Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • @Maria98 συμφωνω με την @Diwni αρχικα δεν κανουν κολπικη εξεταση με χερι στην εβδομαδα σου, αλλα μετα την 39η συμπληρωμενη και να ξερεις οτι δεν ενοχλει σχεδον καθολου. Στο λεω ως παθουσα με κολπικη εξεταση με χερι και ματσουκι υπερηχο καθε δυο εβδομαδες απο το γιατρουλη μου μεχρι την 32 εβδομαδα. Με το χερι κοιτουσε αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος και με τον υπερηχο τον μετρουσε. Εγω ειχα το προβλημα γιαυτο με ψαχουλευε μην τρομαξεις. Επισης απο την 36 εχω και γω πρηξιμο τους αστραγαλους εχω σοκαριστει🤣🤣. @ΜαρίαΔημήτρης καλα κανεις να πας στη μανουλα σου να εχεις παρεουλα. 
    • @Maria98 ειλικρινά στο λέω δ υπάρχει λογος να σε εξετασει ετσι από τώρα. Και να στο προτείνει δηλ αν δ τ θέλεις δ ειναι κάτι π γίνεται υποχρεωτικά, έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς. Μακαρι να ειχα την ίδια ενημέρωσα για όλα αυτά στην 1η μου κυηση. 
    • Εκείνη μου είπε πως την ενόχλησε πάντως, δε ξέρω αλλά το σκέφτομαι και γω , θα δείξει τώρα αν μου πει να κάνουμε και μεις  Εγώ σήμερα είμαι 36+2 βάση του τελευταίου υπερηχου και έχουμε ξανά ραντεβού την Τετάρτη που θα κάνουμε και ένα καρδιοτοκογραφημα
    • Ένα μωρό μπορεί να γκρινιάζει για 1002 λόγους. Αν πεινάει θα ζητάει στήθος, αν είναι ανήσυχο θα ζητάει στήθος και αν πονάει πάλι θα ζητάει στήθος 😅 Ξέρω σε κατατόπισα! Αυτή είναι η συμπεριφορά τους όμως. Το μαλακό στήθος το περιμένουμε μετά τις 40 μέρες περίπου γιατί αρχίζει και εδραιώνεται ο θηλασμός. Οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Εσύ θα κοιτάς κυρίως τις πάνες και πως το βλέπεις το μωρό. Το αν παίρνει βάρος φαίνεται και από το μάτι! Κλείσε τα αυτιά σου στους γύρω σου και εμπιστευσου το σώμα σου και το ένστικτο σου. Αν έχεις το μωρό στο στήθος δεν κόβεται έτσι το γάλα. Αν θέλει περισσότερο γάλα, θα το βάζεις πιο συχνά στο στήθος και θα ρυθμίσει αυτό την παραγωγή σου.  Αν εξακολουθείς να έχεις ανησυχίες μπορείς να βρεις μία σύμβουλο θηλασμού να σε κατατοπίσει 😊 Είμαι σίγουρη ότι τα πας περίφημα 😊💪
    • @Maria98 σε ποια βδομάδα εισαι τώρα? Δ υπάρχει λογος να σε δει από κάτω πριν την έναρξη του τοκετου. Μόνο αν συμπληρώσεις 40 βδομαδες. Τηβ πονεσε γτ θέλει να της προκαλέσει τοκετο. Κανονικα όταν κάνουν για να διαπιστωσουν τη διαστολή, δεν ποναει, μια ενόχληση νιώθεις.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...