Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 1/12/2023 at 5:09 ΜΜ, ο/η nasia94 είπε:

Να σαι καλά!! Ε λίγο χθες με πήρε από κάτω (γενικά ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη) αλλά το αποτέλεσμα μετράει οπότε σκέφτομαι θετικά τώρα.. με το πρώτο σκέψου ένα βράδυ έμεινα και μετά σπίτι οπότε τώρα όλα μου φαίνονται βουνό..θα περάσει..εσύ κάνενα σήμα από την μπέμπα;;

Expand  

Εγώ κορίτσια κάθε μέρα έχω κ πιο έντονες συσπάσεις, ακανόνιστες όμως. Χθες περπάτησα παρά πολύ, ανέβηκα και αρκετές σκάλες και το βράδυ με έπιασαν πάλι συμπτώματα ουρολοίμωξης. Ενώ είχα επανέλθει πλήρως εδώ και μια βδομάδα. Αρχίζω και σκέφτομαι μήπως επειδή πιέζει προς τα κάτω πολύ μου συμβαίνει αυτό, γιατί κ την προηγούμενη φορά, μετά από πολύ περπάτημα άρχισα να έχω ενοχλήσεις. Γεγονός είναι ότι πάλι υπέφερα απ τα συμπτώματα και αρχίζω και αγχώνομαι μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην διάρκεια του τοκετού. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ουρολοίμωξη ή κατι άλλο, γιατί τα συμπτώματα μπερδεύουν και τα διαγνωστικό αργεί πολύ τα αποτελέσματα. Τεσπα, σορρυ για το κατεβατό, απλά ξύπνησα πολύ απελπισμένη! 

στις On 1/12/2023 at 6:21 ΜΜ, ο/η Tonakiv είπε:

@Rena92 @nasia94 σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Θηλασαμε κιολας!! Πόσο μικρό μπεμπακι είναι ❤️❤️

Τελικά είχαν ξεκινήσει οι συσπάσεις μου. Ακανόνιστες μεν, αλλά είδε ο γιατρός τη μήτρα μου και είπε ότι είχε προετοιμαστεί για τη διαδικασία τοκετού!! Οπότε Ρένα ετοιμάσου! Δώστου να καταλάβει από δουλειές κ περπάτημα το σκ για να έρθει το νινι!!!

Νάσια μου για ο,τι λύνεται μην στεναχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε!!!❤️

Expand  

Μπράβο σας που θηλάσατε κιόλας κορίτσι μου!! Δώσε στη μπεμπα σου μια αγκαλιά από όλες μας!! ❤️

• Απαντήσεις 540
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 8:29 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ κορίτσια κάθε μέρα έχω κ πιο έντονες συσπάσεις, ακανόνιστες όμως. Χθες περπάτησα παρά πολύ, ανέβηκα και αρκετές σκάλες και το βράδυ με έπιασαν πάλι συμπτώματα ουρολοίμωξης. Ενώ είχα επανέλθει πλήρως εδώ και μια βδομάδα. Αρχίζω και σκέφτομαι μήπως επειδή πιέζει προς τα κάτω πολύ μου συμβαίνει αυτό, γιατί κ την προηγούμενη φορά, μετά από πολύ περπάτημα άρχισα να έχω ενοχλήσεις. Γεγονός είναι ότι πάλι υπέφερα απ τα συμπτώματα και αρχίζω και αγχώνομαι μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην διάρκεια του τοκετού. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ουρολοίμωξη ή κατι άλλο, γιατί τα συμπτώματα μπερδεύουν και τα διαγνωστικό αργεί πολύ τα αποτελέσματα. Τεσπα, σορρυ για το κατεβατό, απλά ξύπνησα πολύ απελπισμένη! 

Μπράβο σας που θηλάσατε κιόλας κορίτσι μου!! Δώσε στη μπεμπα σου μια αγκαλιά από όλες μας!! ❤️

Expand  

Τι συμπτώματα έχεις κορίτσι μου;;

Δημοσίευση
  στις On 1/12/2023 at 6:21 ΜΜ, ο/η Tonakiv είπε:

@Rena92 @nasia94 σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Θηλασαμε κιολας!! Πόσο μικρό μπεμπακι είναι ❤️❤️

Τελικά είχαν ξεκινήσει οι συσπάσεις μου. Ακανόνιστες μεν, αλλά είδε ο γιατρός τη μήτρα μου και είπε ότι είχε προετοιμαστεί για τη διαδικασία τοκετού!! Οπότε Ρένα ετοιμάσου! Δώστου να καταλάβει από δουλειές κ περπάτημα το σκ για να έρθει το νινι!!!

Νάσια μου για ο,τι λύνεται μην στεναχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε!!!❤️

Expand  

Από το στόμα σου και στου Θεού ταυτι..άντε θήλασε κιόλας όλα τέλεια!!εσύ πως είσαι;;

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 10:08 ΠΜ, ο/η nasia94 είπε:

Τι συμπτώματα έχεις κορίτσι μου;;

Expand  

Φαγούρα, τσούξιμο, κάψιμο και συχνοουρία…τα πάντα δλδ, γι αυτό κ δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Παρόλα αυτά, έκανα καλλιέργεια κ περιμένω αποτελέσματα, για να ξανά πάρω αντιβίωση αν είναι! 

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 11:06 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Φαγούρα, τσούξιμο, κάψιμο και συχνοουρία…τα πάντα δλδ, γι αυτό κ δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Παρόλα αυτά, έκανα καλλιέργεια κ περιμένω αποτελέσματα, για να ξανά πάρω αντιβίωση αν είναι! 

Expand  

Μην στεναχωριέσαι!! Το πολύ πολύ να ξαναπάρεις..δεν νομίζω να επιρρεαζει σε κάτι τον τοκετό όλα καλά θα είναι μπορεί να έκανες καμία μικρή υποτροπή..η μικρούλα τι κάνει;

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 11:18 ΠΜ, ο/η nasia94 είπε:

Μην στεναχωριέσαι!! Το πολύ πολύ να ξαναπάρεις..δεν νομίζω να επιρρεαζει σε κάτι τον τοκετό όλα καλά θα είναι μπορεί να έκανες καμία μικρή υποτροπή..η μικρούλα τι κάνει;

Expand  

Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος!! Η μικρούλα εδώ βολεμένη, κουνιέται κ νομίζω θα μου ανοίξει την κοιλια πια! 😂😂

Εσύ κορίτσι μου; Σε ποια εβδομάδα ακριβώς είσαι τώρα;;

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 12:16 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος!! Η μικρούλα εδώ βολεμένη, κουνιέται κ νομίζω θα μου ανοίξει την κοιλια πια! 😂😂

Εσύ κορίτσι μου; Σε ποια εβδομάδα ακριβώς είσαι τώρα;;

Expand  

Εγώ έκλεισα 36 αλλά η γιατρός που άλλαξα μου είπε υπερηχογραφικα είμαι μια βδομάδα πάνω. Μου έδωσε ΠΗΤ τελικά 26/12 από 31 που είχα..

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 12:50 ΜΜ, ο/η nasia94 είπε:

Εγώ έκλεισα 36 αλλά η γιατρός που άλλαξα μου είπε υπερηχογραφικα είμαι μια βδομάδα πάνω. Μου έδωσε ΠΗΤ τελικά 26/12 από 31 που είχα..

Expand  

Άντε λίγο έμεινε και για σένα 😍❤️ Θα πας για φυσιολογικά ή καισαρική; 

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 4:43 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Άντε λίγο έμεινε και για σένα 😍❤️ Θα πας για φυσιολογικά ή καισαρική; 

Expand  

Για φυσιολογικά πάμε τώρα με το θεματάκι του μωρού ευτυχώς δεν αλλάζει κάτι οπότε εκτός απροόπτου φυσιολογικά.. φαντάζομαι δεύτερη γέννα θα είναι πιο εύκολα..θα φανεί🤪

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 4:49 ΜΜ, ο/η nasia94 είπε:

Για φυσιολογικά πάμε τώρα με το θεματάκι του μωρού ευτυχώς δεν αλλάζει κάτι οπότε εκτός απροόπτου φυσιολογικά.. φαντάζομαι δεύτερη γέννα θα είναι πιο εύκολα..θα φανεί🤪

Expand  

Σίγουρα θα είναι!! Ειδικά εφόσον είναι κοντά χρονικά! 😊

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 10:10 ΠΜ, ο/η nasia94 είπε:

Από το στόμα σου και στου Θεού ταυτι..άντε θήλασε κιόλας όλα τέλεια!!εσύ πως είσαι;;

Expand  

Καλά είμαι! Ε έχω ψιλό ενόχληση από την καισαρική αλλά όλα καλά! Η μικρή έχασε 100 γραμμάρια και μου είπε ο παιδίατρος της κλινικής να προσέξω λίγο να τρώει καλά. Επειδή είναι μικρούλα σε σχέση με τη μεγάλη, κουράζεται πιο εύκολα, οπότε πιθανόν να τρώει κ λιγότερο! 

@Rena92 κι εγώ είχα ακανόνιστες, αλλά ήταν τα προεόρτια τελικά! 

Κορίτσια τεράστια ανακούφιση! Νομίζω ότι έχω χάσει 10 κιλά! Χα χα χα χα χα 

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 6:21 ΜΜ, ο/η Tonakiv είπε:

Καλά είμαι! Ε έχω ψιλό ενόχληση από την καισαρική αλλά όλα καλά! Η μικρή έχασε 100 γραμμάρια και μου είπε ο παιδίατρος της κλινικής να προσέξω λίγο να τρώει καλά. Επειδή είναι μικρούλα σε σχέση με τη μεγάλη, κουράζεται πιο εύκολα, οπότε πιθανόν να τρώει κ λιγότερο! 

Expand  

Πολλά μωράκια χάνουν στην κλινική τις πρώτες μέρες μπορεί να λέω βλακεία αλλά νομίζω είναι και από υγρά που έχουν..εσύ να δίνεις γάλα και αυτή ξέρει🤪 Αχ αυτη την ανακούφιση περιμενω και εγώ να γυρίσω σπίτι να ναι γέρος και να πάρω ανάσα!!

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 6:42 ΜΜ, ο/η nasia94 είπε:

Πολλά μωράκια χάνουν στην κλινική τις πρώτες μέρες μπορεί να λέω βλακεία αλλά νομίζω είναι και από υγρά που έχουν..εσύ να δίνεις γάλα και αυτή ξέρει🤪 Αχ αυτη την ανακούφιση περιμενω και εγώ να γυρίσω σπίτι να ναι γέρος και να πάρω ανάσα!!

Expand  

Ναι ναι το ξέρω!! Όλα χάνουν! Το θέμα είναι να μην χάσει πολύ! 

Γέρος θα είναι και ο μικρός σου και εσύ!! Και θα γυρίσεις πιο ανάλαφρη από ποτέ 😂😂😂

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2023 at 6:21 ΜΜ, ο/η Tonakiv είπε:

Expand  

Καλημέρα κορίτσια!! Γέννησα κ εγώ χθες τελικά!! Μια μπουμπουκα 3200! Έπαθα κολικό νεφρού λόγω του μικροβιου που είχα κ πήγα νοσοκομείο, όπου μου είπαν πως καλό θα ήταν να μην μείνει το μωρό κ άλλο κ γι αυτό κ για μένα, γιατί μου πίεζε το νεφρό . Κανόνισα με τον γιατρό μου και μπήκα χθες με πρόκληση, όπου μετά από 12 ώρες κατέληξε σε καισαρική! Τέλος καλό, τώρα έχω κ εγώ την μικρούλα μου! ❤️

Δημοσίευση
  στις On 4/12/2023 at 5:27 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Γέννησα κ εγώ χθες τελικά!! Μια μπουμπουκα 3200! Έπαθα κολικό νεφρού λόγω του μικροβιου που είχα κ πήγα νοσοκομείο, όπου μου είπαν πως καλό θα ήταν να μην μείνει το μωρό κ άλλο κ γι αυτό κ για μένα, γιατί μου πίεζε το νεφρό . Κανόνισα με τον γιατρό μου και μπήκα χθες με πρόκληση, όπου μετά από 12 ώρες κατέληξε σε καισαρική! Τέλος καλό, τώρα έχω κ εγώ την μικρούλα μου! ❤️

Expand  

Να σου ζήσει κι από εδώ!!! Γερή και καλότυχη να είναι!! Κι εσύ σιδερένια!!  Δεν πειράζει, σημασία έχει ότι κρατάς στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σου!! Δεν είναι απίστευτο;; κ πάλι να σου ζήσει!!!❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 4/12/2023 at 5:27 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Expand  

Να σας ζήσει κοπέλα μου!! Γερή καλότυχη μια ζωή να είναι ευτυχισμένη και χαμογελαστή!! Πως είσαι;; Άντε λέω στον δικό μου σε φάγανε λάχανο οι κοριτσαροι χαχα

Δημοσίευση
  στις On 4/12/2023 at 7:36 ΠΜ, ο/η Tonakiv είπε:

Να σου ζήσει κι από εδώ!!! Γερή και καλότυχη να είναι!! Κι εσύ σιδερένια!!  Δεν πειράζει, σημασία έχει ότι κρατάς στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σου!! Δεν είναι απίστευτο;; κ πάλι να σου ζήσει!!!❤️❤️

Expand  

Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα… έχουμε τρελαθεί!! 

στις On 4/12/2023 at 8:14 ΠΜ, ο/η nasia94 είπε:

Να σας ζήσει κοπέλα μου!! Γερή καλότυχη μια ζωή να είναι ευτυχισμένη και χαμογελαστή!! Πως είσαι;; Άντε λέω στον δικό μου σε φάγανε λάχανο οι κοριτσαροι χαχα

Expand  

Σας ευχαριστώ παρά πολύ κορίτσια!! ❤️ Νασια μου, με το καλό και ο μπέμπης σου!! 😍

Δημοσίευση
  στις On 4/12/2023 at 1:06 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα… έχουμε τρελαθεί!! 

Σας ευχαριστώ παρά πολύ κορίτσια!! ❤️ Νασια μου, με το καλό και ο μπέμπης σου!! 😍

Expand  

Και που να δείτε όσο περνάει ο καιρός και πιο πολύ θα τρελενεστε!! Εγώ με τον άντρα μου έχουμε καταλήξει στο ότι τα μωρά είναι εθιστικά χαχαχα Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση
  στις On 4/12/2023 at 2:17 ΜΜ, ο/η nasia94 είπε:

Και που να δείτε όσο περνάει ο καιρός και πιο πολύ θα τρελενεστε!! Εγώ με τον άντρα μου έχουμε καταλήξει στο ότι τα μωρά είναι εθιστικά χαχαχα Ευχαριστώ πολύ!!

Expand  

Χαχαχαχα ναι πραγματικά! Αυτή η μυρωδιά κ το βελουδένιο δερματακι 😍😍

Δημοσίευση
  στις On 4/12/2023 at 6:34 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Χαχαχαχα ναι πραγματικά! Αυτή η μυρωδιά κ το βελουδένιο δερματακι 😍😍

Expand  

Κορίτσι μου ευχαριστημένη με την κλινική;; Και εγώ μετά την αλλαγή γιατρού εκεί θα γεννήσω..

Δημοσίευση
  στις On 5/12/2023 at 7:19 ΠΜ, ο/η nasia94 είπε:

Κορίτσι μου ευχαριστημένη με την κλινική;; Και εγώ μετά την αλλαγή γιατρού εκεί θα γεννήσω..

Expand  

Παρά πολύ!! Το προσωπικό άψογο και ότι χρειαστείς δίπλα σου! Μέχρι στιγμής, μόνο καλά έχω να πω!

Δημοσίευση
  στις On 5/12/2023 at 1:28 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Παρά πολύ!! Το προσωπικό άψογο και ότι χρειαστείς δίπλα σου! Μέχρι στιγμής, μόνο καλά έχω να πω!

Expand  

Αχ ωραία γιατί το έχω ένα άγχος..με τον μπαμπά και το επισκεπτήριο τι γίνεται;; Πως είστε εσύ και η μικρούλα;;

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2023 at 11:49 ΠΜ, ο/η nasia94 είπε:

Αχ ωραία γιατί το έχω ένα άγχος..με τον μπαμπά και το επισκεπτήριο τι γίνεται;; Πως είστε εσύ και η μικρούλα;;

Expand  

Μόλις γεννήσεις, ο,τι ώρα κ να είναι έρχεται στο δωμάτιο ο μπαμπάς κ κάθεται με εσένα κ το μωρό για λίγη ώρα. Από κει κ πέρα, κάθε μέρα 11.30-13.30 και 5.30-7.30 ανεβαίνει ο μπαμπάς στο δωμάτιο και σίγουρα πετυχαίνει σε κάποια φάση κ το μωρό, ειδικά το απόγευμα αρκετά! 
Εμείς είμαστε καλά, αύριο βγαίνουμε κιόλας, μια ταλαιπωρία κ αϋπνία ημερών με βασανίζει αλλά στο σπίτι θα βρω τους ρυθμούς μου. Η μπεμπα μας είναι μια χαρά ❤️ 

Εσύ πως πας κορίτσι μου;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...