Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άργησα λίγο αλλά επιτέλους, σήμερα που σαραντίσαμε κιόλας, βρήκα λίγο χρόνο να μοιραστώ μαζί σας την δεύτερη εμπειρία μου (που παρεπιπτόντως ήταν ίδια με την πρώτη).

Λοιπόν, είναι Τετάρτη βράδυ, 21/1/09, και καθόμαστε στο pc με τον Βασίλη να βρούμε μία εναλλακτική λύση για κινητό που ήθελα, γιατί αυτό που είχα αρχικά επιλέξει για την επιδότηση είχε έλλειψη. Ξαφνικά, στις 00:10, καταλαβαίνω πως σπάνε τα νερά. Λέω, "Ωχ, Βασίλη, σπάσανε τα νερά", και τρέχω κατευθείαν στο μπάνιο. Περίμενα λίγο, μέχρι που είδα και μια σταγόνα αίμα, και έτσι σιγουρεύτηκα. Βγαίνω, παίρνω τον γιατρό τηλέφωνο, και η απάντησή του, "αφού πάλι δεν έχεις πόνους, πήγαινε σιγά σιγά στο ΙΑΣΩ και θα τα πούμε το πρωί". Ο Βασίλης να γελάει γιατί κάπως έτσι είχε γίνει και με την Μαριλή. Εκανα το μπανάκι μου, ετοιμάστηκα, ξυπνήσαμε και την μαμά μου για να έρθει μαζί, ανεβάσαμε την Μαριλή στον πατέρα μου και ξεκινήσαμε.

Φτάσαμε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 04:00. Αφού μου έκαναν τα γνωστά, (εξετάσεις, ξυρίσματα, κλίσμα, κλπ), μου είπαν πως το μωρό (δεν ξέραμε τί ήταν), ήταν ψηλά και θα μας πάρει ώρες. Δεν μου έκανε εντύπωση.Και η Μαριλή, έσπασαν τα νερά 02:00 το πρωί, τα ξημερώματα βαλαμε

τους τεχνιτούς, γεννήθηκε 18:10. Οπότε ήξερα τί θα αντιμετωπίσω.

Πράγματι, μου έβαλαν πόνους γύρω στι 07:30, ο γιατρός μου ήρθε στις 09:00, και κάθε λίγο και λίγάκι, με εξέταζε, μια αυτός, μια η μαία. Και όλο μου έλεγαν πως το παιδί έρχεται με το κεφάλι ψηλά. Αφού σε κάποια στιγμή, του λέω, "Βρε γιατρέ, αφού ξέρεις την οικογένεια μου, είμαστε περήφανοι, πάντα είμαστε με το κεφάλι ψηλά". Και δώστου γέλια μέσα στους πόνους μου. Κάποια στιγμή, δεν άντεχα άλλο, κόντευα να σπάσω το χέρι του Βασίλη, και επιτέλους μου έβαλαν την επισληρίδιο. Ηρέμησα λίγο, αλλά είχαμε μετά άλλα. Μόλις τελείωναν οι ωδίνες, οι παλμοί του μωρού αντί να ανεβαίνουν, κατέβαιναν. Με προειδοπόιησε ο γιατρός ότι αν δεν άλλαζε αυτό, πηγαίναμε για καισαρική. Το πάλεψαμε όμως πολύ. Με την συνεχή παρακολούθησή του, τις σωστές αναπνοές που έπαιρνα εγώ, την αλλαγή στάσης μου για να γυρίσει κιόλας.

Γύρω στις 14:30 τα νέα ήταν πολύ θετικά. Ειχα μια καλή διαστολή και ξεκινήσαμε τις εξωθύσεις. Και δώστου σπρώξιμο, και ξανά, μέχρι που λέει ο γιατρός, "είμαστε έτοιμοι, πάμε να γεννήσουμε".

Μπήκαμε στο χειρουργείο, ο Βασίλης φυσικά ήταν μαζί μου συνέχεια και μου κρατούσε το χέρι, και μετά απο λίγα λεπτά, στις 14:50, και με φυσιολογικό τοκετό,άκουσα το πολυπόθητο "κάνατε ένα υπέροχο αγοράκι".

Μόλις τον καθάρισαν, μου τον έδωσαν στην αγκαλιά μου, και δεν το πίστευα. Ο δε Βασίλης, έκλαιγε απο την χαρά και την συγκίνηση (δεν είναι και λίγο να βλέπεις την γέννηση του παιδιού σου). Το πρώτο πράγμα που είπα, είναι πως μοιάζει στην Μαριλή και έχει τα χείλια της.

Αφου τελειώσαμε τα ραψίματα και με την ανάνηψη, και ετοιμαζόμασταν να ανέβουμε στο δωμάτιο, άρχισα να έχω άγχος, μήπως πάλι το μωρό είχε μπεί θερμοκοιτίδα (η μικρή είχε γεννηθεί 36η εβδομάδα και είχε μπεί μέσα για λίγες μέρες για αναπνευστικό θέμα, τίποτα σοβαρό).

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου όταν ανέβηκα στο δωμάτιο (2κλινο γιατί δεν υπήρχε 6κλινο)!, και μετά απο λίγο μου φέρανε τον έρωτά μου.

Τώρα τρέχω σαν την τρελή, μια με τον μπέμπη, μια με την Μαριλή, όμως όταν τα έχω και τα δυο στην αγκαλιά μου, βουρκώνω απο χαρά. Και περιμένω να ξεπεταχτεί λίγο ο νέος, για να βάλω μπρός για το τρίτο!!!

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να χαίρονται τα μωράκια τους, στις μέλλουσες καλή λευτεριά, και σε αυτές που προσπαθούν, γρήγορα να μάθουν τα ευχάριστα νέα.

Υ.Γ.= Τελικά μόλις βγήκα απο το μαιευτήριο, και ενώ την επόμενη μέρα τελείωνε η επιδότηση για το κινητό, βρήκα αυτό που ήθελα σε κάποιο κατάστημα Γερμανό. Ετσι, για να σας φύγει και η απορία.

Φιλάκια...

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Χαρά ο γιος, πάντα γερός και δυνατός!

Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου (που από όσα περιγράφεις φαίνεται οτι είστε πολύ αγαπημένοι) και τη Μαριλή σας!

Και με το καλό να σας χαρίσει ο Θεός και το τρίτο που τόσο πολύ θέλετε!!!

Δημοσίευση

Χαρα μου να σου ζησει ο γιοκαρινος!!! :)

Και παντα να πορευεται με το κεφαλι ΨΗΛΑ!!!

Ευχομαι να ειναι γερος και δυνατος στη ζωη του και παντα ευτυχισμενος κοντα στη μανουλα και τον μπαμπουλη και την γλυκια του αδελφουλα που του "χαρισε" τα χειλακια της....

Να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια και να αυξηθειτε ακομα περισσοτερο!!!

Λατρευω πολυμελεις οικογενειες!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Kαλημερα..

Τι ομορφη ιστορια...

Γιατι δεν μας εγραψες κι αλλα?:(

Να σας ζησει το αντρακι σας.

να ειναι γερο και δυνατο.

Ευχομαι να μεγαλωσει κι αλλο η τοσο ομορφη

οικογενεια σας!

Καλη δυναμη και να ειστε ολοι καλα.

φιλια

Δημοσίευση

Να σας ζήσει Χαρά ο μπεμπούλης, γερός, δυνατός και ευτυχισμένος να είναι στην ζωή του. Δεν μας είπες όμως πώς της φάνηκε της μαριλής το νέο μέλος της οικογένειας? ζηλεύει?

Δημοσίευση

Χαρα μου να σου ζησει ο γιοκας!!Να ναι παντα γερος και με καλη τυχη στη ζωη του!!Πολυ ομορφα ολα αυτα που περιγραφεις!!Φαινεστε πολυ δεμενη οικοιγενεια!!!Σας ευχομαι τα καλυτερα και πρωτα ο Θεος να μεγαλωσει κι αλλο η οικογενεια σας!!!:-)

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Ο μικρός είναι απίστευτος. Σε γενικές γραμμές ήσυχος, με λίγη γκρίνια όταν είναι η ώρα του φαγητού.

Οσον αφορά την Μαριλή, ψιλοζηλεύει αλλά τίποτα ανησυχητικό. Στην αρχή μου ξυπνούσε τα βράδια και με ήθελε συνέχεια κοντά της. Τώρα ελλατώθηκε το κουσούρι. Τις υπόλοιπες ώρες όλο θέλει να τον φιλάει, του βάζει την πιπίλα. Προσπαθώ και εγώ να μην την απομακρύνω απο τον μικρό, για να μην έχουμε άλλα. Τις βάζω κάπου εύκολα το μπιμπερό του και της λέω να μου το φέρει, τις λέω να με βοηθήσει με το άλλαγμα και μου δίνει την πάνα του και άλλα τέτοια.

Α, ξέχασα να σας πώ πριν πως όταν έσπασαν τα νερά, και μέχρι να ανέβει ο Βασίλης να φωνάξει τους γονείς μου, εγώ βρήκα χρόνο και άνοιξα και ένα θεματάκι, για το οτι φεύγω για το ΙΑΣΩ. Και όταν κατέβηκε, με κορόιδευε. Πως ακόμα και την τελευταία στιγμή που ετοιμάζομαι να γεννήσω, εκεί, να ενημερώσω το Mammyland. Αδυναμίες είναι αυτές, τί να κάνουμε!!!

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Χαρά μου που πήγανε όλα τόσο καλά, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό και το 5ο μέλος:laugh:

Χαρά στο κουράγιο σου βέβαια, εγώ ουτέ καν το συζητάω οτι θα περάσω όλη την ταλαιπωρία ξανά:silly:

Δημοσίευση

Φοβερή περιγραφή.. Δεν χόρταινα να την διαβάζω..

Εύχομαι με την σειρά μου, να σου ζήσουν και τα δυο σου παιδάκια, και με το καλό να μεγάλωσεις κι άλλο την οικογένεια ... Εγώ είμαι σε αναμονή του 1ου μου παιδιού και δεν ξέρω τι με περιμένει και πως είναι..

Και πάλι να χαίρεσαι την οικογένεια σου...

Δημοσίευση

Να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου, Χαρά μου!Υπέροχη η ιστορία σου για το πώς συνέβη το δεύτερο θαύμα στη ζωή σου! Να τα χαίρεστε και τα δυο τα παιδάκια σας και είστε πάντα καλά για να τα βλέπετε να μεγαλώνουν!

Δημοσίευση

αχ τι ομορφη η ιστορια σου πολυ μου αρεσε!!!μπραβο να σου ζησει το μωρακι σου,και να χαιρεσε και την κορουλα σου!!!και να ειστε παντα μια ευτυχησμενη οικογενια,συντομα να ερθει και το τριτο παιδακι σας!!!

και καλοριζικο και το νεο σου κινητο!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...