Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου ναι έχουμε μεινει πλέον ελάχιστες που δεν τα καταφέραμε ακόμη... Που θα παει;; Εύχομαι σύντομα να έχουμε κ εμείς ευχάριστα!!! Εγώ κορίτσι μου σε αυτό τον κύκλο έκανα διεγερση ξεκίνησα της πρωτη μου εξωσωματική και κάναμε μια βλαστοκύστη στην κατάψυξη. Θα κάνω 2η διεγερση τον Σεπτέμβριο.  Περιμένω περίοδο αυτες τις μέρες και έχουμε τον Αύγουστο την ευκαιρία να προσπαθήσουμε άλλη μια φορά μονοι μας.. αν κ δεν ελπίζω..  Περιμένω απλώς την 2η διέγερση να δω πως θα πάει.. Προσπαθείτε καιρό;  Μακάρι σου εύχομαι να έχεις θετικό τεστακι... υπομονή λίγες μέρες... @anna_30 και σε εσένα ευχομαι κορίτσι μου να εχεις θετικό τεστακι!!!! Υπομονή λίγες μερες ξέρω μεγάλη η αγωνία κάθε μήνα.. και απογοήτευση αν δεν έρχεται αυτό που θέλουμε..
    • Εντέλει μιλήσαμε,  με ρώτησε κι εκείνη μήπως δεν τρέφεται σωστά και της λέω μπα δεν νομίζω πως έχει θέμα γιατί μια χαρά βρέχει πανες ,είχαμε ραντεβού στις 31 για να κάνουμε εμβόλια αλλά τώρα μας είπε να πάμε αύριο στις 12, θα τη δει θα κάνουμε και τα εμβόλια και θα δω τι θα μου πει  Τα κακακια από κει που ηταν ρευστά και πορτοκαλί ηταν περισσότερο σαν μια παστα κάπως καφετι,  θα δούμε τώρα μήπως δεήσει να τα κάνει εως αύριο
    • Κορίτσια αρχίσατε να κοιτάτε για πραγματακια για το μωρό ή είναι νωρίς ακόμα; Βέβαια όσες έχετε ήδη κι άλλα παιδάκια δεν χρειάζεται να πάρετε και πολλά! Εγώ άρχισα να οργανώνομαι λίγο θα μου δώσουν και κάποια πράγματα λογικά αλλά λέω μέχρι τέλος καλοκαιριού άντε αρχές Σεπτέμβρη να τα πάρω σχεδόν όλα και μετά σιγά σιγά να δω τι άλλο μένει. Πιστεύετε είναι νωρίς ακόμα; 
    • Κορίτσια με το καλό σε όσες περιμένουν μωράκι κ σύντομα θετικά τεστακια σε όσες αναμένουν ..σήμερα ακέφαλη γιορτή..εγώ στην Κωνσταντίνα μου φορούσα σε όλη την εγκυμοσύνη το ζωνάκι της κ μια μέρα πριν γεννήσω το έβγαλα...την επόμενη έσπασαν τα νερά...το ψάχνω γτ θέλω να το ξαναφορεσω στη νέα μου προσπάθεια αλλά δεν το βρίσκω .. μήπως έχει κάποια που δεν το χρειάζεται να μου το στείλει γτ είμαι από μακριά κ δεν προβλέπεται να πάω Αθήνα;..αν τυχόν ας Μ στείλει κάποια προσωπικό.. Σας ευχαριστώ πολύ...
    • Όντως κορίτσια, για πείτε ποιες έχουμε μείνει; Εγώ Σάββατο (11η μέρα) είχα θετικό τεστ ωορρηξίας και πόνο το βράδυ άρα λογικά έγινε η ωορρηξία χθες! Περιμένω 10-11/8..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...