Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλώς ήρθες. Καλή επιτυχία! Τα κορίτσια είναι πολύ βοηθητικά. Θεωρώ θα υπάρχει πρόβλημα. Καλό είναι να κάνετε ένα νέο σπερμοδιαγράμμα. Δεν θα σας κόψουν αλλά θα σας ζητήσουν νέες εξετάσεις και θα σας κλείσουν άλλο ραντεβού και θα περιμένεις πάλι κορίτσι μου. Σε μια κοπέλα που ήταν μαζί μου όταν πέρασα, της το άλλαξαν για καμία 10μέρες μετά.
    • Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Ιούλιο του 2025!Σημερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακης και σύμφωνα και με την τελευταία μου περίοδο είμαι 5 εβδομάδων!Ευχομαι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας με την βοήθεια της Παναγίας! ❤️
    • Καλησπερα κοριτσι μ!! Καλως ηρθες!! Νομιζω δε θα εχεις καποιο θεμα να σ πω την αληθεια ειδικα οταν μιλαμε για το πανω απο 365 κ ακριβως 365! Ωστοσο θα μπορουσε να μιλησεις με το μικροβιολογικό που κανατε το σπερμοδιαγραμμα αν θα μπορουσε να σου αλλαξει την ημερομηνία? Εμενα με εξυπηρετησαν κ μου το εκαναν (σε συνοικιακο μικροβιολογικο)...οποτε στην ουσια καναμε 2 σε μια βδομαδα κ στο ενα που συνεννοηθηκα βαλαμε προγενεστερη ημερομηνία.. εαν δε καταφερεις κατι απο τα παραπανω ή σε αγχωνει ολο αυτο μπορεις να παρεις τηλ οντως να αλλαξεις το ραντεβου..
    • Αλήθεια;;; Λες;;; Ανησυχώ και είχα τόσο τέλεια διάθεση και από εχθές νιώθω λες και έφαγα χαστούκι.
    • Δεν ειναι ασχημα τα νουμερα να μην απογοητευεσαι...θεωρω θα μεγαλωσουν κ τα 4 σε σημειο π θα ειναι οκ για την ωοληψια κ δε θα χασεις κ τα αλλα.. με τις ενεσεις θα το ρυθμισει αυτο ο γιατρος μη σε φοβιζει..επισης εμενα παντα μ επαιρναν παραπανω απο αυτα π εβλεπαν στους υπερηχους.. θετικη σκεψη κ ολα καλα θα πανε...ενα κ καλο θελουμε!!! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...