Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΩΣ ΜΩΡΟΥ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΜΩΡΟ!! ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΤΙ ΖΩΑΚΙΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ... ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ. ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΕ, ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙ.:dry: ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΜΑΜΑ". ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ.:( ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ? ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ? ΚΑΝΕ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?" ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΞΥΠΝΑ". ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ? Η ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλτατη gratsoula, γεια!:

δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να λέει με σιγουριά ότι είναι γεννημένη για να γίνει μαμά.

Δεν νομίζω ότι καμιά μας τα ξέρεις όλα εξαρχής.Πιστεύω ότι κάθε μαμά μαθαίνει μεγαλώνοντας μαζί με το παιδί της.

Όσο για το ερώτημα ΄΄αν τα καταφέρεις΄΄μην στεναχωριέσαι.Κάθε μέρα θα είναι μάθημα.Τόσες και τόσες τα κατάφεραν.Πάρε παράδειγμα τις μαμάδες μας που μας κάναν -οι περισσότερες- μικρές.Η δικιά μου τουλάχιστον στα 20 είχε 2 μωρά!

Οι γνώσεις είναι επίκτητες.

Και μην νιώθεις άβολα με αυτές τις σκέψεις.Μην ξεχνάς ότι σε επηρεάζουν οι ορμόνες....:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσακαι εγω εχει 20 μερες εχει που γεννησα και ακομη νιωθω καπως...

Η ιστορια ξεκινησε απο τον 8ο μηνα της εγκυμοσυνης.

Ενιωθα τρομερη ανασφαλεια εκλαιγα σχεδον καθε μερα απο το αγχος μου και γενικα ημουν πολυ πιεσμενη ψυχολογικα....

Αφου γεννησα και μετα ημουν παλι σε περιεργη κατασταση...

Ακομη και τωρα κανω σκεψεις του τυπου 'δεν ειμαι καλη μανα'

αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα περασει....

Σκεψου οτι οι ορμονες χτυπανε κοκκινα τωρα!!!

Μια χαρα μανουλες θα ειμαστε ολες μωρε!

;) ;) ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula μου γλυκια, μην αγχωνεσαι καθολου!!! ειναι απολυτα φυσιολογικο το πως αισθανεσαι!! λαβε υποψη σου και τις ορμονες που χορευουν σα τρελες!!:woohoo: κι εγω εκανα παρομοιες σκεψεις στην εγκυμοσυνη μου, αλλα και μετα το τοκετο! μαλιστα σκεφτομουν, λες να φρικαρω τοσο πολυ απ'το τοκετο, που να παθω επιλοχειο καταθλιψη και να μη θελω να δω το μωρο μου??:S οσο περιεργο κι αν ακουγεται, η σκεψη αυτη με βασανισε αρκετα, ειδικα τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης, που ειχα αγχωθει στη σκεψη του τοκετου!!:side:

μαλιστα, οπως λεει κι η lovie μας, οι περιεργες σκεψεις συνεχιστηκαν και κατα τη περιοδο της λοχειας!:unsure: τις πρωτες μερες εβλεπα τη μικρουλα μου ασχημουλα (οχι πως δεν ηταν:lol: αλλα ενιωθα ασχημα που δεν ειχε εμφανιστει το συμπτωμα της κουκουβαγιας ακομα!!:blush: ) κι ενιωθα απλα περιεργα...:dry: η σωματικη και ψυχικη εξαντληση, σε συνδυασμο με τις ορμονες, σε τρελαινουν λιγο, δεν ειναι λογικο?? ωστοσο, αυτο που θυμαμαι εντονα, ειναι οτι μεσα στο μαιευτηριο, ελεγα πως ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ενιωθα να την αγαπω ολο και περ/ρο!!!:) σιγα-σιγα συνειδητοποιουσα οτι αυτο το ασχημοπαπακι ειναι το παιδακι μου και τελικα, τωρα που το ξαναβλεπω... ειναι ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!:silly: :laugh: :silly:

don't worry κοριτσακι μου!!! με το που θα γεννηθει, θα παθεις τη πλακα σου, αλλα και περνοντας λιγο οι μερες και μολις συνελθετε και βρειτε τους ρυθμους σας (πως να σκεφτεις καθαρα, μετα απο 9 μηνες εγκυμοσυνης, εναν τοκετο και 40 μερες λοχειας??:blink: ) θα νιωσεις ΠΟΛΥ μαμα!!!;) φυσικα και θα θελεις το παιδακι σου, φυσικα και θα τα καταφερεις, φυσικα και θα γινεις η καλυτερη μανουλα!!!;) μην ανησυχεις, κοντευει ο καιρος, που θα μπεις στο club των κουκουβαγιο-ΧΑΖΟ-μαμαδων!!!!;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο παιδίατρος όταν ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι μετά το μαιευτήριο να δει τη μικρή, μου είπε δεν υπαρχει κανείς που να γεννιέται γονιός. Γίνεσαι δε γεννιέσαι.

Όταν έφυγα απο το μαιευτήριο ο γυναικολόγος μου, όταν τον ρώτησα γιάτρε όλα εντάξει τί πρέπει να κάνω; Μου είπε να φροντίζεις το μωράκι σου και να το αγαπάς.

Ακόμα και τώρα καμια φορά, που η μικρή είναι 7 μηνών, υπάρχουν στιγμές που αντιμετωπίζω τη μητρότητα σα να μην είμαι εγώ. Σα να παρακολουθώ τη ζωή κάποιας άλλης.

Η προσαρμογή είναι δύσκολη και απαιτεί το χρόνο της. Όχι για όλες τις μανούλες. Για κάποιες όμως ισχύει αυτο. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο "ρολόι". άλλοι ανταπεξέρχονται αμέσως και άλλοι θέλουν λίιιγο παραπάνω χρόνο. Αυτό δε σημαίνει οτι είναι κακοί γονείς.

Όλα αυτά αργότερα θα σου φαίνονται ανέκδοτο. Ξέρεις... "Πάει ο Τοτός..."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α! gastroula join the club!!!

Εγω συνεχεια το αισθανομαι...Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει τι μου εχει συμβει.

Θυμαμαι την ανοιξη μια μερα εβλεπα τηλεοραση με τον αντρα μου (τοτε απλα επισημο...φιλο μου) και λεω "ΚΑΛΑ ολες μενουν εγκυες...." (ξερεις με τις διασημες που γεννανε και ενημερωνεσαι απο το STAR...)

"Μονο εγω του λεω θα φαω ζορι για να κανω παιδι..."

Και τσουπ!!! Κανα μηνα μετα εμεινα εγκυος!!!

Τωρα που σε λιγες μερες θα την εχω αγκαλια μου νιωθω οτι ειμαι αλλη

οτι δεν ημουν εγω αυτη που ηθελα να γινω μανα...οτι πως θα το μεγαλωσω πως θα το κρατησω και τετοια?

Δεν ξερω η ωριμοτητα ειναι και μεσα στην μητροτητα κι εγω ωρες ωρες αισθανομαι ακομα παιδι...Οποτε αυτο μεγαλωνει την ανασφαλεια μου.

Ελπιζω να μην παθω κανα ταρακουλο μολις γεννησω και να μου ερθουν ΟΛΑ ΟΜΑΛΑ...:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ.

ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ,ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ,ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Νο 1 ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΑ)!

ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΝΑΙ ΝΑΙ!!ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ!ΕΙΜΑΙ ΠΤΡΕΛΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ!!

ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ??

Α ΝΑΙ.ΑΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ ΑΡΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ(ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 4ο),Η'ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ??ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΩ Ή ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ΑΚΟΥ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΟ.!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!!

ΒΛΕΠΩ ΚΟΣΜΟ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΚΟ,ΜΠΑΛΟΝΙΑ,''ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ'',ΟΧΛΑΓΟΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ,ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Ε ΡΕ ΤΡΕΛΑ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗ ΒΓΑΖΑΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ Η' ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ??ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ''ΣΗΚΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ'' ''ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ'' ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΘΗΛΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ!!

ΩΧ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΘΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ!

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bravo vre Nemi mou

me ekanes kai gelasa...

.........k me agxwses tautoxrona!

Pragmati, an pethanoume

poios tha megalwsei ta paidia mas??????

(((genname kai konta!)))

Gi'auto koritsia...........

..........as afisoume OLES tis ilithies skepseis

kai as apolausoume auto pou zoume!!!

Mono etsi tha zisoume polla kai kala xronia

gia na xaroume ta bebakia mas...............!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...

ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑ.ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...