Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Το ξέρω κορίτσι μου έχεις δίκιο πραγματικά. Το κάνω για με προφυλάξω από μία ακόμη απογοήτευση. Αλλά να σου πω κάτι, μέσα μου πιστεύω ότι θα γίνει. Κι ας λέω χαζά!! Σ' ευχαριστώ για την υπενθύμιση ❤️
Εσύ πώς είσαι;
Αγαπη μου θα σου πω κάτι με πολύ αγαπη..!
παρατηρώ οτι μέσα σου εχεις μια απογοητευση και δεν πιστεύεις οτι θα μείνεις και εν μερη απολυτα φυσιολογικο απο καταστάσεις που εχεις περασει..
θα σου πω κάτι ομως.. μην σκεφτεσαι αρνητικά.. σε κάθε κυκλο θα λες το πιστευω θα τα καταφέρω θα μεινω εγκυος..
εαν εχεις μεσα σου να φωλιαζει η αμφιβολια και ο φοβος ολο αυτο γεννα αγχος και αρνητισμο..
θα το λες και θα το πιστευεις..! Θα μείνω…!
εγώ και πολλές κοπέλες εδώ μεσα πιστευουμε σε σενα κι εγώ προσωπικα το διαοσθανομαι πως συντομα θα τ καταφερεις..! Αρκει να το πιστευεις με ολο σου το ειναι.. και να περασει μηνας και να αδιαθετησεις εσυ θα λες το πιστευω θα ερθει παμε για τον επομενο κυκλο..
Απο συμπτωματα εισαι πολυ καλα..
θα δουμε τις επομενες μερουλες τι θα φερεις ο Μαρτης…
ελπιζω πραγματικα να φερει θετικο αποτελεσμα.. ♥️
Καλησπέρα Ρένα μου εγώ είμαι στην αναμονή περιμένω σε 5 μερες..
μια απ’ τα ίδια κι εγω δεν πρέπει να έκανα ωορηξία αυτο το μήνα δεν είχα κραμπες που συνήθως εχω στην ωορηξία ουτε υγρά τιποτα απολύτως γενικα δεν παρακολουθησα τον μήνα αυτο με τεστακια κτλ οπότε πέρασε ετσι..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.