Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο βρε κορίτσια οργανωμένα, πολύ σας χαίρομαι!!! Να τα χαρειτε με τα μωράκια σας!❤️
    • Συμφωνώ! Κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτομαι...ότι και να πάρω πιο χοντρα το πιθανότερο είναι να πάνε χαμένα! Θα κοιτάξω το έχω κι από τη μεγάλη, αν και καλοκαίρι που γεννήθηκε Φλις δεν πήρα σίγουρα, μην τυχόν και μου είχαν δώσει...δεν θυμάμαι καν τι έχω, πρέπει να κάτσω να τα βρω να δω τι θα χρειαστεί να αγοράσω!
    • Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα να δω αν θα μου το βάλει ο καλός μου εργοδότης. Δεν του αρέσει που είμαι σε άδεια βλέπεις!
    • Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω στα κλεφτα και δεν προλαβαίνω να γράψω... Έχουν μαζευτεί και τόσα νέα μηνύματα και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και τι να πρωτοσχολιάσω κάθε φορά 🥲 @Kiddo καλά είμαστε εμείς. Χθες ο μικρός έγινε 1 μήνα! Πιο πολύ ζοριζομαι με τον μεγάλο βέβαια γιατί ζηλεύει, και τη μια δε με θέλει καθόλου και την άλλη είναι προσκολλημένος τελείως πάνω μου 😒 ώρες ωρε αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος ή αν είναι και ο χαρακτήρας του δύσκολος ☹️ κι εγώ ήμουν παιδί που ζήλευε τον αδερφό του και καταλαβαίνω πώς νιώθει, αλλά δεν μπορώ να του το εξηγήσω και να το βάλει στο κεφάλι του ότι δεν χρειάζεται να ζηλεύει 🥲 τέλος πάντων, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και περιμένω να μεγαλώσει απλά και να το ξεπεράσει... Χαίρομαι πολύ για τη μικρή σας! Ελπίζω να έχετε μόνο καλά νέα μέχρι τη γέννα και να μη χρειαστεί να ξανά περάσεις τέτοιο άγχος και στεναχώρια, ο,τι κι αν ήταν αυτό που περάσατε!! ❤️ Για τον μικρό ακολούθησα ο,τι μου είπε η @Xrisa95. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για όλες τις συμβουλές! Με πρόλαβες εσύ πριν προλάβω να ρωτήσω κάποια σύμβουλο εδώ 😆 Σε αυτό το παιδί βοηθάει πολύ η στάση στο πλάι. Τη φοβόμουν και δεν την είχα δοκιμάσει από τώρα, επειδή το στήθος μου είναι πιο μεγάλο από το κεφάλι του και νόμιζα ότι θα τον πνίξει τελείως 😆 Εν τω μεταξύ, την αμελξη στο στήθος μου δεν μπορώ να την κάνω άμα δεν έχει θηλάσει λίγο το μωρό να πάρει μπρος το σύστημα, δεν μπορώ να το κάνω να βγάλει γάλα! ανίκανη εντελώς!!! 😅 Οπότε τον βάζω λίγο πρώτα και μετά βγάζω με το χέρι για να μην πνιγει. Επίσης καθόμαστε με τις ώρες και προσπαθώ να τον κάνω να ρευτει. Το βράδυ είναι πολύ ζορικο, γιατί χάνω από τον ύπνο μου, αλλά απ' το να μην είναι καλά το μωρό μου, το προτιμώ!! Αλήθεια, σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες στο μήνυμά μου! Έχει διαφορά πολύ από μωρό σε μωρό. Περίμενα ότι επειδή είχα εμπειρία από το πρώτο μου παιδί, ότι θα προβλέπω και θα μου βγουν πιο εύκολα μερικά πράγματα, ενώ δεν ισχύει καθόλου! @Kallia.Geo πολύ χαίρομαι που η μεγάλη σας τα πάει καλά με την μικρή σας!! Πολύ σημαντικό!! Επίσης, κι εγώ για 3 μέρες ήξερα ότι ήταν μίνιμουμ στο μαιευτήριο, αλλά αφού σας άφησαν νωρίτερα τόσο το καλύτερο για την μεγάλη σας!! ❤️ @Maya_ περιμένουμε με ανυπομονησία!! 😁😁 @MarMar90 πολύ καλά τα νέα σας! Προχωράτε κι εσείς σταθερά 🩷🩷 ευτυχώς προς το παρόν εχθές γλυτώσει τον κοβιντ, κι ελπίζω έτσι να παραμείνει!! @Θέτις Κ. Πωπω σου έβαλε τελική ημερομηνία, Ε; Το κάνει κάπως πιο πραγματικό, πιο χειροπιαστό όλο αυτό, ότι πλησιάζει η ημερομηνία! Σε λιγότερο από μήνα θα τον έχετε στην αγκαλιά σας! 🩵 Ελπίζω να βγει το μωράκι σου όταν θελήσει αυτό και να μην χρειαστεί η πρόκληση 😊😊
    • Τέλεια βρε κοριτσάκι μου!! 😍😍😍 Οπότε μπορείς να ηρεμήσεις και εσύ με το τράχηλο... Είσαι και 36η πλέον!! Τελική ευθεία!!! Τη μικρή πως την είδε;!! Πόσο στην έβγαλε;!! Καλή αρχή και με τα nst!!! Εγώ βαρέθηκα να κάνω.. είχα 3 μεσ' την εβδομάδα!! 😅 Λες;! 🤣🤣 Πες μου ότι εσύ έχεις ετοιμάσει;!! Κατέβασα μια βαλίτσα από πατάρι αλλά δε ξέρω τι να βάλω μέσα..😅 άντε μια αλλαξία ρούχα για μένα και το μωράκι... 2-3 φορμακια για το μωρό.. Καμία πετσέτα.. νυχτικιές δεν έχω έλεγα να βάλω κανένα καλοκαιρινό φόρεμα μέσα από αυτά που βάζεις για να πάς στη παραλία φάση..(😅😅).. άντε καμία σερβιετα και "pampers" για εμένα και το μωράκι.. τι άλλο χρειάζεται;!! Παντόφλες μιας χρήσης έχω παραγγείλει για να έχουμε στο σπίτι αν τυχόν έρθει κόσμος για να βγάζουν παπούτσια, οπότε θα βάλω και ένα ζευγάρι μέσα στη βαλίτσα... Ξέρω εγώ.. δε προλαβαίνω να τα φτιάξω εκείνη την ώρα..;! @Kallia.Geo μου εσένα που σε είδα το ίδιο χαλαρή/κοσμάρα με εμένα... πότε έφτιαξες βαλίτσα..; Να το έχω ορόσημο βρε παιδί μου για να αρχίσω να αγχώνομαι από τότε..🤣🤣🤣 Και εντωμεταξυ να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή λέγατε σε κάποια φάση για ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο.. δε κάνει να φορέσουμε τα ίδια ρούχα με αυτά που μπήκαμε στο μαιευτήριο;!! Γιατί έλεγα να βάλω τα ίδια..😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...