Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ πόσο σε καταλαβαίνω… το περάσαμε πέρυσι εμείς αυτό… Είχε φτάσει 16 χρονών κι ενώ είχε ζωή μέσα του είχε αποστεωθεί από τις διάρροιες… δεν μπορούσε να φάει τίποτα! Εμένα πήρε ο άντρας μου την σκληρή απόφαση να τον κοιμισουμε… Στην αρχή δεν ήθελα ούτε να το ακούσω, αλλά ήταν για το καλό του… πολύ κλάμα!     
    • Καλημέρα κορίτσια,εμένα πίνει πλέον 150 και το στερευει η χοντρουλα,το θέμα είναι πως επειδή είναι λαίμαργη δεν θέλω να της δώσω παραπάνω γιατί θα κάνει εμετο. Κατάλαβα όμως πως με τα 150 την κρατάει σίγουρα 3-4 ώρες ενώ αν πιει λιγότερο στην 1,5 ώρα ξαναπειναει και μου είπε ο παιδίατρος πριν τις 2 ώρες δεν κάνει να δίνουμε φόρμουλα. Θα μιλήσω πάλι μαζί του γιατί τα 150 έχει 2 μέρες που τα ξεκίνησε.
    • Καλημέρα κορίτσια! Πφφ τι έπαθα, αντί να πάρω ασβέστιο πήρα αλγκοφρεν ρε γμτ δεν είδα τι έγραφε από πίσω κι εδώ αγχωθεί τώρα. Έστειλα και στη γιατρό να τη ρωτήσω. 
    • Κρίμα.. Δηλαδή τι σας είπαν να κάνετε για τους ημερήσιους υπνους;  Και εμείς έχουμε ακόμα γκρίνια και κλάματα με τα δόντια.. κάνει κάτι συνεχόμενα μουγκρισματα λες και σφίγγεται χωρίς να σφίγγεται ουσιαστικά ενώ γυρίζει τα χείλη της προς τα έξω και πιέζει τα ούλα της με τη γλώσσα.. και δεν ανοίγει και το στόμα να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.. το κλείνει παπαγαλισια ενώ χτυπιέται και εάν επιμείνω ξεκινάει κλαίει.. ενώ συνεχίζει και ξυπνάει στον ύπνο της με κλάματα.. μίλησα με τη παιδίατρο και αν συνεχίσει έτσι θα τη πάω Τρίτη/Τετάρτη τώρα να τη δει..  Υπομονή κοριτσάκι μου! 💪 Εντωμεταξυ έχω και τον ένα μας σκυλακο που δεν είναι καθόλου καλά και με έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά.. δεν νομίζω να βγάλει το μήνα πόσο μάλλον το καλοκαίρι.. είναι 11,5 χρονών γιγαντοσωμο 60+ κιλά για να καταλάβεις.. με αρθριτικά και δεν ακούει πλέον.. έχει 2 μέρες που δεν σηκώνεται ούτε για νερό να πιει.. ευτυχώς έφαγε και πίνει μπόλικο νερό αλλά θέλει να είσαι μόνιμα από πάνω του να τον βοηθήσεις.. δύσκολα τα γηρατειά.. έψαχνα να του πάρω αναπηρικό αμαξίδιο για να μπορεί να σηκώνεται τουλάχιστον να κινείται λίγο αλλά θέλουν πάνω από 700€!! Δε θέλω να τον "κοιμησω" ρε γμτ... 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!  Άντε καλό καλοκαίρι να έχουμε με τα ζουζούνια μας!! 🫠🥰🥰 Σας άφησε η παιδίατρος τόσο νωρίς να μπείτε θάλασσα; Με το καλό και η εισαγωγή στις στέρεες!! Εγώ της έδωσα μια φέτα καρπούζι προχθές και ξετρελαθηκε!! Σα τα μωράκια στο YouTube προσπαθούσε να το χώσει όλο στο στόμα σα τρελαμενο..! 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...