Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποτυχημένη προσπάθεια

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες.πριν μέρες επισκέφτηκα το γιατρό μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχω πιάσει παιδί.. απογοητευτηκα αρκετά.περιοδο περιμένω σε 2 βδομάδες περίπου.. έχω κάποιες μέρες που βγάζω πολλά υγρά άσπρα.. και ζεσταινομαι έντονα.ισως είναι η ωωρηξια μου..πιθανότητα εγκυμοσύνης αποκλείεται.ο γιατρός μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση..τη Παρασκευή τον είχα επισκεφτεί..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε? Χαθήκαμε!! Πως είστε? Τα ζουζούνια σας? Εμείς έχουμε μπει στο αλμα και έχουμε και πάρα πολύ γκρίνια μαζί και τα δόντια και είμαστε λίγο του τρελού. Πως τα πάτε με τα φαγητά όσες δίνεται? Εγώ είχα κόψει για 2 μέρες τα φρούτα γιατί έφτασε σε σημείο να κάνει κακά 7 φορές τι μέρα και τρόμαξα, βέβαια ήταν κανονικά αλλά άφησα λίγο να ηρεμησει.
    • @ΠαρασκευαιδουΜακάρι να πάει καλα και σε εμάς❤️ Ανυπομονώ να κάνουμε εξετάσεις και να ξεκινήσουμε❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!  Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂 Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά! Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍 Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια! Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει.  Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Για τις ενέσεις κορτιζόνης να σου πω που ξέρω από την αδερφή μου, η οποία μπήκε δυο φορές για καισαρική 38 εβδομαδα. Της έκανε ο γιατρός ενέσεις κορτιζόνης κανονικά νομίζω την 37 εβδομαδα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως για το αναπνευστικό του μωρού να είναι καλά ανεπτυγμένο ώστε να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα;; Πάντως τα παιδάκια της είναι μεγάλα τώρα και μια χαρά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια 
    • Μπα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το αστείο είναι ότι στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά 36+6 και καθόμουν κυρία στο κρεβάτι όλη μέρα ούτε δουλειές ούτε τίποτα. Τα άλλα δύο κάναμε πρόκληση όταν είχα μπει πια στην 41η εβδομάδα γιατί δεν έλεγαν να βγουν και σήκωνα βάρη έκανα δουλειές σκάλες κτλ κτλ. Οπότε εσω έτοιμες κορίτσια ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...