Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικό τεστ αρνητική χοριακη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα πρώτη μέρα περιόδου 9. Την περιμένω την Κυριακή. Σήμερα το πρωί έκανα τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικο με άχνη γραμμή. Μετά από μια ώρα πάω για β χοριακη ήταν 0.100 και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν; το clear blue έκανα.. μήπως βρε κορίτσια δεν είναι αξιόπιστα αυτά τα τεστ;; επίσης έκανα μετά τη χοριακη ξανά ενα τεστ άλλης εταιρίας κ βγήκε αρνητικό. Κοντεύω να σκάσω Σήμερα νιώθω σαν τσιμπηματα και το στηθος μου δεν είναι εντελώς πρησμένο όπως τις προηγούμενες φορές που περίμενα περιόδο.πηρα τηλέφωνο τον γυναικολογο μου .μου είπε πως υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. Κορίτσια έχω απογοητευτεί έλπιζα ότι είμαι. Να πω ότι μια βδομάδα μετά αφού μου τελείωσε η περίοδος είχα ελεύθερες επαφές μέρα παρα μέρα .Ας μου πει κάποια κοπέλα έχει ζήσει κάτι παρομοιο; με λάθος τεστ εγκυμοσύνης??? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η merr είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα πρώτη μέρα περιόδου 9. Την περιμένω την Κυριακή. Σήμερα το πρωί έκανα τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικο με άχνη γραμμή. Μετά από μια ώρα πάω για β χοριακη ήταν 0.100 και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν; το clear blue έκανα.. μήπως βρε κορίτσια δεν είναι αξιόπιστα αυτά τα τεστ;; επίσης έκανα μετά τη χοριακη ξανά ενα τεστ άλλης εταιρίας κ βγήκε αρνητικό. Κοντεύω να σκάσω Σήμερα νιώθω σαν τσιμπηματα και το στηθος μου δεν είναι εντελώς πρησμένο όπως τις προηγούμενες φορές που περίμενα περιόδο.πηρα τηλέφωνο τον γυναικολογο μου .μου είπε πως υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. Κορίτσια έχω απογοητευτεί έλπιζα ότι είμαι. Να πω ότι μια βδομάδα μετά αφού μου τελείωσε η περίοδος είχα ελεύθερες επαφές μέρα παρα μέρα .Ας μου πει κάποια κοπέλα έχει ζήσει κάτι παρομοιο; με λάθος τεστ εγκυμοσύνης??? 

Κορίτσι εγώ το βίωσα με clear blue με τον σταυρό αχνό θετικό και χωριακη 0.100 4 μέρες καθυστέρηση και τώρα είδα καφέ υγρα

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η merr είπε:

Καλησπέρα δυστηχως τα clear blue βγάζουν μια γραμμή εξατμίσεις που μπερδεύει πολλά κορίτσια.. πολλές κοπέλες την έχουν πατήσει 

Εύχομαι ο επόμενος μήνας είναι ο τυχερός σου και να έρθει το μωρακι σας 

Δημοσίευση

Δυστυχώς τα συγκεκριμένα τεστ βγάζουν γραμμή εξάτμισης και πολλές φορές εντός του χρόνου που λέει το τεστ. Σε μένα τουλάχιστον είχε συμβεί πολλές φορές. Καλύτερα τα predictor early. Αν και αυτό κάποια στιγμή μου είχε βγάλει γραμμούλα. Ειδικά όταν τα τεστ τα κάνουμε νωρίτερα κάπου μας μπερδεύουν αυτές οι γραμμές. Η β χοριακη ειναι πιο αξιόπιστη εξέταση. Εύχομαι κορίτσι μου σύντομα να έρθει το πολυπόθητο και η γραμμή στο τεστακι σου την άλλη φορά να μην χωράει αμφιβολία

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η merr είπε:

Κοπέλα μου όταν λες την περιμένεις την Κυριακή, εννοείς σε 6 μέρες; αν ναι, δεν είναι ώρα να κάνεις τεστ ακόμα, ούτε και χοριακη και γι αυτό σου είπε ο γιατρός υπάρχει πιθανότητα. Κατά τα άλλα δεν είχα χρησιμοποιήσει clear blue ποτέ αλλά εδώ οι κοπέλες λένε τα χειρότερα για το πόσο εύκολα βγάζουν ψευδή αχνη γραμμή. Σε κάθε περίπτωση περίμενε μερικές μέρες και επαναλαβε πιο κοντά στην περίοδο, αν όχι τη μέρα που περιμένεις και μην ψάχνεις συμπτώματα γιατί όταν προσπαθούμε όλες αρχίζουμε να νιώθουμε ένα σωρό τρελά. Εύχομαι να έρθει εύκολα το πολυπόθητο θετικό! 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

@merr εγω το επαθα και ακριβως ταυτοχρονα με εσενα !!!θετικο τεστ 28/08  πηγα για χοριακη 30/11. ημουν τοσο χαρουμενη .....οταν ειδα το 0,25 και την περιοδο την ιδια ημερα απογητευτηκα ....  και με 3 ημερες καθυστερηση ...

παμε για τον επομενο μηνα δεν πειραζει... ( παντως δεν ξανα παιρνω clear blue πραγματικά)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
    • Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋 1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά  2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!! 3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς).  Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 
    • Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση  Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης  εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...