Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μπορει καποια να με βοηθησει γιατι ειμαι πολυ ασχετη ( και θελω να γινω και μανα). ειχε τυχει μια φορα περσι τον Απριλιο να παω στην γυναικολογο μου και μου ειπε οτι εχω δυο ωοθυλακια. με ρωτησε αν εχουμε ιστορικο με διδυμα αλλα δεν εχουμε. τωρα κουβεντα κανουμε αλλα θελω να δω που βρισκομαι. στον υπερηχο που μου εκτυπωσε λεει για το ενα οτι ειναι 15.8mm και το αλλο 16.9mm. και τα δυο αριστερα. ειναι καλες οι μετρησεις?(αν ειναι μετρησεις αυτες)να σας πω επισης οτι καναμε το υπερηχο μετα απο ενα προβλημα που ειχα και 2 φορες περσι δεν μου σταματουσε η περιοδος. δεν ειχα πολυ αιμα αλλα ειχα....

συγνωμη αν σας κουραζω αλλα τελικα ειναι καλυτερα να στα λενε ανθρωποι που τα εχουν ζησει παρα καποιο αρθρο.

ευχαριστωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

xmaria γεια σου....

Συνηθως οταν εχεις δυο ωοθηλακια ιδιου μεγεθους εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες για διδυμη κυηση..!! ;)

Δε μας ανεφερες σε ποια μερα του κυκλου σου εγινε η μετρηση για να δουμε αν ειναι "καλα" τα μεγεθη οπως ρωτησες....

Κι επισης εχεις σταθερο κυκλο? Αν ναι... ποσων ημερων???

Δημοσίευση

οταν καναμε τπν υπερηχο ετυχε να εχω ωορηξια. δεν προγραμματιζα περσι παιδι απλα το ειδε και μου το ειπε. περσι τον Απριη ειχε γινει αυτο. δεν εχει τυχει παλι να παω και να εχω ωορηξια. παντως καθε φορα που παω λεει η γιατρος οτι ειμαι σε πολυ καλη κατασταση

Δημοσίευση

Αν ο γιατρος σου λεει οτι σε βλεπει σε πολυ καλη κατασταση... δεν πρεπει να προβληματιζεσαι....

Παιζει ρολο αν εχεις σταθερο κυκλο σε ποια μερα του κυκλου εκανες την μετρηση.... Ωορρηξια δε μπορει να ειχες μ'αυτο το μεγεθος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...