Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτωματα εμφυτευσης


Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!είμαι μέσα στο φόρουμ...εύχομαι σε όσες προσπαθούν να δουν γρήγορα θετικά αποτελέσματα και στις μέλλουσες μανούλες να κρατήσουν υγιέστατα μωράκια στην αγκαλιά τους.

Θέλω τα φώτα σας🤯🤯🤯🤯🤯

Κύκλος περιοδου 25-26 ημερών

Ημερα ωορρηξιας 8 /9

Από εχθές βρε κορίτσια μου 18 μέρα του κυκλου έχω πόνους περιόδου πονακια στη λεκάνη και τσιμπηματακια κάτω χαμηλά...εχθές που έκανα θερμομετρηση από 36.9 που είχα έπεσε στο 36.6 αλλά σήμερα ανέβηκε πάλι στο 36.8 με 36.9(διάβασα ένα άρθρο από γυναικολόγο ότι την ημέρα της εμφυτευσης πέφτει για μια μέρα η θερμοκρασία και την επόμενη ανεβαίνει...υπάρχει περίπτωση να είναι συμπτώματα εμφυτευσης όλα αυτά που σας ανέφερα ή θα μου έρθει πιο νωρίς η περίοδος...έχω μπερδευτεί....σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς συμπτώματα πριν την καθυστέρηση είναι δύσκολο να ανιχνευτούν, καθώς μοιάζουν με αυτά της περιόδου. Η μέτρηση της θερμοκρασίας ξέρω ότι δεν είναι και τόσο αξιόπιστη. Οπότε κάνε υπομονή μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης ή αν δεν μπορείς κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, το οποίο ίσως δείξει και ψευδώς αρνητικό.

Σου εύχομαι να είσαι κορίτσι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...