Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιμορραγία στην 5 εβδομάδα

renata87

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες,

Είμαι 5 εβδομάδων και 4 μέρες. Έβγαλα σήμερα καθαρό κόκκινο αίμα. Στον γιατρό δεν μπορέσαμε να δούμε ούτε μια σκίαση με το έμβρυο. Κάναμε εξέταση HCG και έχω αρκετά χαμηλή ορμόνη. Ο γιατρό είπε ότι είναι πρόωρη κύηση η αποβολή. 

Οντωσ η ωορρηξία μου ήταν καθυστερημένη αλλά με αιμορραγία υπάρχει πιθανότητα να ανέβει η ορμόνη σε δύο μέρες για να ξανά κάνουμε εξέταση ? Μπορεί να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη ? Μπορώ να κάνω εγώ κάτι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα Ρενατα μου..Εζησα την ιδια εμπειρια στην 9η βδομαδα και στην περιπτωση μου ηταν απλα αποκολληση μεγαλη που χρειαστηκε ακινησια και ξαπλα μονο..Αα και προγεστερονη 3 φορες την μερα..Αν δεν πονας κι εχεις μονο αιμα,υπαρχουν ελπιδες.. Δεν μπορεις να κανεις δυστυχως τιποτα περα απο το να μην κουραζεσαι και καθολου ορθοστασια και δουλειες..Το αιμα ηταν λιγο ή σε ποσοτητα?

Ελπίζω όλα να είναι καλά και να είναι μόνο αποκόλληση,είχα δει λίγο αίμα περίπου στον 6ο μήνα,η γιατρός συνέστησε να είμαι ξαπλωμένη, να μην κάνω τίποτα και προγεστερονη,ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και πήγαν όλα καλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...