Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, τι καλα, κι εγω εχω την β επιπεδου την πεμπτη και ανυπομονω να παω! Ετσι κι εγω σαν εσενα, τα βραδια, και ειδικα προς ξημερωματα ειναι πολυ δραστηριοι οι δικοι μου ❤️ μου αρεσει, και καμια φορα και στο γραφειο, αν εχω χαλαρη μουσικη και δεν εχω σηκωθει για ωρα θα ριξουν καμια να κανουν την παρουσια τους! Καλα αποτελεσματα να εχουμε, και υπομονη μεχρι να μπουμε στο επομενο λεβελ 😅
    • Είσαι δοκιμαστικό μέλος και δε σε αφήνει να ανεβάσεις φωτο. Πρέπει να περάσεις τις  δημοσιεύσεις. Τι ακριβώς συμβαίνει με το τεστ;
    • Όταν πας να γράψεις το μήνυμά σου στο πλαίσιο του κειμένου κάτω αριστερά έχει ένα συνδετήρα και γράφει "κλικ για να επιλέξετε αρχεία".. πατάς εκεί επιλέγεις τη φωτογραφία που θέλεις από το σημείο στο οποίο την έχεις αποθηκευμένη και την ανεβάζεις. Στο τέλος πατάς κανονικά το κουμπί που λέει αποστολή (είναι αυτό με το μπλε χρώμα) και η φωτογραφία με το μήνυμά σου έχουν ανέβει. Τόσο απλό. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου, επιτέλους να μας δροσίσει λίγο γιατί η προηγούμενη βδομάδα ήταν ανυπόφορη... Εμένα με πονούσε τις τελευταίες μέρες πολύ η πλάτη μου και ζοριζόμουν ακόμη και βαθιά ανάσα να πάρω... Εχθές που πήγαμε θάλασσα και κολύμπησα θεωρώ πως  με βοήθησε πολύ καθώς απο κεί και μετά αισθάνθηκα το κορμί μου να χαλαρώνει λίγο... Ο Αύγουστος θέλω να δω πως θα βγει....
    • Πάλι καλά το 3ο θα το περάσουμε περισσότερο φθινόπωρο! Γιόγκα κάνω για εγκυμοσύνη που βοηθάει γενικά αλλά συγκεκριμένα για τα ισχια κάνω κάποιες διατάσεις, έχει και στο ίντερνετ πολλά βίντεο (στα αγγλικά κυρίως). Ναι κι εγώ θα βάλω τη μπάλα σιγά σιγά στο πρόγραμμα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...