Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χχαχαχα μιλήσατε στην καρδούλα μου 😂...5 μήνες η σιδερωστρα αναπόσπαστο διακοσμητικό του σαλονιού μας 😅...μου λέει ο άντρας μου να την πάω στο δωμάτιο να φύγει από δω,του λέω άμα πάει μέσα νομίζω δε θα ξανά σιδερωσω τίποτα άντε καλέ μου λέει ποιον ενοχλεί ας κάτσει εδώ 😂😂😂
    • @Θέτις Κ.μου εσύ πως είσαι;!! Σταμάτησες από τη δουλειά;!! Σε έχω χάσει εντωμεταξυ δε θυμάμαι αν μας το είπες.. έχω την αίσθηση ότι θα δουλεύεις μέχρι να γεννήσεις!!! 🤣🤣🤣 Έχει έρθει και η πεθερά σου νομίζω μας είπες..;!  Και η @lilly1984 μας έχει καιρό να μας γράψει... Κοριτσάκι μου πως είσαι εσύ;!!! Τι κάνεις;!!  Και η κοπέλα από τη Σουηδία δεν μας έχει ξαναγράψει... Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι... @Kate1992 εσύ, τα νέα σου;! Ορίσατε ημερομηνία για τη πρόκληση;! 
    • Μπράβο τα κοριτσάκια σου γλυκιά μου!!!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια!!!! Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!! ❤️❤️❤️❤️ Εσύ πως είσαι; Πως νοιώθεις;! Έχεις βοήθεια αυτές τις μέρες;
    • 12 και σήμερα... Αλλά ποιος μετράει;!! 🤣🤣🤣 Αν σου απαντούσα χθες.. θα σου έλεγα "μη μου το θυμίζεις!!" 😅 Σήμερα όμως ανυπομονώ να τη γνωρίσουμε!!!! 😍❤️❤️❤️ Χθες να φανταστείς πήραμε τις πρώτες μας πάνες επιτέλους!! 🤣🤣🤣 Ούτε πλυντήρια δεν έχω βάλει ακόμα τα ρούχα της.. ούτε τη τσάντα μαιευτηρίου.. 😅😅 χαλαρά... Νομίζω ότι δε το έχω πιστέψει ακόμα... 🤭 Συσπάσεις έχω ναι.. κυρίως όταν είμαι όρθια ώρα με πιάνει, όπως χθες που μαγείρευα.. υπέφερα από ένα σημείο και μετά... Όταν περπατάω ή ανεβαίνω σκαλοπάτια... Ξαπλωμένη τίποτα! Και ο καρδιοτοκογραφος όλα καλά τα δείχνει..!  Εσύ τι έκανες χθες;! Πήγες στο γιατρό εντέλει;!! Πως είναι η μπουμπού σας;!!! Ο τράχηλος;!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...