Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανεπιτυχής προσπαθείες για επίτευξη εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοπέλες μου. Έχει τώρα λιγο καιρό που παρακολουθώ τη σελίδα και διαβάζω μηνύματα σας. Ειμαι και γω στη προσπάθεια εγκυμοσύνης εδω και 1μιση χρόνο περιπου χωρίς κανενα αποτελεσμα. Έχουμε κάνει 2 σπερμοδιαγράμματα, μια επέμβαση κιρσοκήλης και εγω έχω κάνει τις ορμονικές και όλα ειναι καλά. Δοκιμάσαμε και τεστ ωορηξιας και το χαλαρό αλλά τιποτα δε μας βγήκε. Γενικα έχω σταθερό κύκλο και ετσι πανω κατω ηξερα ποτε ειχα ωορηξια. Περιμένω αυριο περιοδο και εχω αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί ενω όλα τα συμπτώματα ήταν θετικά τώρα βλεπω το στηθος μου να ξεφουσκώνει. (Συνηθως μια μέρα πριν τη περιοδο ξεφουσκώνει). Καμιά άλλη κοπέλα που αντιμετωπίζει παρόμοιο;

Σας ευχαριστώ 🥰

Δημοσίευση
στις On 8/4/2023 at 6:37 ΜΜ, ο/η Katy25 είπε:

Γεια σας κοπέλες μου. Έχει τώρα λιγο καιρό που παρακολουθώ τη σελίδα και διαβάζω μηνύματα σας. Ειμαι και γω στη προσπάθεια εγκυμοσύνης εδω και 1μιση χρόνο περιπου χωρίς κανενα αποτελεσμα. Έχουμε κάνει 2 σπερμοδιαγράμματα, μια επέμβαση κιρσοκήλης και εγω έχω κάνει τις ορμονικές και όλα ειναι καλά. Δοκιμάσαμε και τεστ ωορηξιας και το χαλαρό αλλά τιποτα δε μας βγήκε. Γενικα έχω σταθερό κύκλο και ετσι πανω κατω ηξερα ποτε ειχα ωορηξια. Περιμένω αυριο περιοδο και εχω αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί ενω όλα τα συμπτώματα ήταν θετικά τώρα βλεπω το στηθος μου να ξεφουσκώνει. (Συνηθως μια μέρα πριν τη περιοδο ξεφουσκώνει). Καμιά άλλη κοπέλα που αντιμετωπίζει παρόμοιο;

Σας ευχαριστώ 🥰

Καλησπέρα κοπέλα μου, είμαστε και εμείς σε παρόμοια κατάσταση να προσπαθούμε καιρό, απλώς δεν έχουμε κάνει ακόμα όλες τις εξετάσεις, μόνο κάποιες από αυτές! Ίσως χρειάζεται να ηρεμήσεις και να χαλαρώσετε γενικά, πιστεύω ότι δεν έρχεται σε όλες το ίδιο εύκολα! Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα μας... εύχομαι όμως να είναι όπως τα θες εσυ, να μη  έρθει περίοδος και σύντομα να έχεις ένα μωράκι!!! Επιτυχία!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Ευαγγελία Μ είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου, είμαστε και εμείς σε παρόμοια κατάσταση να προσπαθούμε καιρό, απλώς δεν έχουμε κάνει ακόμα όλες τις εξετάσεις, μόνο κάποιες από αυτές! Ίσως χρειάζεται να ηρεμήσεις και να χαλαρώσετε γενικά, πιστεύω ότι δεν έρχεται σε όλες το ίδιο εύκολα! Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα μας... εύχομαι όμως να είναι όπως τα θες εσυ, να μη  έρθει περίοδος και σύντομα να έχεις ένα μωράκι!!! Επιτυχία!!!

Γεια σου καλή μου, και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δυστυχώς ηρθε η ακατανόμαστη🤪 αλλά εντάξει είμαστε καλά. Δε το βάζουμε κάτω καμιά μας. Πίστη, θέληση και θα τα καταφερουμε. Σωστά ειπες. Ισως δεν εχει έρθει η ώρα μας ακόμη. 
Εσυ πόσο καιρό τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Katy25 είπε:

Γεια σου καλή μου, και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δυστυχώς ηρθε η ακατανόμαστη🤪 αλλά εντάξει είμαστε καλά. Δε το βάζουμε κάτω καμιά μας. Πίστη, θέληση και θα τα καταφερουμε. Σωστά ειπες. Ισως δεν εχει έρθει η ώρα μας ακόμη. 
Εσυ πόσο καιρό τώρα;

Δεν πειραζει, θα περάσουν οι μέρες και θα αρχίσεις τις προσπάθειες σου πάλι! Όλα είναι θέμα άγχους και φυσικά χρόνου, ξεκούρασης κλπ. Εμεις προσπαθούμε σχεδόν ένα χρόνο, αύριο θα πάω σε άλλο γυναικολόγο από αυτόν που πήγαινα τα τελευταία χρόνια, να πάρω δεύτερη γνώμη! Όμως όσο κι αν στεναχωριέμαι κάθε φορα που έρχεται η περιοδος, ελπίζω πάντα στην επόμενη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...