, τίποτα, και αυτό με διαλύει.

@kokkinoskoufitsa  ωχ γαμώτο αυτό είναι μια μεγάλη αναποδιά. Το καλό είναι ότι θα έχει συνέλθει μέχρι τότε αλλά αναγκαστικά δεν θα περπατάει. Κρίμα γιατί θα έχει στενοχωρηθεί πολύ!!!!!

Κοριτσάκι μου θα έρθει σε όλες το σπορακι μας❤️🙏 υπομονή και επιμονηηηη❤️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι και γω το ίδιο ευτυχώς που δεν συνέβη αργότερα, τώρα ο πόνος είναι λιγότερος και η αγωνία ανυπομονησία για να ξαναπροσπαθησουμε μεγαλύτερη!!!!

Ναι κορίτσι μου καλύτερα❤️ έτσι νοιωθω και εγωωωωω περιμενω πως και πως να μου πει ο γιατρός ότι θα κάνουμε πάλι αμέσως στον καινούργιο κύκλο προσπάθεια🙏

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Lou418 είπε:

Καλημέρα σε όλες! @Mpourmpoulo λυπάμαι και εγώ που η χοριακή ήταν χαμηλή αλλά από την άλλη είναι φανταστικό που έπιασε η πρώτη σπερματέγχυση σου! Πάμε γερά για την επόμενη! Εισαι σε πολύ καλό δρόμο!!

Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό που έπιασε με την πρώτη γτ γενικα δεν δίνουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας! Μακάρι να γίνει άμεσα β δεύτερη σπερματεγχυνση! Το περιμενω πως και πως❤️

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Mpourmpoulo έκανες τεστακια;;;εγώ λέω συνέχισε να δεις...μήπως λέω μήπως έγινε λίγο πιο αργά η σύλληψη 

Έκανα κορίτσι μου το πρωί της hometest και ήταν αρνητικο όποτε έπεσε η χοριακη ! Τα τεστακια τελικά δεν κάνουν λάθος! 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Ωωω να πάρει 😢 περαστικα την γυναίκα εντάξει τώρα αυτό είναι πολύ δύσκολο θα στεναχωρέθηκε και εκείνη τώρα τέτοια μέρα να μην μπορεί να σηκωθεί στο γάμος σας να το χαρεί… θα μπορέσει να έρθει στο γάμο ; Μήπως δεν κάνει να μετακινηθεί ; 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Έκανα κορίτσι μου το πρωί της hometest και ήταν αρνητικο όποτε έπεσε η χοριακη ! Τα τεστακια τελικά δεν κάνουν λάθος! 

Λυπάμαι πολύ 🙁🙁Ε κάνουν λάθος  όταν λένε ότι δείχνουν πάνω από 25 και έχεις 9.90 και δείχνει θετικό! Κανονικά δεν έπρεπε να φαίνεται τίποτα!!έτσι δεν είναι;;;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Λυπάμαι πολύ 🙁🙁Ε κάνουν λάθος  όταν λένε ότι δείχνουν πάνω από 25 και έχεις 9.90 και δείχνει θετικό! Κανονικά δεν έπρεπε να φαίνεται τίποτα!!έτσι δεν είναι;;;

Πιστεύω ότι όταν έκανα την χοριακη πέτυχα την πτώση της και γ αυτό βγήκε οριακή! Υπήρξε συλληψη και για αυτό έβγαιναν θετικα! Προφανώς είχε σκαμπανεβάσματα η ορμονη και για ανίχνευαν την ορμονη! Σήμερα βγήκε αρνητικο όποτε και η χοριακη αύριο θα είναι αρνητικη! 
Ας αποτυπώσω και τα συμπτώματα που είχα για να υπάρχουν σαν αρχείο! Λοιπόν 9η μέρα μετά την σπερματεγχυνση είχα τσιμπήματα χαμηλά στην μητρα σαν να με τρυπάνε καρφίτσες και πονο στην μέση σαν με Βαράνε με σφυρί ! 10η μέρα το ίδιο ανα διαστήματα! 11η μέρα το πρωί ροζ μπεζ υγρα στο σερβιέτα κι αλλά ελάχιστα και αχνό θετικο τεστ εγκυμοσύνης ! 11η μέρα το βράδυ πάλι αχνό τεστ εγκυμοσύνης! 12η μέρα μετά την σπερματεγχυνση το πρωί μια κηλίδα καφέ στο σερβιέτα και αχνό θετικο τεστ εγκυμοσύνης  και λαχάνιασμα ! Την ίδια μέρα το απόγευμα άχνα θετικα τεστ εγκυμοσύνης και τα δυο (one step και hometest) . 13η μέρα πάλι άχνα τεστ και τα δυο! 14η μέρα πριν την χοριακη παρά πολύ άχνα τεστ και μετά την χοριακη πιο σκούρα τεστ από τα πρωινα! Αααα επίσης από την 7η μέρα της σπερματεγχυνσης πονο στο στήθος και βάρος χαμηλά στην κοιλιά!

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωωω να πάρει 😢 περαστικα την γυναίκα εντάξει τώρα αυτό είναι πολύ δύσκολο θα στεναχωρέθηκε και εκείνη τώρα τέτοια μέρα να μην μπορεί να σηκωθεί στο γάμος σας να το χαρεί… θα μπορέσει να έρθει στο γάμο ; Μήπως δεν κάνει να μετακινηθεί ; 

αυτή το δήλωσε ότι και με πατερίτσες θα έρθει... της είπαν ότι θα βγει απο νοσοκ σε καμια βδομαδα αλλα η αναρρωση ειναι αργη, ειδικα σε τετοιες ηλικιες... θα ρθει στο γαμο αν πανε ολα καλα, αλλα δε θα μπορει να κουνηθει. ειναι κ οι τρελες ετοιμασιες αυτων των ημερων, θα πρέπει να τα επωμιστεί όλα η μάνα μου, που περίμενε πως και πώς τη μέρα που θα πήγαινε η συμπεθέρα στο χωριό για να μείνει μέχρι το γάμο και να τη βοηθάει... Τ΄ώρα η πεθερά κατάκοιτη κ η μάνα μου με εγκεφαλικό δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει. Κ γω στη δουλειά, μου χουν δώσει την ευθύνη να διαχειριστώ μισό εκατομμύριο ευρώ δημοσίου χρήματος μέχρι την παρασκευή, και κάθομαι και κοιτάω τους αριθμούς σαν ηλίθια.... Τίποτα δεν κάνω! 

Ήθελα να σας πω και κάτι που έμαθα σχετικά με τα τεστ, σημαντικό, αλλά δεν έχω βρει χρ΄όνο. Κάποια στιγμή θα σας τα πω.

@Mpourmpoulo μπουρμπουλάκι μου το ίδιο θα σου πω κ εγώ, τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις έγκυος και έγινε σύλληψη! Είναι πολύ σημαντικό και αυτό από μόνο του... 

στις πριν 2 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

αυτή το δήλωσε ότι και με πατερίτσες θα έρθει... της είπαν ότι θα βγει απο νοσοκ σε καμια βδομαδα αλλα η αναρρωση ειναι αργη, ειδικα σε τετοιες ηλικιες... θα ρθει στο γαμο αν πανε ολα καλα, αλλα δε θα μπορει να κουνηθει. ειναι κ οι τρελες ετοιμασιες αυτων των ημερων, θα πρέπει να τα επωμιστεί όλα η μάνα μου, που περίμενε πως και πώς τη μέρα που θα πήγαινε η συμπεθέρα στο χωριό για να μείνει μέχρι το γάμο και να τη βοηθάει... Τ΄ώρα η πεθερά κατάκοιτη κ η μάνα μου με εγκεφαλικό δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει. Κ γω στη δουλειά, μου χουν δώσει την ευθύνη να διαχειριστώ μισό εκατομμύριο ευρώ δημοσίου χρήματος μέχρι την παρασκευή, και κάθομαι και κοιτάω τους αριθμούς σαν ηλίθια.... Τίποτα δεν κάνω! 

Ήθελα να σας πω και κάτι που έμαθα σχετικά με τα τεστ, σημαντικό, αλλά δεν έχω βρει χρ΄όνο. Κάποια στιγμή θα σας τα πω.

@Mpourmpoulo μπουρμπουλάκι μου το ίδιο θα σου πω κ εγώ, τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις έγκυος και έγινε σύλληψη! Είναι πολύ σημαντικό και αυτό από μόνο του... 

κορίτσι μου θα ευχηθώ υπομονηηηη σε όλα και είμαι σιγουρη ότι όλα θα πανε καλά❤️ ναι κοριτσάκι μου αυτό σκέφτομαι και αναθαρρεύω λιγακι! Ελπιζω η επόμενη φορά να είναι η τυχερη μου❤️

Καλησπέρα κορίτσια μου...πριν κάνα 3ωρο γυρίσαμε από γυναικολογο..μέτρησε ότι βρίσκομαι στην 5η εβδ και 3η ημέρα.. 

Είδαμε σάκο και είχε μέσα κ ένα "δαχτυλιδι" (κάπως έτσι το ειπε) το οποίο θα γίνει το έμβρυο...

1ο βήμα τσεκ δηλαδη😊😊

Θα ξαναπάω στις 4/1 για να δούμε έμβρυο κ καρδούλα.. τότε θα είμαι 7εβδ κ 3 ημερών..

Καλά μου φάνηκε για πρώτη φορά.. 🥰🥰

στις πριν 15 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου...πριν κάνα 3ωρο γυρίσαμε από γυναικολογο..μέτρησε ότι βρίσκομαι στην 5η εβδ και 3η ημέρα.. 

Είδαμε σάκο και είχε μέσα κ ένα "δαχτυλιδι" (κάπως έτσι το ειπε) το οποίο θα γίνει το έμβρυο...

1ο βήμα τσεκ δηλαδη😊😊

Θα ξαναπάω στις 4/1 για να δούμε έμβρυο κ καρδούλα.. τότε θα είμαι 7εβδ κ 3 ημερών..

Καλά μου φάνηκε για πρώτη φορά.. 🥰🥰

Μπράβο κορίτσι μου!!!με το καλό να ακούσετε και την καρδούλα του!!!🙏🤍 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...