Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λέτε να έχουμε ευχάριστα νέα;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας ❤️ θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας ως πιο έμπειρες! Είμαι 33 ετών και ξεκινήσαμε αυτό το μήνα τις προσπάθειες με τον σύντροφό μου για την απόκτηση μωρού... Για την ακρίβεια τελευταία περίοδο είχα 2 Αυγούστου (28-29 μέρες κύκλο) και είχαμε επαφή στις 18 (λόγω του ότι εργάζεται σε άλλη πόλη, είπαμε να προσπαθήσουμε έτσι έως ότου να μετακομίσω κι εγώ!) Ενώ γενικά δεν είμαι ενθουσιασμένη για να μην στεναχωρηθω μετά έχω από τις 19 Αυγούστου μέχρι χτες και ίσως και λίγο σήμερα πονακια κεντρικα στην κοιλιά μου εσωτερικα, συν ότι σήμερα είμαι ένα ράκος (ενώ δεν εργάζομαι) και έχω έντονη υπνηλία. Βρε λέτε να είμαστε τυχεροί με την πρώτη;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Riaki89 είπε:

Γεια σας ❤️ θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας ως πιο έμπειρες! Είμαι 33 ετών και ξεκινήσαμε αυτό το μήνα τις προσπάθειες με τον σύντροφό μου για την απόκτηση μωρού... Για την ακρίβεια τελευταία περίοδο είχα 2 Αυγούστου (28-29 μέρες κύκλο) και είχαμε επαφή στις 18 (λόγω του ότι εργάζεται σε άλλη πόλη, είπαμε να προσπαθήσουμε έτσι έως ότου να μετακομίσω κι εγώ!) Ενώ γενικά δεν είμαι ενθουσιασμένη για να μην στεναχωρηθω μετά έχω από τις 19 Αυγούστου μέχρι χτες και ίσως και λίγο σήμερα πονακια κεντρικα στην κοιλιά μου εσωτερικα, συν ότι σήμερα είμαι ένα ράκος (ενώ δεν εργάζομαι) και έχω έντονη υπνηλία. Βρε λέτε να είμαστε τυχεροί με την πρώτη;

Δεν αποκλείεται και εγώ στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος στα παιδιά μου😁 με το καλοοο

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Riaki89 είπε:

Είναι πιθανό να τα καταφέρατε με την πρώτη και με μια συγκεκριμένη επαφή. Βοηθάει ωστόσο να έχετε περισσότερες για να μπορείτε σίγουρα να πετύχετε τις γόνιμες. 18 είναι λίγο αργά για ωορρηξία σε 28-29 ημέρες κύκλο. Κανονικά για πιο σίγουρα θα ήθελες επαφές τουλάχιστον 15-17. Πιο νωρίς μπορεί και να διατηρηθεί το σπέρμα μέρες. Πιο αργά, αν χάσεις την ωορρηξία δε γίνεται κάτι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό και πάλι να τα καταφέρατε! Να ξέρεις όμως ότι όταν αρχίσεις να έχεις ελεύθερες επαφές κάπως τρελαίνεται και το σώμα και το μυαλό και εμφανίζονται ένα σωρό περίεργα συμπτώματα. Οι ενοχλήσεις από το σπέρμα είναι πάρα πολύ συνηθισμένες! Αυτα δεν είναι από κύηση, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ούτε εμφύτευση δεν έχει προλάβει να γίνει. Κάνε υπομονή 9 μερούλες κι αν δε σου έρθει περίοδος κάνε ένα τεστακι! Εμεις προσπαθήσαμε 2 μήνες με επαφές μέρα παρά μέρα ή και κάθε μέρα στις γόνιμες. Τον 1ο ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι έγκυος γιατί είχα πονακια, κούραση, υγρά κλπ και μου ήρθε περίοδος στην ώρα της. Το 2ο μήνα είχα ακριβώς τα ίδια, λέω δε θα είμαι αφού με τα ίδια δεν ήμουν τον προηγούμενο και τότε ήμουν κανονικά έγκυος. Αν δεν είσαι με την πρώτη μην απογοητευτείς! Ένα ζευγάρι γόνιμο που προσπαθεί τις σωστές μέρες έχει 20% πιθανότητα σε κάθε κύκλο να τα καταφέρει. Με το καλό οι προσπάθειες! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MyNa είπε:

Είναι πιθανό να τα καταφέρατε με την πρώτη και με μια συγκεκριμένη επαφή. Βοηθάει ωστόσο να έχετε περισσότερες για να μπορείτε σίγουρα να πετύχετε τις γόνιμες. 18 είναι λίγο αργά για ωορρηξία σε 28-29 ημέρες κύκλο. Κανονικά για πιο σίγουρα θα ήθελες επαφές τουλάχιστον 15-17. Πιο νωρίς μπορεί και να διατηρηθεί το σπέρμα μέρες. Πιο αργά, αν χάσεις την ωορρηξία δε γίνεται κάτι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό και πάλι να τα καταφέρατε! Να ξέρεις όμως ότι όταν αρχίσεις να έχεις ελεύθερες επαφές κάπως τρελαίνεται και το σώμα και το μυαλό και εμφανίζονται ένα σωρό περίεργα συμπτώματα. Οι ενοχλήσεις από το σπέρμα είναι πάρα πιουν συνηθισμένες! Αυτα δεν είναι από κύηση ακόμα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ούτε εμφύτευση δεν έχει προλάβει να γίνει. Κάνε υπομονή μέχρι τότε κι αν δε σου έρθει περίοδος κάνε ένα τεστακι! Εμεις προσπαθήσαμε 2 μήνες με επαφές μέρα παρά μέρα ή και κάθε μέρα στις γόνιμες. Τον 1ο ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι έγκυος γιατί είχα πονακια, κούραση, υγρά κλπ και μου ήρθε περίοδος στην ώρα του. Το 2ο μήνα είχα ακριβώς τα ίδια, λέω δε θα είμαι αφού με τα ίδια δεν ήμουν τον προηγούμενο και τότε ήμουν κανονικά έγκυος. Αν δεν είσαι με την πρώτη μην απογοητευτείς! Ένα ζευγάρι γόνιμο που προσπαθεί τις σωστές μέρες έχει 20% πιθανότητα σε κάθε κύκλο να τα καταφέρει. Με το καλό οι προσπάθειες! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ 🦋

Δημοσίευση
στις On 21/8/2023 at 7:14 ΜΜ, ο/η Riaki89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας και πάλι, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και το μοίρασμα εμπειριών, ήθελα να προσθέσω πως σήμερα δεν νιώθω και πολύ καλά, σαν να έχω εξάψεις, κούραση, έκανα θερμομετρηση και έχω 36,9. Λόγω αυτού αλλά και επειδή μου μπήκε η ιδέα σαν νέα στις προσπάθειες έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και υπάρχει μια δεύτερη πολύ πολύ αχνή γραμμή. Να προσθέσω επίσης ότι το τεστ έγινε σήμερα 7 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Riaki89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας και πάλι, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και το μοίρασμα εμπειριών, ήθελα να προσθέσω πως σήμερα δεν νιώθω και πολύ καλά, σαν να έχω εξάψεις, κούραση, έκανα θερμομετρηση και έχω 36,9. Λόγω αυτού αλλά και επειδή μου μπήκε η ιδέα σαν νέα στις προσπάθειες έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και υπάρχει μια δεύτερη πολύ πολύ αχνή γραμμή. Να προσθέσω επίσης ότι το τεστ έγινε σήμερα 7 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο. 

Ααα συγχαρητήρια! Ποιο τεστ έκανες; έχει χρώμα η γραμμή; εγώ είχα κάνει 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο predictor early και είχε βγει έντονη κόκκινη γραμμή (και τελικά ήταν 150 περίπου η χοριακη μου) οπότε υποθέτω αν είχα κάνει 7 μπορεί να ήταν πολύ πολύ αχνή όπως η δικιά σου! 

Δημοσίευση

Στο είπα κορίτσι μου!!!γίνεται και από τον πρώτο μήνα...με το καλοοοο!!!!τι ωραία που ήταν και σε εμένα στα παιδιά μου.. κατευθείαν θετικό με μια ελεύθερη επαφή...και στα δύο μου παιδιά...το τρίτο πολύ με ταλεπωρει...αλλά που θα πάει θα έρθει 😜

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Ααα συγχαρητήρια! Ποιο τεστ έκανες; έχει χρώμα η γραμμή; εγώ είχα κάνει 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο predictor early και είχε βγει έντονη κόκκινη γραμμή (και τελικά ήταν 150 περίπου η χοριακη μου) οπότε υποθέτω αν είχα κάνει 7 μπορεί να ήταν πολύ πολύ αχνή όπως η δικιά σου! 

Καλησπέρα σας! Έκανα το predictor, αυτό που αναγράφει πως γίνεται 6 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο. Θα περιμένω να κάνω πάλι αύριο μιας και η γραμμή είναι πολύ πολυ αχνή και θα σας πω αύριο το πρωί αν έχω κάποιο νεότερο αποτέλεσμα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Στο είπα κορίτσι μου!!!γίνεται και από τον πρώτο μήνα...με το καλοοοο!!!!τι ωραία που ήταν και σε εμένα στα παιδιά μου.. κατευθείαν θετικό με μια ελεύθερη επαφή...και στα δύο μου παιδιά...το τρίτο πολύ με ταλεπωρει...αλλά που θα πάει θα έρθει 😜

❤️ θα σας πω αύριο νεότερα, είναι πολύ αχνή γραμμή 

Δημοσίευση
στις On 22/8/2023 at 10:43 ΠΜ, ο/η MyNa είπε:

Είναι πιθανό να τα καταφέρατε με την πρώτη και με μια συγκεκριμένη επαφή. Βοηθάει ωστόσο να έχετε περισσότερες για να μπορείτε σίγουρα να πετύχετε τις γόνιμες. 18 είναι λίγο αργά για ωορρηξία σε 28-29 ημέρες κύκλο. Κανονικά για πιο σίγουρα θα ήθελες επαφές τουλάχιστον 15-17. Πιο νωρίς μπορεί και να διατηρηθεί το σπέρμα μέρες. Πιο αργά, αν χάσεις την ωορρηξία δε γίνεται κάτι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό και πάλι να τα καταφέρατε! Να ξέρεις όμως ότι όταν αρχίσεις να έχεις ελεύθερες επαφές κάπως τρελαίνεται και το σώμα και το μυαλό και εμφανίζονται ένα σωρό περίεργα συμπτώματα. Οι ενοχλήσεις από το σπέρμα είναι πάρα πολύ συνηθισμένες! Αυτα δεν είναι από κύηση, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ούτε εμφύτευση δεν έχει προλάβει να γίνει. Κάνε υπομονή 9 μερούλες κι αν δε σου έρθει περίοδος κάνε ένα τεστακι! Εμεις προσπαθήσαμε 2 μήνες με επαφές μέρα παρά μέρα ή και κάθε μέρα στις γόνιμες. Τον 1ο ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι έγκυος γιατί είχα πονακια, κούραση, υγρά κλπ και μου ήρθε περίοδος στην ώρα της. Το 2ο μήνα είχα ακριβώς τα ίδια, λέω δε θα είμαι αφού με τα ίδια δεν ήμουν τον προηγούμενο και τότε ήμουν κανονικά έγκυος. Αν δεν είσαι με την πρώτη μην απογοητευτείς! Ένα ζευγάρι γόνιμο που προσπαθεί τις σωστές μέρες έχει 20% πιθανότητα σε κάθε κύκλο να τα καταφέρει. Με το καλό οι προσπάθειες! 

Καλημέρα σας! Μόλις έκανα το τεστ, σήμερα δεν έχει δεύτερη γραμμή.. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα τεστ. 5 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο, predictor early 

Δημοσίευση
στις On 25/8/2023 at 9:57 ΠΜ, ο/η Riaki89 είπε:

Καλημέρα σας! Μόλις έκανα το τεστ, σήμερα δεν έχει δεύτερη γραμμή.. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα τεστ. 5 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο, predictor early 

Μάλλον άργησε να εγκριθεί το μνμ σου ή εγώ άργησα να το δω. Υπάρχουν πολλές εκδοχές γι αυτό. 1) Μπορεί να έγινε κάποια σύλληψη που να μην προχώρησε (είναι πολύ συνηθισμένο, τις λένε βιοχημικες και αν δεν κάνεις πολύ νωρίς τεστ δεν το μαθαίνεις ποτέ καθώς σου έρχεται περίοδος στην ώρα της ή με μια μικρή καθυστέρηση). 2) Μπορεί να ήταν γραμμή εξάτμισης η γραμμή του 1ου τεστ και όποτε το τεστ να ήταν αρνητικό. 3)Μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικό το 2ο τεστ επειδή και το 5 μέρες για την αναμενόμενη περίοδο είναι οριακό (ακόμα και τα πιο ευαίσθητα τεστ ισχυρίζονται ότι μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι και 6-7 μέρες πριν την καθυστέρηση που σημαίνει 5-6 από την περίοδο και με χαμηλή ακρίβεια. Όσο πλησιάζουν οι μέρες για την περίοδο τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια έχουν). Όλα τα παραπάνω είναι γιατί γενικά οι γιατροί λένε να περιμένεις την καθυστέρηση πριν κάνεις τεστ. Στο μεταξύ φαντάζομαι θα έχεις κάνει κι άλλο τεστ και να είναι πιο ξεκάθαρο τι γίνεται. Αναμένουμε νέα σου! 

Δημοσίευση
στις On 25/8/2023 at 9:57 ΠΜ, ο/η Riaki89 είπε:

Τελικά τι έγινε;;;;σου ήρθε περιόδος ή όχι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...