Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικό τεστ εγκυμοσύνης;

Despina_89

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Αυτόν τον μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδί με τον άντρα μου. Μετά από 8 χρόνια που έκανα το πρώτο μου παιδάκι! Δεν έχει φτάσει ακόμα η μέρα της καθυστέρησης αλλά επειδή είμαι ανυπόμονη έκανα ένα πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης. Το ανεβάζω να μου πείτε την γνώμη σας. 

IMG_20230314_094150.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Despina_89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Αυτόν τον μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδί με τον άντρα μου. Μετά από 8 χρόνια που έκανα το πρώτο μου παιδάκι! Δεν έχει φτάσει ακόμα η μέρα της καθυστέρησης αλλά επειδή είμαι ανυπόμονη έκανα ένα πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης. Το ανεβάζω να μου πείτε την γνώμη σας. 

IMG_20230314_094150.jpg

Καλημέρα!!Θετικό είναι το τεστάκι σου κορίτσι μου. Πόσες μέρες νωρίτερα είσαι???ευχομαι με το καλό το μωράκι σου...επόμενο βήμα χοριακή!!!!Αναμένουμε νέα

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Despina_89 είπε:

IMG_20230314_094150.jpg

Αν η φωτογραφία έχει τραβηχτεί μέσα στο ορισμένο χρονικό περιθώριο ναι είναι θετικό! 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Despina_89 είπε:

IMG_20230314_094150.jpg

Καλημέρα!! Φαίνεται ξεκάθαρα η δεύτερη γραμμή στο τεστακι σου, ΑΛΛΑ επειδή με το ίδιο έχει τύχει σε εμένα αυτή η γραμμή και ήταν εξάτμισης θα σου πρότεινα να κάνεις μια χοριακη για να είσαι σίγουρη. Εγώ το είχα κάνει 3 μέρες πριν την περίοδο και η δεύτερη γραμμουλα βγήκε στο λεπτό πάνω, όχι μετά από ώρα δλδ… στο λέω μόνο κ μόνο για να μην απογοητευτείς όπως κ εγώ αν είναι αυτό. Βέβαια ο λόγος απογοήτευσης μου ήταν ότι όπου κ να έψαξα στο Ίντερνετ αυτή η φωτό σήμαινε θετικό τεστ για τις κοπέλες. Άρα πιθανότητες έχεις πολλές, απλά εξακρίβωσε το κατά τη γνώμη μου. Εύχομαι να είναι θετικό 😊

στις πριν 10 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα!!Θετικό είναι το τεστάκι σου κορίτσι μου. Πόσες μέρες νωρίτερα είσαι???ευχομαι με το καλό το μωράκι σου...επόμενο βήμα χοριακή!!!!Αναμένουμε νέα

Το τεστ το έκανα εχτές 5 μέρες πριν την καθυστέρηση. Χοριακή πότε μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Αν η φωτογραφία έχει τραβηχτεί μέσα στο ορισμένο χρονικό περιθώριο ναι είναι θετικό! 

Περίπου δέκα λεπτά μετά τράβηξα την φωτογραφία. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα!! Φαίνεται ξεκάθαρα η δεύτερη γραμμή στο τεστακι σου, ΑΛΛΑ επειδή με το ίδιο έχει τύχει σε εμένα αυτή η γραμμή και ήταν εξάτμισης θα σου πρότεινα να κάνεις μια χοριακη για να είσαι σίγουρη. Εγώ το είχα κάνει 3 μέρες πριν την περίοδο και η δεύτερη γραμμουλα βγήκε στο λεπτό πάνω, όχι μετά από ώρα δλδ… στο λέω μόνο κ μόνο για να μην απογοητευτείς όπως κ εγώ αν είναι αυτό. Βέβαια ο λόγος απογοήτευσης μου ήταν ότι όπου κ να έψαξα στο Ίντερνετ αυτή η φωτό σήμαινε θετικό τεστ για τις κοπέλες. Άρα πιθανότητες έχεις πολλές, απλά εξακρίβωσε το κατά τη γνώμη μου. Εύχομαι να είναι θετικό 😊

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Μήπως δεν είναι θετικό. Τι σημαίνει εξάτμισης;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Despina_89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Μήπως δεν είναι θετικό. Τι σημαίνει εξάτμισης;

Δεν γνωρίζω ακριβώς πως ορίζεται, αλλά συνήθως βγαίνει όταν «εξατμίζεται» το υγρό. Όπως και να έχει, επειδή έτυχε σε μένα δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και σε σένα. Πάντως αποτέλεσμα που φαίνεται σε τεστακι, φαίνεται και σε χοριακή (επειδή ρώτησες παραπάνω πότε μπορείς να πας), άρα μπορείς και τώρα! ☺️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Δεν γνωρίζω ακριβώς πως ορίζεται, αλλά συνήθως βγαίνει όταν «εξατμίζεται» το υγρό. Όπως και να έχει, επειδή έτυχε σε μένα δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και σε σένα. Πάντως αποτέλεσμα που φαίνεται σε τεστακι, φαίνεται και σε χοριακή (επειδή ρώτησες παραπάνω πότε μπορείς να πας), άρα μπορείς και τώρα! ☺️

Τέλεια!! Ευχαριστώ πολύ! ❤️

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Despina_89 είπε:

Το τεστ το έκανα εχτές 5 μέρες πριν την καθυστέρηση. Χοριακή πότε μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!

Κορίτσι θα σου έλεγα να κάνεις μία χοριακή για να σου φύγει το άγχος και η έννοια και εύχομαι η έννοια σου απο εδώ και πέρα να είναι μόνο το μωράκι

στις πριν 3 ώρες, ο/η Despina_89 είπε:

Περίπου δέκα λεπτά μετά τράβηξα την φωτογραφία. 

Μετά τα 10 λεπτά το τεστ δεν ισχύει το γραφή στο χαρτι.. και εγω την έχω πατήσει με την γραμμη εξατμίσεις επειδή δεν φαίνεται  καλά τι χρώμα έχει ; Αν είναι γκρι η γραμμή τότε μάλλον είναι εξατμίσεις αν είναι με χρώμα ροζ τότε είσαι εγκυος.. χοριακη μπορείς να πας να κανείς όποτε θέλεις.. αν θετικό το τεστ σίγουρα θα δείξει η χοριακη σου.. 

εύχομαι να είναι θετικο 💕

Συγγνώμη αλλά επειδη τα έκανα κι εγω αυτά και αγχωνομουν και εκλαιγα κτλ κτλ... 

Κοριτσια μου γλυκά μην κάνετε τεστ τοσο νωρίς. Δεν μπορεις να ξερεις ποτε ακριβώς έγινε η σύλληψη, ακομα και με τεστ οωρρυξίας, δεν ξέρεις αν εγινε σύλληψη και πότε. Επίσης στο τεστ λεει, 10 λεπτά. Μετα τα 10 λεπτά δεν ισχύει αυτό που θα δεις.  (εδώ οι γιατροι δεν λενε ακριβως ποτε εγινε η συλληψη, θα ξερει το τεστ?) 

Κι εγω θετικό θα σου έλεγα ότι είναι, αλλά μην το κάνετε αυτο στον εαυτο σας. Αν τελικά αυριο μεθαυριο ερθει η περιοδος σου θα λυπηθείς άδικα. Καντε την προσπαθεια σας κι αν ειναι με 2-3 μερες καθυστερηση κάνεις τεστακι. 

Έκανα τα ιδια, δεν το παίζω ψύχραιμη. Αλλά τελικά έμεινα εγκυος το μόνο μήνα που δεν μέτρησα μέρες και το εννοώ αυτο που σου λέω γιατι το μυαλο μου ήταν σε κάτι άλλο που αφορουσε άλλο θέμα υγειας και κάναμε σεξ με την σκέψη ότι μετά τις γιορτές θα πηγαίναμε για έλεγχο μιας και προσπαθουσαμε απο το καλοκαίρι και τελικά στο γιατρό πήγα, αλλά για υπέρηχο. 

Πήρα το μάθημα μου κι εγω....

Προσωπικά, οταν γεννηθει με το καλο το μωρο μας και αποφασισουμε για 2ο πρωτα ο Θεός, οχι δεν θα μετρήσω μέρες, όχι τεστ δεν θα αγοράσω, τίποτα δεν θα κανω!!

Εύχομαι να περασουν αυτες οι 5 μερες και να αρχισεις να μετρας μερες καθυστερησης. Ευχομαι αυριο μεθαυριο να μπεις στο γκρουπακι Μανούλες Δεκεμβριου 2023 (αν μετραω σωστα) κι αυτο το μηνυμα να δώσει μια νοτα αισιοδοξιας σε ενα αλλο κορίτσι που θα σταματησει να μετραει μέρες και θα έχει μια ωραιότατη καθυστερηση κι εκεινη ❤️ 

στις On 14/3/2023 at 8:42 ΠΜ, ο/η Despina_89 είπε:

IMG_20230314_094150.jpg

Θετικοτατοοο! Εύχομαι να έχουμε και τα νέα σου, από μια μεγάααααλη χωριακη 🥳🥳

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
    • Να σου ζήσουν τα παιδακια σου ❤️❤️❤️   Είναι πολύ φυσιολογικό να μην έχει ρυθμιστεί ακόμα. Το γεγονός ότι στις άλλες γέννες ήταν σταθερή δεν αποτελεί ένδειξη ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.    Φυσικα όταν υπάρχουν ελεύθερες επαφές κ δεν γνωρίζεις πότε κ αν έκανες ωορρηξία τότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα.  Αν γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξία κ θεωρείς ότι έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις ένα τεστ να δεις. Αλλά γενικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχεις για αρκετό διάστημα (είτε θηλάζεις είτε όχι) 😊🥰
    • Μια χαρούλα!! Μακάρι να ήξερα ότι είχα δίωρο! Για να δούμε πώς θα πάει!
    • Γεια σου Λευκή μου κ εγώ το βρίσκω δύσκολο να γυρίσει τώρα προς το τέλος το μωράκι σου ❤️ ειδικά όσο μεγαλώνει η μπέμπα είναι τόσο πιο δύσκολο κ γι αυτά να γυρνάνε 🩷 μεγάλο μωράκι κ το δικό σας ❤️❤️❤️  έχετε συζητήσει για την γέννα; Όσο πλησιάζουμε νομίζω είναι εξέχον ζήτημα. Έχεις κάνει κάποια μαθήματα ανώδυνου τοκετού ή κάποια σεμινάρια κτλ; Πως νιώθεις που πλησιάζουμε; 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...