Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου ήρθε ο μικρός μου! 3.900 πολύ δύσκολος τοκετός αλλά είμαστε μια χαρά 🥰🩵 αλλά δεν πρόκειται να το ξανά κάνω χωρίς επισκληριδιο δεν υπάρχει περίπτωση 🤣 τις επόμενες μέρες θα σας πω λεπτομέρειες!! @Marypnk έτσι ξεκίνησε ο δικός μου τοκετός!! Με τα καφέ υγρά και 15 ώρες αργότερα διαστολή 2!! Είσαι πολύ κοντά   
    • Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου! Γερά και καλότυχα!  Νομίζω στη θέση σου θα αγόραζα ένα νέο Κιτ -οπως και έκανα όταν γέννησα τον γιο μου δηλ. Δε το λέω για θέμα υγιεινής γιατί οκ με μια αποστείρωση δε θα έχεις θέμα αλλά γιατί αν είναι πολύ χρησιμοποιημένο το Κιτ και ειδικά αν έχει αποστειρωθει κι άλλες φορές ενδεχομένως να έχει φθορές, να βγαίνουν από τη θέση τους εύκολα κτλ   
    • Κορίτσια καλημερα θα πω γιατι αργότερα θα το δειτε λογικά. Μου εφυγε το τραχηλικο πώμα..απ την ωρα που ξαπλωσα να κοιμηθώ ξυπνούσα συνεχεια απο τον πονο και τα πετρώματα μεχρι τωρα που ειπα θα σηκωθω τελειως δε ξανακοιμαμαι και πονουσα λες και θα αδιαθετησω βαριά. Πήγα στο μπάνιο και ειχα αυτη τη βλεννη μαζι με αρκετο καφέ.  Τωρα κανω υπομονή να περάσουν οι ωρες για να παρω τηλέφωνο τη μαια μου... θα τη παρω μόνο αν αρχίσω να πονάω αρκετά .. προς το παρον αντέχω και θα μετράω πόνους.  Αλλα αυτο που καπως μου την εδωσε ειναι οτι ενω την πηρα τηλ το απόγευμα και της ειπα για τα υγρα, τη βλεννη και τα πετρωματα, δε μου εδωσε πολυ σημασια και μου πε οτι δεν πιστεύει οτι ειναι κάτι... κι εγω της ειπα πως θεωρω οτι κατι γίνεται αργα μεν αλλα εξελίσσεται. Δηλαδη κανω εγω τη μαια του εαυτου μου. Επρεπε να ειναι πιο αλερτ να νιώθω κι εγω μεγαλύτερη ασφάλεια. Τελοσπαντων, θα σας στείλω νεααα Να εχετε μια όμορφη μέρα ❤️❤️  
    • Κοριτσια μου γεννησα το περασμενο Σαββατο κ οι μικρουλες μας ηταν στη μενν κ απο χθες στην απλη μοναδα παρακολουθησης. Βγαζω γαλα μ ενα ηλεκτρικο θηλαστρο π εχω σπιτι αλλα δοκιμασα το επαγγελματικο της ameda k ειδα τρομερη διαφορα.. Βρηκα να το νοικιασω κ το διλημμα ειναι να αγορασω το κιτ (με εξτρα χρεωση) ή να νοικιασω ενα μεταχειρισμενο (χωρις κοστος);; Λετε ν υπαρχει θεμα υγιεινης αν παρω μεταχειρισμενο κ το αποστειρωσω;; Παρακαλω τη βοηθεια σας!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...