Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπνος μωρού

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εχω μια μπέμπα σχεδόν 40 ημερων η οποια αρκετες φορές στον υπνο της,τινάζεται,μουγκρίζει,κουνιεται εντονα,βγάζει ηχους,τεντωνεται σαν να κανει ανησυχο υπνο,χωρις να ξυπνάει απαραίτητα.Εχει συμβεί σε κάποια να μου δώσει συμβουλή;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 14/3/2023 at 7:10 ΠΜ, ο/η Paris2007 είπε:

Καλημέρα!

Εχω μια μπέμπα σχεδόν 40 ημερων η οποια αρκετες φορές στον υπνο της,τινάζεται,μουγκρίζει,κουνιεται εντονα,βγάζει ηχους,τεντωνεται σαν να κανει ανησυχο υπνο,χωρις να ξυπνάει απαραίτητα.Εχει συμβεί σε κάποια να μου δώσει συμβουλή;

Καλησπέρα! Νομίζω λίγο πολύ όλα τα νεογέννητα το κάνουν...ίσως είναι το εντερακι τους που αρχίζει κ ενοχλεί, αέρια, ποιος ξερει... κ η δικιά μου το έκανε συνέχεια μέχρι 2 μηνών αν θυμάμαι καλά... κάποια στιγμή απλά ηρέμησε...

Καλησπέρα, είναι φυσιολογικό το κάνουν σχεδόν όλα τα νεογέννητα στην αρχή . Μπορεί να φταίει το εντερακι που είπε και η κοπέλα από πάνω μπορεί και τίποτα. 

Να σου ζήσει !

στις πριν 18 ώρες, ο/η Bestrong είπε:

Καλησπέρα! Νομίζω λίγο πολύ όλα τα νεογέννητα το κάνουν...ίσως είναι το εντερακι τους που αρχίζει κ ενοχλεί, αέρια, ποιος ξερει... κ η δικιά μου το έκανε συνέχεια μέχρι 2 μηνών αν θυμάμαι καλά... κάποια στιγμή απλά ηρέμησε...

Σας ευχαριστώ πολυ!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα, είναι φυσιολογικό το κάνουν σχεδόν όλα τα νεογέννητα στην αρχή . Μπορεί να φταίει το εντερακι που είπε και η κοπέλα από πάνω μπορεί και τίποτα. 

Να σου ζήσει !

Ευχαριστώ πάρα πολυ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...