Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπάρχει έστω μια μικρή ελπιδα;

marr

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα χθες έκανα μια β χοριακη ήταν 1,9 αρνητική δηλαδή. Πήρα τηλ το γιατρό μου και τον ρώτησα κ μου είπε ότι είναι μικρή η τιμή αρνητική δηλαδή..Το στηθος μου είναι αρκετά πρησμένο.κ σήμερα νιώθω έντονες κράμπες στα πόδια.επαφες είχα στις 22 του μήνα.και περίοδο περιμένω την επόμενη βδομάδα υπολογίζω μέρα Πέμπτη με παρασκευή διότι έχω μικρό κύκλο. Υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα εγκυμοσύνης ? Μια απογοητευομαι όμως από την άλλη έχω μια μικρή ελπίδα μέσα μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 ώρες, ο/η marr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα χθες έκανα μια β χοριακη ήταν 1,9 αρνητική δηλαδή. Πήρα τηλ το γιατρό μου και τον ρώτησα κ μου είπε ότι είναι μικρή η τιμή αρνητική δηλαδή..Το στηθος μου είναι αρκετά πρησμένο.κ σήμερα νιώθω έντονες κράμπες στα πόδια.επαφες είχα στις 22 του μήνα.και περίοδο περιμένω την επόμενη βδομάδα υπολογίζω μέρα Πέμπτη με παρασκευή διότι έχω μικρό κύκλο. Υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα εγκυμοσύνης ? Μια απογοητευομαι όμως από την άλλη έχω μια μικρή ελπίδα μέσα μου..

Κορίτσι μου αν στις 22 του μήνα ήσουν γόνιμη τότε θα περίμενες περίοδο σήμερα αύριο. Οι γόνιμες είναι 12-16 μέρες πριν την περίοδο. Αν περιμένεις όντως την επόμενη εβδομάδα δε γίνεται να συνέλαβες τότε. Από την άλλη δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί τυχαία η ωορρηξια να γίνει πιο νωρίς ή πιο αργά σε κάποιο κύκλο. Αυτό σημαίνει και πάλι όμως ότι περιμένεις περίοδο πιο νωρίς ή πιο αργά. Πάντα το πότε θα σου έρθει περίοδος πάει με το πότε κάνεις ωορρηξια. Τωρα από την επαφή σου έχουν περάσει οι 2 εβδομάδες οπότε φυσιολογικα έπρεπε να έχεις κάποια χαμηλή έστω χοριακη αν είχες συλλάβει τότε που λες. Είναι μικρές οι πιθανότητες να είσαι έγκυος τώρα και να άργησε η εμφύτευση. Σε κάθε περίπτωση αύριο μεθαύριο θα φαινόταν πάντως. 

Αν προσπαθείτε για παιδάκι, τότε πρέπει να έχετε πολλές επαφές μέσα στον κύκλο και ειδικά τη "γόνιμη" εβδομάδα τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Έχω ακούσει και να πιάσει κάποιος με μια αλλά θα πρέπει να έχεις βρει ακριβώς τη μέρα και να είστε φοβερά τυχεροί.

στις On 6/7/2023 at 8:26 ΜΜ, ο/η marr είπε:

Δεν  ξέρω τι κύκλο έχεις κ πως υπολογιζεις τις μέρες. Καλό είναι να έχουμε έστω μια μέρα καθυστερη κ να κάνουμε τη χοριακη αλλιώς αναρωτιομαστε αν ήταν νωρίς κ αν είχα καθυστερημένη σύλληψη κ συμπέρασμα δε βγαίνει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου... Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολεί και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα.  @nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά.  Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε το αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα!  Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα. 
    • @Naty_ @Diwni @Elk Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ.. αυτο είναι το σημερινό. πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.;    εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!
    • Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...