Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Μια χαρά διάφορες έχουν...εμένα είναι 7 και 5μιση και τώρα θα έρθει και το άλλο και νομίζω εδώ σταματάω γτ δεν θα αντέξω...ήδη και τις πρώτες μου τις είχα κάνει πολύ κοντά και δυσκολεύτηκα πολύ τα δύο πρώτα χρόνια. Γερά και υγιή να είναι τα παιδάκια μας και θα μεγαλώσουν γρήγορα που δεν θα το καταλάβουμε. 
    • εεε ότι προλάβεις να κάνεις τουλάχιστον να υπάρχει η κούνια του και τα άλλα σιγά σιγά.. ουτως η αλλως το πρωτο μήνα στη καλαθούνα δε θα το έχετε? εγώ έτσι τα είχα πάντα 1ο μήνα κοιμόταντουσαν στη καλαθούνα και μετά στο κρεβάτι τους το οποίο βέβαια το είχαμε στη κρεβατοκάμαρα μας και όχι ξεχωριστά σε άλλο δωμάτιο για να έχω τον έλεγχο και να μη παιδεύομαι πέρα δωθε μέσα στη νύχτα. Οπότε παράλληλα θα έχεις το χρόνο να φτιάξεις το δωμάτιο. Έχεις βοήθεια από γονείς? πεθερά;
    • Ναι αγχώνομαι αρκετά με αυτό και τώρα προγραμματίζω μόνο μια εξωτερική δουλειά έξω κάθε μέρα και όχι όλα μαζί ..χθες που λες νόμιζα ότι τώρα θα μου σπάσουν τα νερά...ένιωθα την κοιλιά μου βαριά και σκληρή,την κρατούσα να μην πέσει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου μου είχαν σπάσει έτσι πρόωρα στην 37η βδομάδα λόγω κούρασης μάλλον φταιω εγώ . Είχε νοσηλευτεί το μωρό λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας...και το φοβάμαι τρέλα αυτό τώρα! Ο γιατρός μου είπε ότι όλα αυτό ήταν λόγω κούρασης ,μπορεί να είχα και συσπάσεις είπε...για αυτό όσο αντέχει ο οργανισμός μου ...δεν ήταν κάνει ανησυχητικό για να μου δώσει φάρμακα γτ όπως ανέφερε αφού μετά πέρασε το πέτρωμα και όλα τα άλλα αφού ξεκουράστηκα δεν υπάρχει πρόβλημα...αν το είχα αυτό ενώ ήμουν ξαπλωμένη τότε θα είχαμε πρόωρο τοκετό.Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να αντέξω μέχρι και το τέλος ..θα σταματήσω και τα πήγαινε έλα στην σχολή μου γτ δεν μπορώ να το ρισκαρω. Μου είπε επίσης ότι επειδή γενικά δεν ήμουν και αθλητικός τύπος ,είχα και λίγα κιλά παραπάνω όταν έμεινα έγκυος, το βάρος της κοιλιάς που ένιωθα οφειλόταν στο ότι δεν έχω κοιλιακούς για να συγκρατήσουν το βάρος. 
    • Ναι έχω δυο αγόρια και ένα κορίτσι και αυτό που περιμένω είναι κορίτσι πάλι. Τα φέραμε ισοπαλία. Ναι λίγο απο μόνο του είναι ζόρι από την άποψη ότι έχεις να κάνεις πάλι με ένα νινι. Οπότε και άλλα παιδάκια να μην είχες ούτως η άλλως θα ήταν κούραση απο μόνο του. Τα δικά σου τι ηλικίες έχουν? Εμένα ο μεγάλος 14, ο μεσαίος 10 και η μικρή 6 (🤣ανα 4 χρόνια!!) αυτό άργησε λίγο ξεφύγαμε μετά από 6 χρόνια.. χάλασε η καθιερωμένη τετραετία.. 😂
    • Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Μάρω μου νιώθω ακριβώς αυτό που περιγράφεις εδώ και καμιά βδομάδα. Είχαμε παει και μια εκδρομή και κουράστηκα αρκετά, αλλά και σήμερα που βγήκα για περπάτημα το ένιωσα έντονα. Σαν να νιώθω ότι πρέπει να κρατήσω την κοιλιά για να μείνει στη θέση της. Κι εγώ φοβάμαι για συσπάσεις, αλλά δεν ξέρω, δεν θυμάμαι να ταν έτσι, τουλάχιστον οι επώδυνες.  Εσύ τι λες που το χεις ξαναζήσει; Παρ όλα αυτά θα στείλω στον γιατρό γιατί κι εγώ έχω αρχίσει να φοβάμαι για πρόωρο τοκετό. Και νιώθω και τύψεις γιατί το χω παραχ@σει με κούραση, περπάτημα και βάρη...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...