Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουνίου 2024 🤰🏽💞🌷

Recommended Posts

στις On 17/5/2024 at 11:07 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; εγώ μπήκα 34η εβδομάδα και πάω για καρδιοτοκογραφημα την άλλη εβδομάδα. Όλα καλά ευτυχώς. Τα νέα σας. 

Γεια σου κορίτσι! Εγώ γέννησα 21/6! Εσύ πως πας; Φαντάζομαι πλέον γεννήσες κ εσύ! Να τα χαιρόμαστε 😘

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 3 weeks later...
στις On 3/7/2024 at 5:27 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Γεια σου κορίτσι! Εγώ γέννησα 21/6! Εσύ πως πας; Φαντάζομαι πλέον γεννήσες κ εσύ! Να τα χαιρόμαστε 😘

Να σου ζήσει! Τώρα αντιλήφθηκα την ανάρτηση συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Καλά είμαστε, η μεγάλη μου κορούλα είναι πιο απαιτητική από τον μπέμπη. Αυτός μαμ, κακά, νάνι ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα θέματα με κολικούς απλά τώρα ήξερα εξ αρχής τι να κάνω. Η μεγάλη έχει βγάλει άγχος αποχωρισμού, βγάζει και τα τελευταία δόντια, θέλει και να αυτονομηθει οπότε είναι στην τσίτα! Εσένα με μεγαλύτερη κάπως διαφορά ηλικίας ελπίζω να είναι λίγο πιο νορμάλ οι αντιδράσεις του μεγαλύτερου παιδιού. Θέλει υπομονή. 

• 3 months later...

Γεια σας μανούλες!

Είμαι νέα μαμά και θα ήθελα να έρθω σε επαφή με άλλες μαμάδες για βόλτες, καφέδες και γενικά να περνάμε χρόνο μαζί με τα παιδάκια μας. Η κορούλα μου θα γίνει 5 μηνών στις 11 Νοέμβρη και μένουμε στο Γαλάτσι. Αν μένετε κι εσείς κοντά ή θέλετε απλά παρέα για να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να χαλαρώσουμε, θα χαρώ πολύ να κανονίσουμε κάποια συνάντηση!

Καλή συνέχεια σε όλες! 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...