Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

Recommended Posts

Άραγε αξίζει για τον οποιονδήποτε άνδρα ή γυναίκα , να σταματάς την ζωή σε ένα αγέννητο υγειές μωρό !!!!!!!!Eχω ακούσει πως κοπέλα, έκανε έκτρωση το 3ης παιδί εξαιτίας της πεθεράς της, που ήθελε και το τρίτο μωρό να πάρει όνομα που εκείνη θα διάλεγε και από εγωισμό η κοπέλα το έριξε........ τι να πω …..απλά είναι λυπηρό …………ο θεός βλέπει:( ……..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε??!!!!!!:ohmy: :ohmy: :ohmy:

γενικα ειμαι κατα της εκτρωσης γιατι πιστευω πως απο την ωρα της συλληψης ειναι ανθρωπος ζωντανος ασχετα αν δεν το βλεπουμε αλλα 5,5 μηνων??????ολοκληρο μωρο σκοτωσε.εγκλημα και μαλιστα λεει και το σκοτωσε πριν με ενεση.θεε μου τρελλαθηκα τωρα

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΩΡΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΑ. ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ "ΓΙΑΤΡΟ" ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΜΒΛΩΣΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ... ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ. ΕΝΤΑΞΥ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ...

• Προσθήκη...