Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Blue Lilly είπε:

Καλημέρα! Ψάχνω απεγνωσμένα ενέσεις meriofert. Υπάρχει μήπως καμία κοπέλα που έχει και δεν τις χρειάζεται πια; Θα ήμουν ευγνώμων.

Σε ποια πόλη βρισκεσαι κοριτσι; θα βοηθούσε ισως...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες γλυκά μου κορίτσια, όπως φαίνεται δε θα μου χρειαστούν οι ενέσεις για την 2η εξωσωματική αλλά κ να χρειαστούν εν τέλη θα έχουν λήξει μέχρι να μπορέσω να τις χρησιμοποιήσω γιατί διανύω την 6η εβδομάδα εγκυμοσύνης από φυσιολογική σύλληψη...😯 Θα ήθελα να τις χαρίσω σε όποια κοπέλα έχει ανάγκη με μεγάλη μου χαρά!!!! Τις μισές τις έδωσα ήδη και έχουν μείνει 1500 μονάδες meriofert 150 με λήξη 07/2025. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω κάποιο κορίτσι. Θα χαρώ πολύ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Όπως είχα γράψει στο παρελθόν έχουμε μπει κ εμείς στην διαδικασία εξωσωματικής. Έχω κάνει την ωοληψία τον προηγούμενο κύκλο κ σε αυτό τον κύκλο είπαμε να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά. Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνατε όσον αφορά την ξεκούραση, δουλειά κλπ. Εγώ κάνω εύκολη δουλειά γραφείου κ φυσικά δεν έχω πει κάτι για την όλη διαδικασία. Πρέπει να είμαστε ξάπλα τις επόμενες μέρες μετά την ετ? Γιατί πέρα απ΄ό την δουλειά νομίζω ότι θα με ρίξει κ ψυχολογικά να κλειστώ στο σπίτι. Εγώ σκεφτόμουν κανά 2 μ΄ερες να καθίσω κ μετά να επιστρέψω. Θα μιλήσω κ με την γιατρό μου, ήθελα κ τις εμπειρίες από εσάς που τα έχετε περάσει 🥰

Κάθε συμβουλή δεκτή 😊

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου εγώ έτυχε να κάνω την ετ μου Παρασκευή οπότε ΣΚ είχα ελεύθερο από εργασία και είχα και τη Δευτερά ελεύθερη λόγο ανανέωσης σύμβασης. Ο γιατρός από την αρχή μου είπε ότι συνεχίζω την καθημερινότητα μου κανονικά, απλά προσέχω να μην σηκώνω βαριά πράγματα, κάτι άλλο όχι.. ααα και επαφές απαγόρευσε. Όλα τα υπόλοιπα κανονικά, ότι έκανες στην καθημερινότητα σου. Δεν αλλάζει κάτι.. απλά να μην παρά κουράζεσαι. Αν μπορεί να βοηθάει ο σύζυγος στα του σπιτιού ακόμη καλύτερα, ξάπλα σίγουρα όχι, νομίζω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Θα κάνεις ότι έκανες και πριν αλλά στο πιο χαλαρό του.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A κορίτσι μου εγώ έτυχε να κάνω την ετ μου Παρασκευή οπότε ΣΚ είχα ελεύθερο από εργασία και είχα και τη Δευτερά ελεύθερη λόγο ανανέωσης σύμβασης. Ο γιατρός από την αρχή μου είπε ότι συνεχίζω την καθημερινότητα μου κανονικά, απλά προσέχω να μην σηκώνω βαριά πράγματα, κάτι άλλο όχι.. ααα και επαφές απαγόρευσε. Όλα τα υπόλοιπα κανονικά, ότι έκανες στην καθημερινότητα σου. Δεν αλλάζει κάτι.. απλά να μην παρά κουράζεσαι. Αν μπορεί να βοηθάει ο σύζυγος στα του σπιτιού ακόμη καλύτερα, ξάπλα σίγουρα όχι, νομίζω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Θα κάνεις ότι έκανες και πριν αλλά στο πιο χαλαρό του.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 Να δεν θα κάνω τίποτα από δουλειές στο σπίτι θα τα αναλάβει όλα το αγόρι!!! Το άγχος μου είναι μόνο η δουλειά γτ δεν θέλω να τους πω κάτι πριν πετύχει

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 Να δεν θα κάνω τίποτα από δουλειές στο σπίτι θα τα αναλάβει όλα το αγόρι!!! Το άγχος μου είναι μόνο η δουλειά γτ δεν θέλω να τους πω κάτι πριν πετύχει

και καλά θα κάνεις! και εγώ δεν είπα και καλά έκανα εν τέλη έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.. Μόνο όταν θα μπεις στον 4ο με το καλό θα το πεις, όταν θα αρχίσει να φαίνεται, και αν σου πούνε και τπτ θα πεις ότι δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί οπότε δεν ήξερα και αν έπρεπε να το πω ή όχι νωρίτερα, ήθελα πρώτα να σιγουρευτώ για την έκβαση. Γιατί δεν ξέρεις και πως θα σου φερθούν εν τέλη αν κάτι, χτύπα ξύλο, πάει στραβά. Στην αρχή όλοι δείχνουν large και μετά δεν τους αρέσει και σε διώχνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

και καλά θα κάνεις! και εγώ δεν είπα και καλά έκανα εν τέλη έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.. Μόνο όταν θα μπεις στον 4ο με το καλό θα το πεις, όταν θα αρχίσει να φαίνεται, και αν σου πούνε και τπτ θα πεις ότι δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί οπότε δεν ήξερα και αν έπρεπε να το πω ή όχι νωρίτερα, ήθελα πρώτα να σιγουρευτώ για την έκβαση. Γιατί δεν ξέρεις και πως θα σου φερθούν εν τέλη αν κάτι, χτύπα ξύλο, πάει στραβά. Στην αρχή όλοι δείχνουν large και μετά δεν τους αρέσει και σε διώχνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Μπα δεν έχω θέμα σε αυτό. Κ την πρώτη εγκυμοσύνη την είχαν μάθει αμέσως κ ήμουν πολύ καλά από θέμα συμπεριφοράς, κ επειδή είμαι πολλά χρόνια υπάρχει εκτίμηση κ σεβασμός.... Αλλά ας μείνω έγκυος με το καλό κ όλα τα άλλα θα τα βρούμε😊 🙏 Τώρα αυτό που με απασχολεί είναι η εμβρυομεταφορά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μπα δεν έχω θέμα σε αυτό. Κ την πρώτη εγκυμοσύνη την είχαν μάθει αμέσως κ ήμουν πολύ καλά από θέμα συμπεριφοράς, κ επειδή είμαι πολλά χρόνια υπάρχει εκτίμηση κ σεβασμός.... Αλλά ας μείνω έγκυος με το καλό κ όλα τα άλλα θα τα βρούμε😊 🙏 Τώρα αυτό που με απασχολεί είναι η εμβρυομεταφορά!!!

Όλα καλά εύχομαι.! Πότε είναι να πας τώρα; Πόσα θα μεταφέρεις, σου είπε ο γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όλα καλά εύχομαι.! Πότε είναι να πας τώρα; Πόσα θα μεταφέρεις, σου είπε ο γιατρός;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μακάρι να πάνε όλα καλά κ για τις 2 μας 🙏 😊 

Έχω κάνει τον πρώτο υπέρηχο κ αιματολογικές κ ξεκίνησα χάπια. Τώρα το Σάββατο θα με ξαναδεί.... Για 2 είχαμε πει, θα δείξει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μακάρι να πάνε όλα καλά κ για τις 2 μας 🙏 😊 

Έχω κάνει τον πρώτο υπέρηχο κ αιματολογικές κ ξεκίνησα χάπια. Τώρα το Σάββατο θα με ξαναδεί.... Για 2 είχαμε πει, θα δείξει!!!

Όλα θα πάνε σούπερ! Χαλάρωσε και απόλαυσε το όσο μπορείς..
Κι εγώ αν μπορούσα να ξεκινήσω ετ, θα πήγαινα αύριο.. 😄αλλά τι να κάνω που θα πρέπει να έχω υπομονή και να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Όπως είχα γράψει στο παρελθόν έχουμε μπει κ εμείς στην διαδικασία εξωσωματικής. Έχω κάνει την ωοληψία τον προηγούμενο κύκλο κ σε αυτό τον κύκλο είπαμε να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά. Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνατε όσον αφορά την ξεκούραση, δουλειά κλπ. Εγώ κάνω εύκολη δουλειά γραφείου κ φυσικά δεν έχω πει κάτι για την όλη διαδικασία. Πρέπει να είμαστε ξάπλα τις επόμενες μέρες μετά την ετ? Γιατί πέρα απ΄ό την δουλειά νομίζω ότι θα με ρίξει κ ψυχολογικά να κλειστώ στο σπίτι. Εγώ σκεφτόμουν κανά 2 μ΄ερες να καθίσω κ μετά να επιστρέψω. Θα μιλήσω κ με την γιατρό μου, ήθελα κ τις εμπειρίες από εσάς που τα έχετε περάσει 🥰

Κάθε συμβουλή δεκτή 😊

Με το καλό η ετ!!! Εμενα τότε μου είχε επιτρέψει κανονικά όλες τις δραστηριότητες χωρίς υπερβολές!! Σε καμμία περίπτωση δεν ήθελε ξάπλα ο γιατρός μου. Προσωπικά είχα πάρει άδεια από τη δουλειά κ ήμουν χαλαρή στο σπίτι χωρίς υπερβολές. Σίγουρα δεν σήκωνα βάρη κλπ. Μίλησε και με το γιατρό σου βέβαια γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κάθε συμβουλή δεκτή 😊

Καλησπέρα. Ναι, σε γενικές γραμμές δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Τις δύο πρώτες μέρες θέλει λίγη προσοχή, δηλαδή μην σηκώνεις βάρη, μην κάνεις γυμναστική - περπάτημα πολλή ώρα κλπ. Αλλά όχι ξαπλωμένη. Από 3η μέρα επιστρέφεις σε κανονικούς ρυθμούς, πιο ήπια. Και συνεχίζεις την αγωγή σου. Θα στα πει κι ο γιατρός σου. Ίσως ούτε την 7ημερη δεν θα χρειαστείς ολόκληρη. Εκτός αν θέλεις να την πάρεις, την δικαιούσαι εξάλλου.  Εγώ, μαζί με σκ είχα καθίσει 4 ή 5 μέρες σε κάθε ετ. Καλή επιτυχία!🙏

Δημοσίευση

@melitiniღ@annie!@RAM21 Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια 🥰 Δεν μπορώ να μείνω σπίτι θα πεθάνω από το άγχος κ θα σκέφτομαι κ γενικά είμαι άνθρωπος που δουλεύω από μικρή.... Τώρα βέβαια ότι μου πει κ η γιατρός.... Είμαι χαλαρή προς το παρόν, τώρα θα δείξει όσο πλησιάζουμε μπορεί να σας πρήξω 😁🙃

Δημοσίευση

@Sia A Κοριτσι μ καλη επιτυχία! Εγω την τελευταια φορα που δυστυχως δεν μπορουσα να παρω αδεια λογω μιας προσθεσμιας εβαλα κ εκανα τηλεεργασια απο το σπιτι&δεν ενημερωσα κανεναν για την εξωσωματικη ενω το γνωριζουν..δεν ξερω αν εσυ μπορεις..αλλα στην ουσια ο γιατρος μ ειχε πει να μην οδηγησω για δυο μερες & δε τον ενοχλουσε το να δουλεψω απο το σπιτι..ανεξαρτητα της εκβασης ειχα εμφυτευση.. την προηγουμενη φορα ειχα παρει την 7ημερη αδεια που δικαιουμαστε με αποδοχες απο τον εργοδοτη- αλλα αυτο προϋποθέτει προφανως πως πρέπει να ενημερωθει εστω το HR για την εξωσωματικη! Κ παλι καλη επιτυχια κοριτσι μ! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

@Sia A Κοριτσι μ καλη επιτυχία! Εγω την τελευταια φορα που δυστυχως δεν μπορουσα να παρω αδεια λογω μιας προσθεσμιας εβαλα κ εκανα τηλεεργασια απο το σπιτι&δεν ενημερωσα κανεναν για την εξωσωματικη ενω το γνωριζουν..δεν ξερω αν εσυ μπορεις..αλλα στην ουσια ο γιατρος μ ειχε πει να μην οδηγησω για δυο μερες & δε τον ενοχλουσε το να δουλεψω απο το σπιτι..ανεξαρτητα της εκβασης ειχα εμφυτευση.. την προηγουμενη φορα ειχα παρει την 7ημερη αδεια που δικαιουμαστε με αποδοχες απο τον εργοδοτη- αλλα αυτο προϋποθέτει προφανως πως πρέπει να ενημερωθει εστω το HR για την εξωσωματικη! Κ παλι καλη επιτυχια κοριτσι μ! ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Δυστυχώς το αντικείμενο της δουλειάς δεν μπορεί να γίνει από το σπίτι κ ούτε την 7ημέρη θ΄έλω να π΄άρω γτ θα φαίνεται ο λόγος πάνω στο χαρτί κ δεν θέλω να μαθευτεί... Θα δω μάλλον θα βάλω απλή αναρρωτική 😉

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Δυστυχώς το αντικείμενο της δουλειάς δεν μπορεί να γίνει από το σπίτι κ ούτε την 7ημέρη θ΄έλω να π΄άρω γτ θα φαίνεται ο λόγος πάνω στο χαρτί κ δεν θέλω να μαθευτεί... Θα δω μάλλον θα βάλω απλή αναρρωτική 😉

Καταλαβα!! Ας ειναι το λιγοτερο κοριτσακι μ!!! ❤️

Δημοσίευση
στις On 26/3/2025 at 10:48 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Κάθε συμβουλή δεκτή 😊

Αγαπητή @Sia A εγώ έκανα την έμβρυομεταφορά Πέμπτη, οπότε μου έγραψε 2 μέρες άδεια και κάθισα και το ΣΚ, σύνολο δηλαδή 4 μέρες. Ο γιατρός μου είπε τις 3 πρώτες μέρες ότι θέλει να ξεκουραστώ και από την 4η και μετά να γυρίσω στις δραστηριότητές μου, αλλά χαλαρά. Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν με χάλασε που κάθισα και ξεκουράστηκα 4 μέρες, νομίζω το είχα ανάγκη 😃

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Δημοσίευση
στις On 4/3/2025 at 10:14 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μήπως θα πρέπει να ανοίξουμε καινούρια ομάδα κάποια στιγμή με μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2025???

στις On 4/3/2025 at 10:14 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μήπως θα πρέπει να ανοίξουμε καινούρια ομάδα κάποια στιγμή με μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2025???

Γεια σας κορίτσια, δεν έχω ξανά γράψει σε forum αν και παρακολουθούσα αρκετό καιρό συζητήσεις καθώς έψαχνα και εγώ να μάθω. Έχω κάποια φάρμακα που δε θα χρειαστώ, θα ξεκινούσα κύκλο με Femara κτλ. Και έχω μια ένεση που κάναμε πριν την ωοληψια, την έχω αφήσει στο φαρμακείο που τις έκανα γι'αυτό δε θυμάμαι το όνομα της. Χρειάζεται κάποια κοπέλα τα φάρμακα; Θα ήθελα να τα δώσω.

Δημοσίευση

Μάλλον εδώ έπρεπε να το γράψω 😅

Γεια σας κορίτσια, δεν έχω ξανά γράψει σε forum αν και παρακολουθούσα αρκετό καιρό συζητήσεις καθώς έψαχνα και εγώ να μάθω. Έχω κάποια φάρμακα που δε θα χρειαστώ, θα ξεκινούσα κύκλο με Femara κτλ. Και έχω μια ένεση που κάναμε πριν την ωοληψια, την έχω αφήσει στο φαρμακείο που τις έκανα γι'αυτό δε θυμάμαι το όνομα της. Χρειάζεται κάποια κοπέλα τα φάρμακα; Θα ήθελα να τα δώσω.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Fotini F είπε:

Αγαπητή @Sia A εγώ έκανα την έμβρυομεταφορά Πέμπτη, οπότε μου έγραψε 2 μέρες άδεια και κάθισα και το ΣΚ, σύνολο δηλαδή 4 μέρες. Ο γιατρός μου είπε τις 3 πρώτες μέρες ότι θέλει να ξεκουραστώ και από την 4η και μετά να γυρίσω στις δραστηριότητές μου, αλλά χαλαρά. Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν με χάλασε που κάθισα και ξεκουράστηκα 4 μέρες, νομίζω το είχα ανάγκη 😃

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Εγώ δεν ξέρω ακόμη ποια μέρα θα την κάνω αν είναι Πέμπτη-Παρασκευή θα είναι το ιδανικό 😊 Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακή. Πότε σου είπε να την κάνεις?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είπα να μπω σιγά σιγά στο θεματάκι αυτό καθώς σκεφτόμαστε με τον σύντροφο για εξωσωματική μέσα στο 2026..! Προσπαθούμε χοντρικά 1,5 χρόνο και είχαμε δυο βιοχημικές..κάναμε κάποιες εξετάσεις και βρέθηκε ένα θέμα στον καρυότυπο του συντρόφου με αποτέλεσμα να έχουμε δυο επιλογές.. ή φυσική σύλληψη και λήψη τροφοβλάστης στην 10η εβδομάδα ή εξωσωματική με προεμφυτευτικό..θα ήθελα λοιπόν τις εμπειρίες σας σχετικά με τον προεμφυτευτικό.. κόστος, διαδικασία, δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκ και ότι άλλο θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμο! Σας ευχαριστώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...