Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας.να σας ρωτησω κατι?αυτο που λενε οτι 80% των γονομοποιημενων ωαριων μπορει να τα αποβαλλει αυτοματα ο οργανισμος χωρις να καταλαβεις,πως γινεται?ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι δεν καταλαβαινεις καν οτι ειχες συλλαβει?

εχω ανησυχησει γιατι επι 1 εβδομαδα ειχα πονους περιοδου(περιμενω 4/3 περιοδο) και 3 μερες πολυ πρησμενο στηθος και τωρα το στηθος ποναει πολυ λιγο και εχω λιγους πονους περιοδου.λετε να ημουν και να μην συνεχιζεται??:silly:

Δημοσίευση

tzouliana μου δεν ξερω αν ισχυει και κατα ποσο συχνο ειναι αυτο που μας λες...νομιζω οτι ισως καπου να το εχει παρει το ματι μου αλλα ουτε που θυμαμαι...φαντασου,καλυτερα να μην το σκεφτεσαι....μπορει να εισαι τα συμπτωματα μπορει να σημαινουν εγκυμοσυνη δεν ξερεις....περιμενε κανε υπομονη μεχρι την μερα που περιμενεις δεν αργει!!:-)

Δημοσίευση

Τζουλιάνα μου, πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται λίγο υπερβολικό... αλλά, πραγματικά, δε γνωρίζω αν ισχύει!

Εγώ θα σου έλεγα να χαλαρώσεις λίγο κι απλώς να περιμένεις να περάσουν οι μέρες για να κάνεις το τεστ!

Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει...

Οπότε, το άγχος, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει!

Δημοσίευση

Αχ Τζουλιάνα μου... κι εγώ τα ίδια.. εγώ περιμένω κάπου 1 με 2/3..πονούσε το στήθος πάρα πολύ τις προηγούμενες μέρες και ήταν πολύ ευαίσθητο.. και τώρα πολύ λιγότερο...χτες το πρωί είχα και κάτι ίχνη αίματος και μετά τίποτα, αλλά αυτό μου'χει ξανατύχει πριν την περίοδο. Έλεγα να πάω για χοριακή σήμερα, αλλά δεν πήγα τελικά...

Πάντως αυτό περί αυτόματης αποβολής πριν καν το καταλάβεις, όντως έτσι είναι. Εντάξει, δεν ξέρω αν είναι 80%, αλλά σίγουρα είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό. Και λένε πως αν περάσεις μια πιο έντονη περίοδο, με περισσότερο αίμα ή πόνο, είναι πιθανό να'ταν μια σύλληψη που δεν προχώρησε.

Πάντως μην αποθαρρύνεσαι! Την πρώτη φορά που είχα μείνει έγκυος, είχα συμπτώματα περιόδου για μια βδομάδα (!), πότε λιγότερο έντονα, πότε πιο έντονα.. κι έλεγα, να, τώρα θα μου'ρθει και τώρα θα μου'ρθει... Και τελικά δεν ήρθε.. Οπότε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! :)

Ελπίζω να μας έχεις καλά νέα σύντομα! :) Φιλάκια!

Δημοσίευση

TZOYLIANA ΚΑΙ ΕΓΩ 2/3 ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΥΠΟΝΗΣΙΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ-ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ :cheer: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ-ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :cheer:

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΚΙ ΕΓΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!!

Δημοσίευση

Καλή επιτυχία και σύντομα με ένα μωράκι να μεγαλώνει στην κοιλίτσα σας, σε όσες περιμένετε ... και το θέλετε.. !!

Και εγώ πριν μάθω για την εγκυμοσύνη μου, είχα πολύ πρησμένο στήθος και δεν μπορούσα ούτε να το πιάσω, και μικροπονάκια στην κοιλιά που έλεγα τώρα θα κατέβει... τώρα θα έρθει.. Και τελικά έχω ένα νινάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ο ερχομός του μας έχει φέρει πάρα πολύ χαρά!!

Καλή επιτυχία και πάλι να 'χεις κοπέλα μου και σύντομα με καλά νέα..

Δημοσίευση

crazy μου ειχε τυχει να εχω τετοια ππεριοδο με εντονουσ πονουσ και πολυ αιμα,εγω γενικα δεν ποναω πολυ στην περιοδο.....μου ετυχε αυτο πριν κανα δυο χρονια και αυτο γιατι πριν μου ερθει η περιοδοσ μασ εσπασε το προφυλακτικο οταν πηγα στο γυναικολογο μου ειχε πει οτι ηταν πολυ κοντα στο να μου ερθει η περιοδοσ και δεν προλαμβενε να γινει κατι......λεσ;;;

τζουλιανα χαλαρωσε οπωσ σου λενε τα κοριτσακια δεν νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο γιατι οταν το ενιωσα εχω δεν ειχα καθολου πονουσ περιοδου και σε μιση ωρα τα ειχα δει ολα και αιμα και πονουσ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
    • Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋 1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά  2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!! 3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς).  Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 
    • Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση  Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης  εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...