@Sotiria_94 πήγατε θαλασσα τελικά? Εμεις σήμερα ειμασταξ πισινες. Είναι σε ενα χωριό, εχεθ γυρω γυρω δέντρα κ φυσαει παντα. Οπότε κοιμαται αρκετα κ καλα. Ξυπνάει τρωει ξανα κοιμαται. Σήμερα μας εμεινε κ ξύπνια καμια ωρα.
@ΜαρίαΔημήτρης εμεις περυσι ειχαμε μυρμήγκια στον 4ο! Μας βγηκε η πιστη να τ ξεφορτωθουμε. Ποτε φευγετε για τ νησι?
Κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω που ανησυχείς, εγώ 9μιση εβδομάδων σταμάτησε αλλά φαντάσου ότι ένιωθα την ίδια μέρα και λίγο την επόμενη κανονικά τα συμπτωματα..
Κορίτσι μου ηρέμησε ,από δω και πέρα όλα θα έρχονται και θα φεύγουν ,μια θα νιώθεις μια δεν θα νιώθεις !!! Ξέχνα τις έγινε την προηγούμενη φορά ,και ζήσε με χαρά την εγκυμοσύνη σου !!! Όλα καλά είναι
Εγώ απέβαλα από χρωμοσωμική ανωμαλία που είναι τυχαίο γεγονός, οπότε μπορείς να αποβάλεις από τυχαίο γεγονός..Πόσες γυναίκες εδώ μέσα, επίσης απέβαλαν και μια και δυο και μετά τίποτα..
Τώρα για τις συμφύσεις εννοείται αν είναι ανάγκη, και το προτείνει ο γιατρός σου, καλά εκανες και την έκανες..δείχνει ξεκάθαρα τι συμβαίνει μέσα στην μήτρα..Αν είχα ενδείξεις για αδικαιολογητη αποβολη ίσως την έκανα και εγώ..για αυτό είχα ρωτήσει το γιατρό πριν μάθω από τι απέβαλλα εν τέλει..'
Όμως μου είπε πως καλό είναι να αποφεύγεται ειδικά μετά από απόξεση, που είσαι ήδη "τραυματισμένη" εκεί κάτω και ότι πάντα υπάρχει η περίπτωση διάτρησης της μήτρας. Βέβαια αν βάλει κανείς τα υπέρ και τα κατά, ανάλογα το περιστάτικο και ιστορικό εννοείται την κάνεις για να έχεις τη λύση του προβ΄ληματος που λες και εσύ..