Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παντρεμένη μα..ερωτευμένη!!


Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!ΜΕ λένε Ελσα και είμαι καινουρια στο φορουμ σας. Ειμαι μαμα ενος κοριτσιου 20 μηνών.Υπαρχει ένα μεγάλοπροβλημα μεσα στην καρδια μου και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Είμαι ερωτευμένη εδω και 3 χρόνια με τον φίλο τοθ άντρα μου...κι όμως!! Το θέμα είναι ότι εκδηλώθηκαι αλλά εκδηλωθηκε κ αυτός. Βέβαια μου το έίπε ξεκάθαρα..δεν μπορει να κάνει τίποτα απλως 8α ήθελε παρα πολύ να μπορουσαμε. Νιώθουμε καιοι δυο σαν να ειμαστε το μισό του άλλου.Ταιριάζουεμ παρα πολυ και αυτο τράβηξε τον έναν με τον άλλο παρα η εξωτερική εμφάνιση. Το θέμαείναι τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση..αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να ζήσει αυτό που επιθυμεί τόσο πολυ; Αξίζει να υπάρξει χωρισμός και να κάνεις τη ζωή σου με αυτό που επιθυμείς τόσο;;΅Ειμαι παρα πολυ ερωτευμένη σας λέω...δεν κοιμάμαι τα βράδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλως ηρθες στην παρεα μας in love... δυσκολη η κατασταση σου... απο τη μια ενας μεγαλος ερωτας που μενει ανεκπληρωτος και απο την αλλη ενα παιδακι που ειναι κριμα να βλεπει τους γονεις του να χωριζουν... δεν μπορω να σου δωσω καποια συμβουλη... το θεμα ηταν να μη συμβει... δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να ξαναερωτευθεις τον αντρα σου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗ ΤΡΕΛΑ. ΟΚ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΕΛΑ?? ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΙ ΦΙΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΚ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΟΚ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ( ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ) ΑΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ?? ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΘΟΣ??? ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ???? ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ?? Η ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΚΑΡΤΑ???? ΖΥΓΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝ ΘΕΡΜΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ Η ΑΠΛΑ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) ελσα μου καλως ορισες στην παρεα μας:) να το χαιρεσαι το παιδακι σου κοριτσι μου!πως εμπλεξες ετσι βρε ελσακι,καταρχιν τον αντρα σου τον αγαπας,παντρευτηκατε απο ερωτα?πως νοιωθεις γι αυτον τον ανθρωπο,λες εδω και 3 χρονια εισαι ερωτευμενη με αλλον δηλ για να καταλαβω τον ερωτευτηκες πριν μεινεις εγκυος:blink: δημιουργησες σχεση η ειναι κατι πλατωνικο?ρωταω χωρις καμμια διαθεση να σε κρινω,αλλοιμονο αλλωστε,απλα προσπαθω να καταλαβω για να μπορεσω να σου πω κατι που να σε βοηθησει ισως να ξεμπερδευτεις
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.βασικα εγω θελω να ρωτησω αν τον ηξερες απο πριν η αν τον γνωρισες απο τοτε που εισαι με τον αντρα σου.

ο αντρασ σου εχει καταλαβει κατι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελσάκι καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου!

Από ότι κατάλαβα, κατάλαβες ότι είσαι ερωτευμένη με τον φίλο του άντρα σου πολύ πριν μείνεις έγκυος.. Πως και πήρες την απόφαση να προχωρήσεις? Το ξέρω ότι δε μετανιώνεις στιγμή που έφερες στον κόσμο το παιδάκι σου, αλλά και αυτό που βιώνεις τώρα είναι μαρτύριο..

Πωπω.. υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να πούμε πάνω σε αυτό το θέμα.. Από που να ξεκινήσουμε?

Με τον άντρα σου πως είναι η σχέση σας? Τυπική? Έχει καταλάβει κάτι? Με τον φίλο του πέρα από την εξομολόγηση των συναισθημάτων έγινε και κάτι άλλο, πιο προχωρημένο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου, πιστεύω ότι τώρα μετά την γέννα είσαι λίγο ευάλωτη. Πολλές φορές ένας ανεκπλήρωτος έρωτας είναι πολύ ρομαντικός δημιουργόντας μια πολύ δυνατή γλυκειά προσμονή. Όταν όμως εκπληρώνεται αποδεικνύεται το αντίθετο και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι βιώσιμος. Η γνώμη μου είναι να σταματήσεις εντελώς να τον βλέπεις!!!! Αλλά εντελώς. Δώσε ένα τέλος πριν μπεις στο παιχνίδι των τύψεων και των ενοχών που δε θα σε βγάλουν πουθενά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα in_love!Καλωσόρισες στο mammyland και να χαίρεσαι την μπουμπού σου:)

Αχ πράγματι δύσκολο αυτό που περνάς.Πάντα οι ανεκπλήρωτοι έρωτες μας ταλαιπωρούν πόσο μάλλον όταν ξέρεις οτι και ο άλλος αισθάνεται ανάλογα με εσένα και κάνεις όνειρα...

Η όλη κατάσταση αλλα και τα συναισθήματα είναι αντιφατικά.Απ την μια η κόρη σου,που είναι φυσικά οτι σημαντικότερο για σένα,και ο άνθρωπος που στην χάρισε και απο την άλλη το άλλο σου μισό που τυχαίνει να είναι φίλος του άντρα σου:huh:

Εγώ νομίζω πως με την υλοποίηση μιας τέτοιας σχέσης θα πληγωθούν πολλοί άνθρωποι.Και αν τελικά δεν συνεχίσετε θα έχεις καταστρέψει την οικογένεια σου.

Απο την άλλη το παιδί σου έχει δικαίωμα να βλέπει τουλάχιστον την μαμά του ευτυχισμένη.Αν δεν ρισκάρεις δεν ξέρεις ποια θα είναι η συνέχεια.Μπορεί να ζήσετε μαζί μια ευτυχισμένη ζωή μπορεί και η σχέση να μην εξελιχθεί καν.

Πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να σκεφτείς ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ και μετά ολους και όλα τα υπόλοιπα.Είναι πραγματικά δύσκολο:(

Ακούγεσαι πολύ ερωτευμένη αλλα υπάρχει και το ενδεχόμενο απλά να σου έχει γίνει έμμονη ιδέα και τελικά όταν κάνεις κάτι με αυτό τον άνθρωπο να γίνει η απομυθοποίηση και να μετανιώσεις για αυτή σου την απόφαση...

Βασικά κολλάω στο οτι είναι φίλος του άντρα σου.Σε παρακαλώ θα μπορούσες να μας δώσεις την συνολική κατάσταση(αν φυσικά θέλεις).Δηλαδή ποιά η σχέση σου με τον σύζυγο σου,την οικογενειακή κατάσταση του άλλου,και τις προτεραιότητες σου(το σημαντικότερο)

Τέλος θέλω να σου επισημάνω πως ο άνθρωπος με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κάνει αυτό που θέλει;)

Φιλακια πολλά θα χαρώ να τα λέμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ελσα.καλοσηρθες.πραγματι μπερδεμενη λιγο η ιστορια σου.εγω δεν θα σταθω στη παρουσα κατασταση γιατι ηδη υπαρχει καλως η κακως.απλα σκεψου ρεαλιστικα οπως μπορεις το μελλον.προφανως με τον αντρα σου δεν νιωθεις τιποτα.με τον φιλο του πολλα.αλλα μηπως αν χωρισεις και ζησετε περισσοτερο ο ενας τον αλλον ξενερωσεις και με αυτον;γιατι δυστυχως γινετε τις περισσοτερες φορες.αλλιως το κρυφο παιχνιδι αλλιως η καθημερινοτητα.αναρωτησου ποσο ευτυχισμενο θα ναι το παιδι σου με αλλον πατερα; δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινεις βεβαια οτι και να σου κανει ο αντρας σου.δυστυχως πρεπει να παρεις μια ζυγαρια και να τα σταθμησεις.οι ερωτες αν δεν κανουν τον κυκλο τους συνυθως δεν περνανε.και για εσενα αυτος ο κυκλος ειναι πολυ επικυνδυνος.κανε λιγη υπομονη και θα δεις τι θα κανεις.οτι και να αποφασισεις θα εχεις εσυ την ευθυνη.λογω του παιδιου δυστυχως εισαι πιο υπολογη στη συνειδηση σου.ευχομε συντομα να βρεις τελικα τον δρομο που θα σε ηρεμησει.μακαρι να ξερα το μελλον για να σου δωσω και εγω απαντησει.αλλα δεν το ξερω.ουτε εγω ουτε κανενας...υπομονη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στη φάση που είμαι περνάω δύσκολα και ίσως να μην πρέπει να σου απαντήσω. Αν πληγώσεις την οικογένειά σου δεν θα μπορέσεις να χαρείς τον έρωτά σου. Πάντα κάτι θα σου λείπει. Το χαμόγελο στα χείλη του παιδιού σου και θα σε πνίγει το αθώο βλέμμα της κόρης σου που όλο απορία θα άναρωτιέται γιατί και που έφταιξε.

Όλα είναι στο μυαλό μας. Γιατί επέλεξες τον άντρα σου για πατέρα του παιδιού σου; Κάτι καλό θα είχε και το έχει ακόμα. Φτάνει εσύ να τον αφήσεις να σου το δείξει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΣΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ. ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.ΤΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΟΥ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ........Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ

ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ? ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ?

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ

ΚΡΥΨΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalws orises,na sou zhsei to koritsaki!!

ontws paaara polu mperdemenh katastash!!!

to mono pou exw na sou pw...einai oti egw 8a ekana ta panta gia na krathsw thn oikogeneia mou demenh!!!

de mou arese otan diavasa to post giati to mono pou

edei3es na se endiaferei einai o erwtas sou gia ton

filo tou antra sou k pws 8a ton antimetwphseis k

oxi to PAIDI sou(tragiko)

rwtas an a3izei na ta riskareis ola (paidi-syzygo)!!!

fysika k a3izei...an k efoswn exeis ena antra o opoios

kakometaxeirizetai esena k to paidi sas,einai entelws adiaforos apenanti sthn oikogeneia sas k alla kaka pou mporei na symvainoun...

an den isxuei tpt apo ta parapanw tote a3izei na dwseis mia eykairia

ston eauto sou na 3anaerwteutei ton antra sou.den einai ola rodina

se enan gamo..isws katanthsei kapoia stigmh routina..k tote???ti prepei na kanoume..??na paratame thn oikogeneia mas k na leme axx erwteuthka ta tinazw ola ston aera gia na zhsw auton ton erwta...

k meta????k egw sou lew pws ok eiste telika o enas gia ton allon k en telei pantreueste k kaneis allo ena paidi me ayton an deis kapoion allon pali k se en8ousiasei 8a parathseis gia 2h fora thn oikogeneia sou gia na kaneis ayto pou 8eleis??????

ektos k an pisteueis pws h sxesh sou me ton antra sou einai kammeno xarti.. mh laveis tpt ypopsin sou apo ta parapanw k tote ok paw paso...kalutera na xwriseis para na megalwsei to paidi se mia oikogeia dh8en...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To μεγαλο προβλημα μαλλον υπαρχει στο μυαλο σου και οχι στην καρδια σου κοπελα μου!

Γι 'αυτο οοοοοοοοοοοοορμααααα!!

παρατα οικογενεια παιδι σπιτι και φυγε με τον γκομενο!

αυτο δεν θεωρεις πιο σωστο?

δεν βλεπω να σε τραβαει κατι να μεινεις στην οικογενεια σου!

χαρα στο κουραγιο σου να λες δημοσια ενα τετοιο μεγαλο προβλημα!!

μπραβο!!

εχουμε μεινει πολυ πισω!

ντροπη πια και αισχος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kopelia orma k mhn fobase tipota,,,,,ola kala tha sou pane,,,,,

mhn skeftesai oute to paidi oute ton andra sou,,,,

more pame kala,den ntrepesai ligo pou to bazeis k sto foroum,,,,,

ego an hmoun sthn thesh sou oute kan tha to skeftomouna oxi na to balo,,,,

anti na skefths oti den eisai moni sou,exeis ena paidi k enan andra,,,,

skeftesai mipossss kaneis tipota,,,,

k mikrh na eisai giati den kseroume ti ilikia exeis oute kan eprepe na sou pernaei apo to myalo,,,

to paidi sou den to skeftesai??????

thn pligomenh kardia tou andra sou?????

mono thn party sou k to pos na pernas kala????????

an itheles na pernas kala na mhn eftiaxnes to paidi k na glentouses oso itheles,,,

ektos k an pernas xalia me ton andra sou k se kakopoih,,,

alla k o filos tou kalo koumasi k aytos,,,,,

dld den exei alles gynaikes na koitaksh????

thn gynaika tou filou tou????

dld an einai dynaton,gia onoma tou theou,,,,

k an einai mia trela k meta kseneroseis mazi tou ti kaneis???

gyrnas pali ston andra sou????

apo thn stigmh pou peires apofash na kaneis oikogeneia prepei na sebasteis kapoia pragmata,,,,

den mporeis na pezeis me tis kardies 2 anthropon k eideika me ton andra pou exeis pandreyth k exeis kanei ena paidaki pou den fteei se tipota na tirianetai gia dikes sou periplaniseis,,,

sygnomh koritsia gia to makroskeles mnm alla me etroge k an den ta elega tha eskaza,,,

kalo brady

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου τι να σου πω μονο για την ελενη λουκα εισαι αυτη θα σε στρωσει αλλα να σας πω την αληθεια κι εγω εδω και χρονια ειμαι ερωτευμενη με τον μπραντ πιτ καλε μηπως να τα παρατησω ολα και να παω να τον βρω μηπως το μαναρι μου περιμενει εμενα για να βρει την πραγματικη ευτυχια κι εγω καθομαι εδω και ξοδευω τον χρονο μου με τον αλλον!!!!!!!!!!!τρεχω τρεχω μπρααααααααααααντττττττ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ερωτευμενη με τον αντρα σου κ με το παιδι σου θα επρεπε να εισαι κοπελια αυτη την περιοδο.Κ οχι ο κουκλος ΄΄φιλος΄΄ του αντρα σου να περνουσε διπλα σου αλλα τα μοντελα ολου του κοσμου εσυ τον αντρα σου θα επρεπε να ειχες θεο.Εαν δεν βλεπεις τον αντρα σου ερωτηκα απο τωρα τι θα γινει αργοτερα δηλαδη? Κ αφου εισαι ερωτευμενη 3 χρονια με αλλον το παιδι το καημενο τι το ηθελες? Κ μη μας πεις οτι ετυχε.....

Για να μην λεω πολλα κ σε κουραζω εμενα ολα αυτα μου φαινονται τελειως ανωριμα κ παιχνιδια που κανουν τα παιδια κ οχι συνειδητοποιημενα ατομα.

Μπορεις να απευθυνθεις κ στις μεσημεριανες εκπομπες. Σε καποιο καναλι τα μεσημερια παιρνουν κ λενε κατι τετοια κουλα... Κανε ζαπιγκ κ καπου θα πετυχεις να λενε κ πιο ωραιες ιστοριες απο τη δικη σου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εδω δεν ειμαστε δικαστές και καλυτερα ο καθένας να κρίνει τον εαυτό του και οχι τους αλλους γιατι ολοι κατι κουβαλάμε.

Ελσα μου κατσε και σκέψου και βρες τα λιγο με τον εαυτό σου. ειναι φάση μετα την εγκυμοσύνη πιστεύω.Αναθερμανε την σχέση σου με τον άντρα σου σαφώς για κάποιο λόγο τον ερωτέυτηκες και τον αγάπησες.Σκέψου ότι και αυτός με τον οποίο είσαι ερωτευμένη δεν διαφέρει και πολλοί απο τους υπόλοιπους άντρες εξάλλου εκτός γάμου ολοι υπέροχοι φαίνονται.Και με αυτόν να ήσουν παντρεμένη ίσως αντίστοιχα να ερωτευόσουν τον άντρα σου που τότε δε θα ήταν...Απλά σκέψου τι σε οδήγησε να δημιουργήσεις ενδιαφέρον για έναν αλλο άντρα δες τι λείπει στην σχέση σου και άλλαξέ το.καμιά φορά θελουμε ενδιαφέρον στη ζωή μας και κάτι διαφορετικό γιατί έχουμε κουραστεί.Επομένως δες τι σε κούρασε και αλλάξέ το, βγές με τον άντρα σου όπως παλιά σαν ζευγάρι, όπως βγαίνατε πριν παντρευτείτε,θυμηθείτε τα παλιά.Σε σχέση με τον φίλο του τώρα κόψε τον αέρα,ξεκαθάρησε την θέση σου και απομακρινέ τον.Ασ΄τον να σε ποθεί και να μην μπορεί να σε χει..Αν κάνεις κάτι μαζί του , θα φανεί στη σχέση σου με τον άντρα σου και ίσως απο τύψεις το ομολογήσεις, τον φίλο του θα τιν συγχωρίσει,εσένα όχι...Η κορούλα σου θέλει ευτυχισμένους και αγαπημένους γονείς.Ασε τους παπαδες και τους εξομολογητές.Βρες τα με τον εαυτό σου δεν θα σε βοηθησουν τα θεία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia m

otan apofasisa na egrafo sto forum itan gia to oti tha eixa mia telia parea kai boithia se oti xriazomun opos kai oti tha edina ego se alla koritsia tin dikia m. as min ginomaste theoi kai pote min lete pote den xerete pos tha ta feri i zoi.

In love den xero ti na s po koritsi m den brethika pote stin dikia s thesi to mono p mporo na s isigitho einai na skeftis pano apo ola to koritsaki s esi eisai i manoulla tis kai esi xeris pio einai to pio kalo giautin.kamia fora to mialo paizei diafora pexnidia psaxeto mipos einai ola sto mialo s kai min kanis biastikes kinisis.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALIMERA ELSA K APO EMENA.

EGO 8A SOU PO POS 8A MPOROUSE STON KA8ENA NA SIMVEI KATI TETIO ISOS EXEI SIMVI K STON ADRA SOU K NA NIO8EI GIA KAPOIA ALLI ETSI ISOS ISOS ISOS POLA ISOS

MIPOS 8ELEIS OMOS NA SKEFTEIS OTI AN PRAGMATIKA EISOUN EROTEVMENI ME TON FILO TOU 8A EIXES XORISI EIDI PRIN KAN APOFASISIS NA KANEIS TO PAIDAKI SSAS????? EGO PISTEVO POS AN ODOS EISOUN EROTEVMENI MAZI TOU K OPOS LES EDO K TREIA XRONIA DEN 8A EIXES MPEI KAN STI DIADIKASIA NA KANEIS PAIDI ME TON ADRA SOU OPOTE KALITERA NA TA VALEIS KATO K NA DEIS TI LIPI APO TI SXESI SOU ME TON ADRA SOU K NA TO SIZITISIS MAZI TOU NA TOU PEIS OTI LIPI TO FLERT OTI LIPI I LAXTARA I DIEKDIKISI OTI EXETE ROUTINIASI OTI 8ELEIS NA KSANANIOSIS TO XTIPOKARDI MAZI TOU K PREPEI NA TO PALEPSETE MAZI NA VRITE LIGO TOUS EAFTOUS SAS GIATI PISTEVO OTI APLA META TI GENISI TOU PAIDIOU MPIKATE SE ENA TRIPAKI KSEXNODAS TOUS EAFTOUS SAS NA 8IMAASE OTI EINAI POLI EFKOLO NA GKREMISIS KATI ALLA POLI DISKOLO NA XTISEIS K EPISIS KATI TELEFTEO PISTEVEIS OTI ENAS ADRAS POU PIGENI ME MIA GYNAIKA I OPOIA AFINEI TON ADRA TIS GIAFTON 8 AMPOROUSE POTE NA TIN EMPISTEFTEI NA TIN SEVASTI K NA SKEFTEI OTI 8A MPOROUSE NA KANEI MAZI TIS OIKOGENEIA ?????? EGO PADOS DEN TO PISTEVO K AN EXEIS ENA ADRA FILO APLA FILO I ENAN ADELFO ROTA NA DEIS TI APADISI 8A PAREIS . .... EKTOS K AN O ADRAS SOU EINAI ENA REMALI ,XARTOPEXTEIS , GYNAIKAS , ADIAFOROS SIZIGOS K PATERAS K SE KAKOMETAXIRIZETE ......... TOTE APLA PERNEIS TO KAPELAKI SOU K FEVGEIS ... EFXOMAI NA SE FOTISI I PANAGIA K NA PAREIS TI SOSTI APOFASI . KALI SOU MERA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα!

Εγώ δυστυχώς, δεν βλέπω καμμία "δύσκολη" κατάσταση!Σε δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε ΜΟΝΟ σε θέματα υγείας! Εσύ ευτυχώς δεν αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο! Όλα τα άλλα είναι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ!

Εγώ το μόνο που διακρίνω είναι ανωριμότητα και υποκρισία!

Πώς είναι δυνατόν να έχεις 20 μηνών μωράκι και προτεραιότητά σου αντι να είναι η προστασία της οικογένειας σου (ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ), να είναι οι παράνομοι έρωτες με τον ..... φίλο του άντρα σου?????

Ωριμότητα είναι να κάνουμε πράγματα για τα οποία τα παιδιά μας να είναι περήφανα για μας! Πόσο περήφανη νομίζεις ότι θα είναιτο παιδάκι σου, όταν μάθει ότι η μανούλα του άφησε την καρδιά της ελεύθερη να ερωτευτεί τον φίλο του αγαπημένου της μπαμπά???? Ποια η ηθική αρχή που θέλεις να της μεταδώσεις????

Η λέξη "φίλος" είναι πολύ ιερή και δεν γκρεμίζει οικογένειες. Ο "φίλος" του άντρα σου, δεν νομίζω ότι ξέρει τι σημαίνει φιλία! Μάλλον υποκριτής και απλός γνωστός του άνδρα σου είναι! Ο πραγματικός φίλος δεν λέει ερωτόλογα στην γυναίκα του φίλου του! Σηκώνεται και φεύγει και προτεραιότητά του είναι να μην πληγώσει... Μην τρελαθούμε!!!!

Εάν αυτός είναι φίλος τότε ο "εχθρος" τι κάνει?????

Φιλία σημαίνει σεβασμός και εμπιστοσύνη! Βλέπεις κάτι τέτοιο εσύ στην ιστορία σας?????

Ειλικρινά λυπάμαι το παιδί σου και όχι εσένα!

Η απάντησή μου είναι σκληρή και θα έχετε δίκιο να μου κάνετε όλες προσωπική επίθεση, όμως βρε κορίτσια είμαστε μανούλες πια και οφείλουμε να μεταδώσουμε κάποιες αξίες στα παιδιά μας! Και αν αυτό δεν το καταφέρουμε, τουλάχιστον ας τα κάνουμε να νιώθουν περήφανα για μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Irenemour, με κάλυψες απόλυτα!

Αυτό που έχω να προσθέσω είναι οτι όλα είναι παιχνίδια του μυαλού!

Προσπάθησε να δουλέψεις με το μυαλό σου και ίσως τα καταφέρεις!

Από την άλλη είναι άδικο για όλους σας!

Δεν είναι ωραίο να μεγαλώνεις και να έχεις χωρισμένους γονείς και από την άλλη δεν είναι ωραίο να μεγαλώνεις σε 1 περιβάλλον που δεν είναι αγαπημένο!

Σου εύχομαι ό,τι αποφασίσεις να είναι το καλύτερο για όλους σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν καταλαβαίνω. Τί βοήθεια ζητάς ακριβώς από ένα μάτσο άγνωστες κοπέλες; Η αναγκή σου μάλλον ήταν να το μοιραστείς με κάποιον. Να το εξομολογηθείς δηλαδη χωρίς συνέπειες. Μάλλον όλο αυτό το αισθάνεσαι λάθος και η άνεση που σου δίνει η ανωνυμία σε βολευει να ζήσεις το δραματάκι σου. Ζήσε το λοιπόν! Δεν είναι κακό. Όλες οι γυναίκες λίγο πολύ αρεσκόμαστε στα δράματα. Συνήθως όταν δεν έχουμε άλλα προβλήματα στη ζωή μας, όταν πλήττουμε και δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε. Δε θα σου δώσω συμβουλές δε σε γνωρίζω. Ούτε θα σε κρίνω. Πρόβλημα σου αν θα το κάνεις με τον γκόμενο ή όχι. Αυτό ψάχ' το μέσα σου. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά. Δες τις συνέπειες και αποφάσισε. Σεξ δεν κάνεις με τον άντρα σου; Μήπως να το κάνετε πιο συχνά;!;! Καλή τύχη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΠΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ...Κ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑΣ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ... ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ !!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ....

ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ! ΣΚΕΨΟΥ ΩΡΙΜΑ Κ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω Franita πως δεν είμαι καθόλου σκληρή. Αντιθέτως μάλιστα. Ούτε την έκρινα, ούτε της πρότεινα σωτήριες λύσεις. Απλά έφερα στη συζήτηση και μια άλλη εκδοχή. Η έλλειψη ουσιαστικών προβλημάτων καμιά φορά μας ωθεί στην αναγκη να δημιουργούμε προβλημα μονο και μόνο για το πρόβλημα. Για το σασπένς. Μπορει να σε ενόχλησε η ωμότητα της φράσης. Αλλά ο αυθορμητισμός μου καμια φορά με κάνει να γράφω, όπως θα μίλαγα στην κολλητή μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο ειλικρινά που τα καταφέρνεις μόνη σου τόσες πολλές ώρες σερί. Είσαι μάχιμη και αγωνίστρια. Δεν είναι εύκολο ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά, ειδικά τώρα που έχουν μειωθεί οι ημερήσιοι ύπνοι - εμένα πχ κοιμάται το πολύ 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να προλάβω να κάνω τα πάντα σε αυτό το μικρό χρονικό παράθυρο.  Ο δικός μου άντρας λείπει από τις 9.00 και επιστρέφει στις 17.30. Δεν είναι το καλύτερό μου να μένω σπίτι τόσο πολύ και έτσι κάνω τουλάχιστον 2 βόλτες με το καρότσι στη γειτονιά και μάλιστα τη μία επιλέγω να πηγαίνω σε φούρνο ή καφετέρια, γιατί εκεί συνήθως ξοδεύουμε λίγο περισσότερο χρόνο~ @Eliza Kats @peacock Ρε παιδιά, σήμερα ξεμύτισε και το έβδομο (7ο) δοντάκι.... Επειδή με δαγκώνει αρκετά πλέον (έχει βαρεθεί όλα τα μασητικά του), σε σημείο τέτοιο που πονάω ΠΟΛΥ, θα ξεκινήσω άμεσα τα πατημένα, μήπως πάμε και σε κομματάκια πριν κλείσουμε το έτος.. Το έτος.. πόσο απίστευτο, πόσο ονειρεμένο.  Ακόμα συνέρχομαι ψυχικά, νοητικά, σωματικά από την κύηση, τον τοκετό, το νεογέννητο. Πόσο πανδύσκολο ήταν και είναι, μα και π΄όσο ανταμειφτικό. Ένας παραμυθένιος, συγκλονιστικός χρόνος... ❤️❤️❤️❤️❤️               
    • Με το καλό κορίτσι μου!! Η γλυκουλα πλέον συνήθισε ❤️❤️ ο ύπνος γιατί; Ο βραδινός; Εμείς καλά! Αρχίσαμε εδώ κ μια βδομάδα λαχανικά κ σιγά σιγά κάτι τρώει η μπουμπου μου. Είχε κ παλινδρόμηση με το γάλα κ ελπίζουμε τώρα με τις τροφές να στρώσει. Γενικά το θέμα γάλα, δεν μας πάει καλά απ την αρχή 😂 κατα τα αλλά καλά…εγώ αρχίσει κ κουράζομαι λίγο παραπάνω πλέον, γιατί βαριέται εύκολα κ θέλει συνέχεια ενασχόληση, ενώ ήταν αρκετά ανεξάρτητη. Την μέρα κάνει 3 μισαωρους ύπνους κ δεν προλαβαίνω καθόλου να ξεκουραστώ…
    • Νομίζω ότι αυξάνονται και οι ανάγκες τώρα όσο προχωράει η εγκυμοσύνη οπότε αν είχες χαμηλό κι από πριν λογικό τώρα να κατεβαίνει κι άλλο  Εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι λογικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αυξήσουμε τον σίδηρο, οπότε ίσως και σένα να παίρνεις παραπάνω. Τώρα που θα πάω κι εγώ θα μου γράψει εξετάσεις να δούμε πού είμαστε 
    • Μπορεί! Τι να πω ..πάντα είχα χαμηλή αιμοσφαιρίνη.. για να δούμε και την τιμή..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...