Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Π΄ηγα κανονικά ναι... Όλα πολύ καλά! Ο τράχηλος κάπου στο 2,6 νομίζω είπε... αλλά δεν τον προβληματίζει πια. Μου πρότεινε βέβαια να συνεχίσω την προγεστερόνη για ένα 10ημερο ακόμα. Σήμερα είμαι 35+1 και πήγα και για το πρώτο επίσημο καρδιοτοκογράφημα στο μαιευτήριο. Όλα μια χαρά! Μου άρεσε πολύ και η εμπειρία του δωματίου με άλλες 5 εγκυούλες και να ακούς παντού καρδούλες μωρών...🥰 Πολύ σε χαίρομαι που φαίνεσαι χαρούμενη και είχατε καλά νέα!!! Μόνο τέτοια από εδώ και στο εξής!!!😍 Και φτιάξε καμιά βαλίτσα μαιευτηρίου... σαν να το άργησες κυρία μου!!!
    • Γιατί χωρίς επισκληρίδιο? Εγώ ακόμα δεν το έχω σκεφτεί αυτό..βασικά δεν θέλω να το σκέφτομαι..είναι και το πρώτο..🤣 αλλά στις 9/1 έχω μάθημα με τη μαία του γιατρού οπότε κάποιες οδηγίες θα μας δώσει.. Κι έχω βρει και ένα σεμινάριο στο instagram από μια μαία για τον ανώδυνο τοκετό και σκέφτομαι να το κάνω και αυτό..έχει πολύ καλές κριτικές από μανούλες! 
    • Γειά σας κορίτσια,  εγώ που δεν έχω ξεκινήσει ακόμα ασβέστιο δε ξέρω πως είναι...μπορώ να πω όμως με τον σιδηρο τα πάω λίγο καλύτερα τώρα 🫡 Σήμερα 19+2 , ούτε εγώ νιώθω τοοοοσο το μωρό πέρα από μια φορά που το ένιωσα έντονα, ίσως να το νιώσω καταλαθος να το πω έτσι χαχα Από την άλλη,  έκανα και γω εξετάσεις αίματος και ουρων , φαίνεται έχω μύκητες γιαυτό και αυτός ο ερεθισμός και τώρα κάνω αγωγή με κρεμα canesten κάθε βράδυ  Την Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό, περιμένω πως και πως μήπως μάθουμε ξεκάθαρα και το φύλο του μωρου 🧿 Για το δώρο Χριστουγέννων, η μαμά μου το πήρε μέσω ΟΑΕΔ κανονικά,  δε ξέρω αν έχει κάποια παράταση όμως 
    • Καλησπέρα κορίτσια, αυτό με το ασβέστιο το παρατήρησα και εγώ,εμένα μου κάνει πρήξιμο και δεν το παίρνω συχνά! Σε άλλα νέα σήμερα πήγα για εξετάσεις αίματος αποτελέσματα θα έχω Δευτέρα. Το νινί κάνει πάρτι στην κοιλια!  Ρε κορίτσια να ρωτήσω, το δώρο Χριστουγέννων μέχρι πότε είναι να καταβληθεί? Πήρε παράταση μέχρι 23? 
    • Ναι θα συνεχίσω με αυτόν και αν όλα πάνε καλά προς το τέλος θα αλλάξω και θα πάω σε άλλον που ξεγενναει στο Αρεταίειο. Εκεί γέννησα την κόρη μου και εκεί πρώτα ο Θεός θέλω να γεννήσω και το δεύτερο. Ήταν όλα αψογα για δημόσιο. Απλά τώρα είναι πολύ μακριά ο γιατρός που έχω επιλέξει (το ιδιωτικό του ιατρείο), οπότε θα συνεχίσω με τον ίδιο για μερικούς μήνες ακόμα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...