Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε άλλα νέα κορίτσια, σήμερα επιστρέφω στη δουλειά!! Πάει η περίοδος χάριτος για μένα!!😭 Ευτυχώς δουλεύω από το σπίτι και δεν θα αποχωρίζομαι το μωρό!! ☺️
    • Αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Ότι η πιπίλα θα είναι άλλο ένα πράγμα που θα πρέπει να κόψουμε και δε θα θελα να μπω στη διαδικασία!! 😅 Μου φτάνει η πάνα, ο θηλασμός και μετά το μπιμπερο 😆  Ναι ναι, την ημέρα που έκλεισε τους 2 μήνες τα κάναμε και τα 3 μαζεμένα 🥲 μια τσιμπια σε κάθε μπουτακι και το 3ο ευτυχώς το πόσιμο. Έκλαψε ο καημένος στην έγχυση (στο τσίμπημα δεν πήρε χαμπάρι, γιατί έχει ήδη 92739277 στρώματα λίπους) αλλά ευτυχώς δεν μας έκανε καθόλου πυρετό, τίποτα. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Ελπίζω να έπιασε 😅 Εσείς έχετε ακόμα, ε; Λογικά τέλος του μήνα θα τα κάνετε; Καλά θυμάμαι;
    • Καλημέρα κορίτσια μου!! Εχθές δεν πρόλαβα να μπω καθόλου μιας και είχα κάτι δουλειές οπότε μπαίνω πρωί πρωί να σας τα πω !! Ο μικρός είναι πάρα πολύ καλά! 3.5 κιλά περίπου και προς το παρόν δεν φαινόταν να ήθελε να βγει! Η γιατρός μου έλειπε και θα λείπει μέχρι και μεθαύριο η μητέρα μου έρχεται την Δευτέρα οπότε μας βολεύει που δεν βγαίνει ακόμα 😅 Ακολουθεί λίγο αηδιαστική περιγραφή! Τα ξημερώματα που σηκώθηκα για το πιπι μου έτρεχαν από κάτι κάτι πολύ περίεργα υγρά σαν ζελέ και σε αρκετή ποσότητα! Πρώτη φορά είχα τέτοια υγρά! Υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό που λέμε τραχηλικο πώμα αν το λέω σωστά?
    • Αχ μπουμπουκακι 9 ημερών 😍😍😍 Μη σκέφτεσαι καθόλου ότι δε φτάνει το γάλα σου.. εσύ να κοιτάς αν παίρνει βάρος το μωρό!!! Θα το βρείτε σίγουρα στην πορεία ... ! Την ξυπνάς και τώρα για να δώσεις γάλα για τον ίκτερο ?  Εμείς δεν δώσαμε πιπίλα και δεν έχω σκοπό είναι η αλήθεια. Η μεγάλη δε την πήρε ποτέ και βλέποντας να μεγαλώνει,  λέω να αποφυγωκαι για τη μικρή ακόμα ένα πράγμα που θα θέλω να κόψει 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...