Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί και εγώ έτσι θα ένιωθα Πριν γνωρίσω τον άντρα μου είχα μια σχέση 3 χρόνια μέναμε μαζί αυτός έλεγε θέλω γάμο θέλω παιδί αλλά ποτέ δεν έκανε καμία κίνηση για το παρακάτω κάπως φοβόταν τις ευθύνες έτσι κατάλαβα.. πάνω σε κουβέντα που του έλεγα τι θα γίνει με εμας; Μου είπε ναι θέλω γάμο θα γίνει καποια στιγμή και ξέρεις τι κατάλαβα εκείνη την ώρα ;  Ότι εγώ δεν ήθελα ! Και του το είπα.. ότι εγώ τώρα δεν θέλω.. γέλασε ,μου είπε έλα εντάξει θα σου ξανα έρθει χαριτολογώντας .. μετά από 10 μέρες μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα.. είχαμε και άλλα θεματάκια επικοινωνίας γενικά τα έριχνε λίγο όλα στο χαλαρό και στην πλάκα.. εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος όταν έχω ένα θέμα κοιτάω πως να το λύσω όχι να το βάζω κάτω από το χαλι και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δεν είναι έτσι η ζωή.. οπότε καθησα σκέφτηκα τι θα γίνει αν έρθει ένα παιδί ; Θα τα τραβάω όλα μόνη μου θα έχω έναν κουκουρουκου αντρα που θα έλεγε έλα μωρέ σιγά έχει ο θεος και θα άπλωνε τα πόδια πάνω στο τραπέζι περιμένοντας η λύση να έρθει ουρανοκατέβατη  όταν βγήκα από αυτήν την σχέση είπα.. θέλω οικογένεια αλλά αν δεν βρω αυτόν τον ΕΝΑΝ που θα με κάνει να το νιώσω 100% χωρίς να έχω δεύτερη σκέψη ούτε να νιώθω ανασφάλεια τότε μόνο θα προχωρήσω  γνωρίζω τον άντρα μου αν σου πω στους 3 μήνες σχέσεις μας ήξερα πως είναι αυτός ο άνθρωπος που ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα ! Στο χρόνο πάνω έκανα σύμφωνο συμβίωσης, μετά ακολούθησε ο θρησκευτικός και μετά από 3 μήνες εγκυμοσύνη (1,5 χρόνο προσπαθούσα ) εδώ να πω πως ο άντρας μου ήθελε πολικό γάμο και έκανε θρησκευτικό για χάρη μου .. πολλά χρήματα για γάμο δεν είχα για αυτό το έκανα με 20 άτομα σε εξωκλήσι στην θάλασσα να ήταν όλα μια χαρά !!!  συγνώμη για το σεντόνι 
    • Τώρα αλήθεια;θα βρεις λογική σε εγκέφαλο ανδρικό;😅😅😅εγώ λέω να κάνεις εσύ την πρόταση γάμου να τελειώνει το θέμα 😅😅😅 ας γελάσουμε και λίγο γιατί αλλιώς χαθήκαμε 
    • Καλά κι εγώ πήρα για τους μικρούς μου Βαλεντίνους🩵🩵 και για τον μεγάλο Βαλεντίνο άσχετα που με απογοήτευσε!  Αλλά οι αληθινές μου και ανιδιοτελης αγάπες είναι και θα είναι για πάντα τα αγόρια μου 🩵🩵 Τέλος πάντων άστα να πάνε 😅😅 οι άντρες είναι μια ζωή στην κοσμαρα τους!!!
    • Κορίτσι  μου.. καλημέρα  σε διαβάζω τόσες μέρες.. και ήθελα να σου γράψω..δεν έχω γεννήσει ακόμα.. οπότε δεν κατανοώ 100% πως είναι αυτα  τα συναισθήματα..απλά να σου πω ότι προέρχομαι από αρκετές (8-9) εμβρυομεταφορες..και είναι να γεννησω μέχρι 8/3.. το μονο που με νοιάζει τώρα είναι να είμαστε υγιής και οι 2..δεν υπάρχει πρέπει να γεννήσω φυσιολογικα πρεπει να θηλασω.. εγώ έχω ψυχολόγο γτ ηταν δύσκολο το ταξίδι αυτό και θα συνεχίσω γτ φοβάμαι  μη φρικάρω..θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον ειδικό να μιλήσεις.. όπως σου είπαν και τα κορίτσια  πιο πάνω.. δε νομίζω ότι είναι θέμα ικανότητας..απλά το μωράκι αντιλαμβάνεται την ταραχή σου και τον φόβο σου..
    • Είμαι πολύ καλά μαζί του με προσέχει νοιάζεται για μένα περνάμε ωραία έχουμε περάσει και εύκολα και πολύ δύσκολα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει καθυστερήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι του να πάμε παρακάτω δηλαδή Ενώ όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε και είμαστε πολύ καλά γι’ αυτό και κάνω ελεύθερα και προσπαθούμε για παιδί…  Η αμφιβολία εκεί μου βγαίνει ότι εφόσον είμαστε τόσο καλά μεταξύ μας προσπαθούμε για παιδί είμαστε σαν παντρεμένοι Μένουμε μάζι συνέχειά τραπέζια επισκέψεις στους δικούς του αυτή σε μας καταστάσεις και πραγματα που συμβαίνουν όντως σε μία οικογένεια και σε παντρεμένα ζευγάρια Το γιατί το καθυστερεί τόσο καιρό και δεν έχει κάνει κάποιο βήμα αυτό είναι που δεν μπορώ να εξηγήσω και από ψυχολογικά με ρίχνει πολύ
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...