Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Δεκεμβρίου 2023 🎄☃️❤️

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Χαχαχα έτσι είναι μικρά βασανακια, αλλά τα πιο γλυκά! Εμένα μπορεί να γκρινιάζει ενώ κάνω μια δουλειά κ την έχω δίπλα και λέω πρέπει να περιμένεις μισό λεπτό και μετά αρχίζει να λέει μαμά και τα παρατάω όλα δεν μπορώ 🤣🤣🤣 προχθές με είπε και μαμά μου. Δεν ξέρω αν ήταν κατά λάθος αλλά εγώ έλιωσα! 
Ωχ το θέμα με το φαΐ είναι ζόρι, καλή υπομονή! Αλλά πιστεύω και αυτό θα στρώσει σε λίγο καιρό. 
Μπράβο στην μικρούλα, σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα της αρέσει ο χώρος της 🥰 Γενικά κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι όλοι; Μ αρέσει τόσο αυτό, αλλά δεν ξέρω, δε χωράμε νομίζω, ενώ είναι διπλό και δεν ξεκουράζεται κανείς όταν το κάνουμε. Κυρίως η μικρή δυσανασχετεί και στο κρεβάτι της κοιμάται πιο καλά. 

Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 501
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;

Α η γλυκούλα!! Κ εμάς έτσι κάθετα στρώνεται όσες φορές την πήραμε μαζί (στον πυρετό δλδ). Κοιμάται σερί, αλλά είναι κάποια βράδια που κλαίει στον ύπνο κ πάω της δίνω πιπίλα. Οχι κάθε βράδυ, αλλά έχει τύχει να σηκωθώ και 3 φορές..ε και μετά ξαπλώνω στο κρεβάτι της κ εγώ 😂😂 Όταν πάει ο άντρας μου συνήθως δεν σταματάει μέχρι να πάω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...