Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύξηση χοριακης όχι διπλασιασμος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, 

Την προηγούμενη Τρίτη με μια μέρα καθυστέρηση έκανα χοριακη,  καθώς αισθανόμουν το στήθος μου ελαφρώς πρησμένο και πολύ λίγες αναγούλες. Τον Απρίλιο πέρασα εξωμητρια κύηση. Η χοριακη έδειξε 465 και προγεστερονη 5, ο γιατρός μου έδωσε κολπικά υποθέτα προγεστερονης και μου είπε να κάνω ξανά εξετάσεις το Σάββατο, όπου είχα 789 χοριακη και 19 προγεστερονη. Τα συμπτώματα μου δεν είναι έντονα, έχω ελαχιστα ποναλακια κάτω σαν να περιμένω περίοδο, επίσης δεν έχω αίμα. Έχω τρελαθεί από την αγωνία...μου είπε να κάνουμε ξανά χοριακη την Τετάρτη,  οπότε και θα πρέπει λέει να έχει τετραπλασιαστει. Σας έχει τύχει?

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Απ' όσο έχω διαβάσει και γνωρίζω, και με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν παρατηρείται πάντα απόλυτος διπλασιασμός στη χοριακή. Μην αγχώνεσαι λοιπόν, ήδη έχεις ξεκινήσει με καλές τιμές!

Εύχομαι την Τετάρτη τα αποτελέσματα να είναι παραπάνω από χαρμόσυνα και να αναμένεις πια τον υπέρηχο! 

Δημοσίευση
στις On 7/8/2023 at 12:27 ΜΜ, ο/η sn88 είπε:

Καλησπέρα σας, 

Την προηγούμενη Τρίτη με μια μέρα καθυστέρηση έκανα χοριακη,  καθώς αισθανόμουν το στήθος μου ελαφρώς πρησμένο και πολύ λίγες αναγούλες. Τον Απρίλιο πέρασα εξωμητρια κύηση. Η χοριακη έδειξε 465 και προγεστερονη 5, ο γιατρός μου έδωσε κολπικά υποθέτα προγεστερονης και μου είπε να κάνω ξανά εξετάσεις το Σάββατο, όπου είχα 789 χοριακη και 19 προγεστερονη. Τα συμπτώματα μου δεν είναι έντονα, έχω ελαχιστα ποναλακια κάτω σαν να περιμένω περίοδο, επίσης δεν έχω αίμα. Έχω τρελαθεί από την αγωνία...μου είπε να κάνουμε ξανά χοριακη την Τετάρτη,  οπότε και θα πρέπει λέει να έχει τετραπλασιαστει. Σας έχει τύχει?

καλησπερα. στον γιο μου ξεκινησα με χοριακη 404 καναμε υπερηχο στο ενδιαμεσο να δουμε αν ειναι ολα καλα λογω προηγουμενης αποβολης ειδαμε σακο και μετα απο μια εβδομαδα που ξανα εκανα χοριακη ειχα 4.162 και ακουσαμε καρδουλα.. αυτη την στιγμη που σου γραφω ο γιος μου ειναι ενος χρονων. με το καλο εύχομαι και να πανε ολα καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...