Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΗΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.ΤΑ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.(ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΜΙΣΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΥΣΤΑΖΕΙ.ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 1 ΜΙΣΗ ΩΡΑ.

ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗ ΣΟΥΠΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο τις 7 το πρωι το μωρο ποτε ξανακοιμάται ?

Μου φαινονται πολυ κοντα τα γευματα που δινεις και αν το μωρο νυστάζει στις 12 γιατι να το ταλαιπωρεις ? Αστο να κοιμηθει οσο κοιμαται (πανω απο 1-2 ωρες ?) και οταν ξυπνησει θα φαει το μεσημεριανό του :)

Αν νυστάζει δεν θα εχει και ορεξη να φαει οποτε φαυλος κύκλος . Σπατε και οι δυο τα νευρα σας χωρις λογο :)

tzef να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Θα συμφωνήσω με τη LaLa.. Όταν το παιδάκι νυστάζει και προσπαθείς να τρενάρεις τον ύπνο του ή όταν το ταϊζεις όταν αυτό δεν πεινάει για να το βάλεις σε ένα πρόγραμμα, μόνο ένταση και νεύρα πιστεύω θα του δημιουργήσεις και στο τέλος ούτε θα τρώει ούτε θα κοιμάται.

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.(ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΜΙΣΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΥΣΤΑΖΕΙ.ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 1 ΜΙΣΗ ΩΡΑ.

ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗ ΣΟΥΠΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;

Αφού από τις 12.00 δείχνει να νυστάζει και βέβαια θα κοιμηθεί στις 12.30 και θα ξυπνήσει όταν γουργουρίσει το στομαχάκι του και θα φάει τη σουπίτσα του με όρεξη!

Έτσι θα είναι χορτάτο και από ύπνο και από φαγητό και θα είναι όλο κέφια και όρεξη για πολλά πολλά παιχνιδάκια!!! ;) ;)

Πόσο χρονών είναι το παιδί σου?

Απ΄όσο θυμάμαι να τι έκανα εγώ στον γιο μου: Έπινε το πρωινό του γάλα, όταν ξυπνούσε μόνος του, μετά μεταξύ γάλατος και μεσημεριανού γεύματος έδινα φρουτάκια και λίγο αργότερα αυγό -3 φορές την εβδομάδα - το μεσημέρι το γεύμα κλπ. αλλά αν το παιδί ήθελε να κοιμηθεί προς Θεού το έβαζα για ύπνο. Τα παιδιά χρειάζονται τον ύπνο. Όπως λέει και η LaLa αν νυστάζει δεν θα μπορέσει να φάει!

Εμείς μετά τα φρουτάκια πηγαίναμε καθημερινά βόλτα με το καρότσι έτσι έπαιρνε και κανέναν υπνάκο στο καρότσι, αλλά μετα το μεσημεριανό φαγητό κοιμόταν.

δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον γιο μου, η κόρη μου με παιδεύει!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ DISTYXWS ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΕΩΣ 9 ΜΙΣΗ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΙΜΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ KΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΥΠΝΟ.

ΑΝ ΤΟ ΤΑΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ;

META PINEI GALA STIS 8 GIATI NYSTAZEI;

THA PROSPATHISW NA KANW AYTO POY LETE.

EYXARISTW!!!!!!!!!!

Tzef mou geia sou agapi mou...

Kita i wra 7 na tou dineis ligi posotita gala sto krevataki tou,kai ase ton ekei,min ton sukwseis...

Kai mporei na ksana kimithei otan varethei...

Meta guro stis 9 na ton sukwseis...

Na tou dwseis tin kremoulla tou...

Vale ton sto parko tou na paiksei...

Meta guro stis 12 vale ton pali sto krevataki tou gia upno me to gala tou kanonikotato...

Otan sukwthei to mwraki sou,,,na ton paikseis ligo...meta valton na peksei me ta alla tou ta paixnidia...

Kai guro stis 2me3 to apogeuma dwse tou pali kamia kremoulla...

Meta vale ton sto krevataki tou gia upno guro stis 4 me to gala tou...

Guro stis 5 sigoura tha ksupnisei...

Valton na paiksei pali,,,ase ton ligo monos..

Ystera guro stis 6 me 6misi dwse tou kremoulla pali...

Ase ton na paiskei pali...

Kai i wra 8 valton gia upno pali me poli gala...

Elpizw na sou edwsa kalo programma gia to mwraki sou agapi mou...

A tzef mou tha thelei liges meres gia na mpei se programma...

SAs euxwme kali sunexeia...

Kai na sou zisei to mwraki sou agapi mou...

Γεια σου ΤΖΕΦ,και μένα το κοριτσακι μου είναι 8 μηνών.Αμα ξυπνήσει στις 7 πίνει γαλα και μετα ξανακοιμάται μεχρι τις 830 με 9.Ξαναπίνει λίγο γαλατάκι(τη θηλάζω) και κατα τις 1030 με 11 τρώει φρουτόκρεμα.Πολλές φορές κοιμάται κατα τις 1230 και οποτε ξυπνήσει της δίνω το φαγητό της.Το απόγευμα τρώει τη κρεμούλα της,και κατα τις 8 κανουμε μπανάκι τρώει και στις 9 κοιμάται.Σήμερα που ειχε ωραία μέρα την εβγαλα βολτούλα στις 12 ,πήρε και έναν υπνάκο ,γυρίσαμε,έφαγε και κοιμήθηκε.Κατά τη γνώμη μου,όταν νυσταζουν πρέπει να κοιμουνται,είναι μωράκια.

tzef έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ DISTYXWS ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΕΩΣ 9 ΜΙΣΗ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΙΜΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ KΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΥΠΝΟ.

ΑΝ ΤΟ ΤΑΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ;

META PINEI GALA STIS 8 GIATI NYSTAZEI;

THA PROSPATHISW NA KANW AYTO POY LETE.

EYXARISTW!!!!!!!!!!

και εγώ είχα πρόγραμμα στον γιο μου που το τήρησα μέχρι που πήγε στον παιδικό σταθμό (3 χρονών). Μετά την σουπίτσα το μεσημέρι βάλτον για ύπνο και το απόγευμα δώσε του την κρεμούλα και το βραδάκι το γάλα του. Εσύ, όμως, θα δεις ποιές ώρες θα του δώσει τι. Γιατί εσύ ξέρεις το παιδάκι σου καλύτερα από τον καθένα. άλλωστε κάθε παιδάκι είναι και διαφορετικό αλλά μέσες άκρες το πρόγραμμα είναι το ίδιο. Αν θέλεις επισκέψου και την ιστοσελίδα: www.in.gr/paidi έχει μερικές οδηγίες-συμβουλές γιά κάθε ηλικία.:kiss::)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΤΖΟΑΝΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΧΔΟΝ ΠΑΝΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΑΤΑ ΟΤΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΝΩ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟ Ή ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΤΑΝ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.

Ax tzef mou,,,

Tha prepei na ton matheis kai ligo mono tou agapi mou...

Fantazwme poso duskolo sou einai...

An einai vale ton sto parko tou katse kai esu ligo ekei na paiksete mazi kai meta apo ligi writsa me tropo na fugeis...

Sigoura tha klapsei, wmos den pirazei,,,ase ton na klapsei gia ligo...

Etsi tha mathei tzef mou...

Oso gia ton ypno tou agapi mou,,,an einai vale ton sto krevati tou na ksaplwsei dwse tou to mpipero tou na mathei na to vastaei kai ligo monos, me tin voitheia sou fisika...

Kai na ton xaideueis sto metopo ews pou tha apokimithei...

Sto autokinito na ton vazeis stin karekloua tou kai ase ton na klapsei gia ligo...

Na tou dikseis me to daxtilo sou na kitaei eksw pou to parathiro,,,na tou les kita to dentraki,to dentraki einai prasino,,,kita to poulaki,to poulaki kanei tsiou tsiou ktl...

Kai etsi agapi mou tha enthousiastei me tin karekloua tou,,,kai den tha se thelei allo esena...

Sto kafe na perneis to karotsaki tou na ton vazeis mesa,,,pali na krataei to mpipero monos me tin voitheia sou kai na souzeis to karotsi panw katw kai na min se vlepei gia na varethei...

Ax re agapi mou makari na ta kataferetai...

Tzef mou,

Nomizo oti to kathe paidi kathorizi to programma tou. O dikos mou ean den kimithi tin ora pou nistazi exei tosi gkrinia pou den mporoume na kanoume tipota, para na prospathisoume na ton kimisoume...

Nomizo oti programma mpori na mpei sto ti troi, ;oxi ti ora tha to fai. Kai pali h pira mou einai molis 4 minon...

EYXARISTW POLY JOANNA TO KAKO EINAI OTI PAW DOYLEIA SE ENA MHNA KAI THA PRPEPEI NA MATHEI KAI ALLΟ KOSMO.

ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.

JOANNA EINAI ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ:)

Oxi agapi mou eimai apo tin kypro...

Apla me exoun vaptisei Joanna...

Wx thelw poli na paw south africa...

Wmos symfwnisa me ton antra mou to epomeno mas taksidi tha pame italia...

Agapi mou stin pethera sou ennoeis???

tzef το καθε παιδακι εχει το δικο του προγραμα

Στην κορη μου ειχα το παρακατω προγραμμα

Στις 7 επινε το γαλα της και συνεχιχε τον υπνο της εως τις 10 περιπου

10:30 της εδινα την φρουτοκρεμα της

Αν νυσταζε την εβαζα για υπνο 12:00 με 12:30 ή 12:45 για να της φυγει και η γκρινια

Στις 14:00 της εδινα το μεσημεριανο της και κοιμοταν ως τισ 17:30 με 18:00 οπου της εδινα την απογευματινη της κρεμα

Και τελος το γαλατακι της γυρω στις 21:30 με 22:00

Το προγραμμα το καρτησαμε μεχρι τα 2,5 οπου πηγε παιδικο.΅

Σου ευχομαι γρηγορα να βρειτε τους ρυθμους σας.

elpi76 έγραψε:

tzef το καθε παιδακι εχει το δικο του προγραμα

Στην κορη μου ειχα το παρακατω προγραμμα

Στις 7 επινε το γαλα της και συνεχιχε τον υπνο της εως τις 10 περιπου

10:30 της εδινα την φρουτοκρεμα της

Αν νυσταζε την εβαζα για υπνο 12:00 με 12:30 ή 12:45 για να της φυγει και η γκρινια

Στις 14:00 της εδινα το μεσημεριανο της και κοιμοταν ως τισ 17:30 με 18:00 οπου της εδινα την απογευματινη της κρεμα

Και τελος το γαλατακι της γυρω στις 21:30 με 22:00

Το προγραμμα το καρτησαμε μεχρι τα 2,5 οπου πηγε παιδικο.΅

Σου ευχομαι γρηγορα να βρειτε τους ρυθμους σας.

elpi μου ,παραδεισος.τι αστερι παιδι καλε εχεις?

ονειρικο προγραμμα.αλλα ειναι και στο παιδι.

το δικο μου το ταλιμπανακι δε κοιμαται τοσο ουτε για πλακα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...