Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 5/9/2023 at 11:30 ΜΜ, ο/η KBas είπε:

Αναζητούμε babysitter για αγοράκι 17 μηνων, καθημερινή ολιγοωρη απασχόληση 16:00-19:00 στα Βριλήσσια. Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ευχαριστώ! 6948118495

Σοβαρά τώρα;? Έτσι απλά θα εμπιστευτείτε το παιδι σας σ έναν άγνωστο απο φόρουμ?.. Προσπαθήστε μέσω γνωστών.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Σοβαρά τώρα;? Έτσι απλά θα εμπιστευτείτε το παιδι σας σ έναν άγνωστο απο φόρουμ?.. Προσπαθήστε μέσω γνωστών.. 

Σοβαρότατα! Ισως δεν έχει χρειαστεί να ψαξεις! Είναι τόσο δύσκολο να βρεις και συνήθως είναι κάποιος άγνωστος,  εφόσον εχεις εξαντλήσει τον περίγυρο. Εγώ έχω βρει 2 φορές μέσω της πλατφόρμας, Nannuka) και τις 2 κοπελες που βρήκα δεν τις ήξερα, ήταν εξαιρετικές..  Δεν αφήνεις κατευθείαν το παιδί μόνο μαζί τους. Τις γνωρίζεις πρώτα, ζητάς συστατικές επιστολές, τις πρωτες φορες εισαι μαζί, βλέπεις πως είναι με το παιδι, πως είναι το παιδί μαζί τους και σιγα σιγα γίνεται η προσαρμογή.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! Χαίρομαι που είστε καλά και κάνετε τις ετοιμασίες σας!  Εμείς σήμερα, 32+2 είχαμε το ντοπλερ. Τα βρήκε όλα πολύ καλά και την μπουμπουκα 2100. Βέβαια αυτό το μωρό συνεχίζει να μην μας δείχνει προσωπάκι για φωτό, αλλά δεν πειράζει εννοείται!  Σε άλλα νέα εγώ δεν είμαι αρκετά καλά. Εχω από χθες ουρολοίμωξη με έντονα κ ενοχλητικά συμπτώματα και περιμένω αύριο το απόγευμα το αντιβιογραμμα για να ξεκινήσω αγωγή. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και μάλιστα γέννησα με ουρολοίμωξη. Τώρα γενικά δεν ξέρω για εσάς, αλλά είμαι μια μόνιμη γκρίνια! Ενώ το χαίρομαι πολύ, ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ και κουράζομαι εύκολα. Συν ότι έχω καούρες παλινδρόμηση και συσπάσεις που με ενοχλούν πολύ όλη μέρα. Τελοσπαντων, λίγο έμεινε 😊 Αύριο θα έρθει η μαμά μου και θα ετοιμάσουμε τα ρούχα και την ντουλάπα της μικρούλας, αλλά κάτι άλλο δεν έχω ετοιμάσει ακόμα. Αυτααα..  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου περαστικα στη μανούλα σου. Εμενα εκανε ακριβως ενα μηνα για να αρχισει να τρωει πανω απο 2 3 κουταλακια και εχει εδω και 2 3 μερες π τρωει μια νορμαλ ποσότητα. Εσυ θα προσφέρεις καθε μερα. Θα κάνεις συνδυασμους στις γεύσεις, στην υφή. Θα διαλέξεις μια ωρα που δ θα νυσταζει, θα πεινάει μεν αλλα οχι παρα πολυ ώστε να μην εχει υπομονή να φάει. Σιγα σιγα θα τ βρείτε. Εμενα με έσωσε τελικά το ατμομπλεντερ π ειχα απο τ κορίτσια. Τωρα ειναι αρκετα τσιμπημένος στην τιμή αλλα τοτε το είχα πάρει γυρω στα 90 ευρώ. Νομιζα οτι το είχα χάσει αλλα ευτυχως τ βρηκα. Βαζω τ αχλαδι η το μηλο (μισο συνηθως) για 5 λεπτά στον ατμο, μολις γινει προσθέτω μια κουταλιά αβοκάντο π μ είπαν εδω τ κορίτσια κ μισή μπανάνα. Αλεθω κ γινεται χυλός κ πολυ της αρεσει. Ρευστό αρκετα δηλαδή το ρουφάει μια χαρα. Βαλε περισσότερη μπανάνα, λιγότερο μήλο πχ, δοκιμάσε να προσθέσεις καυτο νεράκι να λιώσουν. Μπορεί να τ αρεσει καλύτερα ζεστο. Έχει μάθει απο τ γαλα κιολας να ειναι ζεστο. Ισως τ ερθει καλύτερα.
    • Μάλλον όχι. Θα ακούγαμε κι άλλες γνώμες. Δεν πειράζει θα στηρίζουμε η μία την άλλη.  Δες μήπως μπορείς κάποια ραντεβού να τα κάνεις διαδικτυακά με τη διατροφολόγο και να ζυγιζεσαι μία φορά το μήνα. Στον γιατρό δε ζυγιζεσαι; Εμένα με ζυγίζει κάθε φορά.  Καλά κιλά έχεις. Μακάρι να ξεκινούσα κι εγώ με τόσα. Έχω πολλά παραπάνω. Γι αυτό πρέπει να προσέξω πολύ. 
    • Κορίτσι μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Εδώ 39+1 σήμερα, μεθαύριο έχω γιατρό να δούμε τι γίνεται με τη μικρή. Προς το παρόν πέρα από κάποια Braxton και πόνους σε λεκάνη μέση δεν έχω άλλο πιο έντονο δείγμα. Για να δούμε!  Εσύ πως είσαι; 
    • Τπτ καλε! Να σου πω την αλήθεια και εγω ντρεπομουν αλλα μετα ειπα δε θα κατσω να σκασω..αρχικα ο Μαστρο και να με δει αποκλειεται να με θυμαται!! Αλλα και οταν πηγα στον Χριστοπουλο (λες και το ηξερε πως το σκεφτομαστε αυτο) μου ειπε να μην εχω αγχος αν με δει ο γιατρος που ειχα πριν, πως ολοι μαζί είναι μια ομάδα σαν μοναδα και δεν υπαρχουν τέτοια θεματα..αλλα μετα απο τοσες προσπαθειες να σου πω την αληθεια προσπαθω να μην το σκεφτομαι..δε θα γυρισουμε ολες τις μοναδες της Αθηνας..δεν θα πρεπει να ντρεπομαστε, αγωνα μεγαλο κανουμε και τα λεφτα μας δινουμε! Εαν για τον χ, ψ λογο δεν μειναμε ευχαριστημενες ή θελουμε να αλλαξουμε για μια δευτερη οπτικη κλπ θα πρεπει να το κάνουμε..ο Μαστρο πχ δεν ηταν κακος αλλα προς εμενα μ φανηκε εν τελει αδιαφορος..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...