Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμβολιο.Να το κανω ;;;

Recommended Posts

Κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει

Πριν λιγες ημερες καναμε το πρωτο εμβολιο του μπεμπη

ο παιδιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ενα εμβολιο για την διαρροια που το κανουν τα μωρακια αν ειναι να πανε σε παιδικο σταθμο μεχρι 2 ετων και μπορω να το κανω μεχρι το μωρο να γινει 6 μηνων.μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο οπως τα αλλα αλλά το αφηνει στην κριση μου.

Εγω πρωτα ο θεος δεν εχω σκοπο να τον στειλω παιδικο πριν απο τα 2 αλλα λογω του οτι η μεγαλη μου παει στον παιδικο και τα ανηψακια μου(5) ερχονται σε καθημερινη επαφη με το μωρο φοβαμαι μηπως κολλησει.

Τον επομενο μηνα αλλωστε θα κανουμε 2 εμβολια μαζι αντι για ενα λογω των παιδιων και των ιωσεων που κυκλοφορουν για να το προφυλαξουμε.

Το εχετε ακουσεi ;

Εσεις το εχετε κανει ;

Τι εχετε να μου προτεινετε ;

Ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elpi76 καλησπερα!!!

εμενα που η δικια μου ειναι 6 μηνων. αλλα αυτο που ειπε η παιδιατρος σου πρωτη φορα το ακουω:S

εχεις καμια γνωστη που να το εχει κανει αυτη στο δικο της παιδακι? και αν τη παρενεργειες εχει?

μηπως λεω εγω τωρα,λεω μηπως να συμβουλευοσουν και καποιο αλλο παιδιατρο να σου πει!!!

παντως ολα τα παιδακια δεν ερχονται επαφη με αλλα παιδακια,που θες πανε σχολειο,θες παιδικο σταθμο?

στην κορη σου το ειχες κανει αυτο το εμβολιο?

Δυστυχως δεν εχω καμια γνωστη που το μωρακι της να ειναι ηλικιακα κοντα με το δικο μου.

Στην κορη μου δεν το εχω κανει γιατι ειναι 3 χρονων

Ειχα ακουσει παλαιοτερα οτι ειχε βγει αυτο το εμβολιο οταν η κορη μου ηταν περιπου 1,5 χρονων.

αποψη μου ειναι να το κανεις

ειναι μονο για καλο

οταν η μικρη μου ηταν 2 μηνων μου ειπε ο παιδιατρος

οτι υπαρχει το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας το ROTATEQ

και οτι ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ μπορουμε να το κανουμε.

το καναμε και εχω το κεφαλι ησυχο.

ειμαι υπερ σε ολα αυτα.

elpi76 καλησπέρα και από μένα!

Κοπέλα μου, εννοείς το προαιρετικό εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας??????

Το εάν θα το κάνεις ή όχι στο μωράκι σου θα το αποφασίσεις εσύ! Εγώ θα σου πω μόνο γιατί αποφάσισα και δεν το έκανα στην κόρη μου!

Πρώτον γιατί δεν καλύπτει όλες τις μορφές γαστρεντερίτιδας.

Δεύτερον γιατί όταν ρώτησα τις παρενέργειες που προκαλεί, ο παιδίατρος μου είπε ότι σε ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτώσεις προκαλεί εγκολεασμό που αντιμετωπίζεται με ...χειρουργείο! Φοβήθηκα! Σκέφτηκα ότι η πιο σοβαρή μορφή γαστρεντερίτιδας αντιμετωπίζεται με ... ορό, άρα δεν χρειαζόταν να το ριψικινδυνεύσω!

Τρίτον είναι σχετικά καινούργιο εμβόλιο και οι παρενέργειες που προκαλεί ακόμα ερευνούνται

Τέταρτον είναι προαιρετικό, άρα όχι απαραίτητο!!!!!!!

Αυτά σκέφτηκα και δεν το κάναμε!

τι να πω τωρα?δεν θελω και να σε επιρεασω αλλα εχω της επηφυλαξεις μου,δεν μπορεις να συμβουλευτεις καποιον αλλο παιδιατρο να σου πει και εκεινοσ τη γνωμη του? ειναι κριμα να φορτωνουμε τα μωρακια με αντισωματα...

elpi76 γεια σου!

εμενα ο μπεμπης μου ειναι 7 μηνων και δεν μας ειπε καν η παιδιατρος γι αυτο το εμβολιο οποτε δεν το καναμε.Τωρα η αποφαση ειναι δικη σου!

φιλακια!

Silia26 έγραψε:

elpi76 καλησπέρα και από μένα!

Κοπέλα μου, εννοείς το προαιρετικό εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας??????

Το εάν θα το κάνεις ή όχι στο μωράκι σου θα το αποφασίσεις εσύ! Εγώ θα σου πω μόνο γιατί αποφάσισα και δεν το έκανα στην κόρη μου!

Πρώτον γιατί δεν καλύπτει όλες τις μορφές γαστρεντερίτιδας.

Δεύτερον γιατί όταν ρώτησα τις παρενέργειες που προκαλεί, ο παιδίατρος μου είπε ότι σε ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτώσεις προκαλεί εγκολεασμό που αντιμετωπίζεται με ...χειρουργείο! Φοβήθηκα! Σκέφτηκα ότι η πιο σοβαρή μορφή γαστρεντερίτιδας αντιμετωπίζεται με ... ορό, άρα δεν χρειαζόταν να το ριψικινδυνεύσω!

Τρίτον είναι σχετικά καινούργιο εμβόλιο και οι παρενέργειες που προκαλεί ακόμα ερευνούνται

Τέταρτον είναι προαιρετικό, άρα όχι απαραίτητο!!!!!!!

Αυτά σκέφτηκα και δεν το κάναμε!

elpi μου σκεψου και αυτα που γραφει η μανουλα silia!!!και στο κατω κατω της γραφεις πες στο παιδιατρο σου οτι αυτο και αυτο εμαθες για το συγκεκριμενο εμβολιο,και απο κει και περα ειναι στην κριση αν θα το κανεις,

οκ πολλα φιλια και να χαιρεσε τα ζουζουνακια σου!!!

Η αληθεια ειναι οτι τρομοκρατηθηκα λιγο με τις παρενεργειες

Θα το συζητησω ξανα με τον παιδιατρο μου αλλα θα ρωτησω και την παιδιατρο της αδερφης μου αν και κλεινω προς το να μην το κανω.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...