Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαι έγκυος πιθανον 5εβδ κ 6 ημερων. Σε μια εβδομάδα έχω στον γυναικολόγο μου ραντεβού ώστε να μάθω με ακρίβεια. Δυστυχώς σήμερα σήκωσα ένα βάρος στην δουλειά πιθανόν λιγότερο των 5 κιλών κ με πονεσε η μέση κ η κοιλιά μου. Μετά από λίγη ώρα σταμάτησε η κοιλιά μου αλλά η μέση με πονούσε αρκετά. Σαν λουμπαγκο. Τώρα σταμάτησε κ η μέση αλλά φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς δεν είχα ούτε σταγόνα αίμα ούτε πόνους στην κοιλιά μου. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο? Διαβάζω στο ίντερνετ διάφορα κ φοβάμαι. Αύριο θα μπορέσω να πάρω τον γυναικολόγο μου τηλέφωνο μήπως με δεχτεί πιο νωρίς. 

Δημοσίευση

Γειά σου κορίτσι και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Κι εγώ ψιλοσηκωνω βάρη από την αρχή της εγκυμοσύνης 😅 Τώρα για τόσο λίγο βάρος να σε πιάσει η μέση σου, εντύπωση μου κάνει. Μήπως ήταν πιο πολύ σύμπτωμα της εγκυμοσύνης;

Πάντως ειδικά στην αρχή θα έχεις πονακια στην κοιλιά και ειδικά αν βηξεις ή φτερνιστεις μπορεί να σε πιάσει ένας οξύς πόνος για λίγο. Εγώ είχα τρομάξει τότε, αλλά μου είπε η γιατρός ότι είναι φυσιολογικό. 

Όπως και να χει δεν νομίζω να εβλαψες το σπορακι σου με τόσο λίγο βάρος. Πότε θα πας στον γυναικολόγο σου τελικά;

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 13/3/2023 at 8:39 ΜΜ, ο/η Chara92 είπε:

Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαι έγκυος πιθανον 5εβδ κ 6 ημερων. Σε μια εβδομάδα έχω στον γυναικολόγο μου ραντεβού ώστε να μάθω με ακρίβεια. Δυστυχώς σήμερα σήκωσα ένα βάρος στην δουλειά πιθανόν λιγότερο των 5 κιλών κ με πονεσε η μέση κ η κοιλιά μου. Μετά από λίγη ώρα σταμάτησε η κοιλιά μου αλλά η μέση με πονούσε αρκετά. Σαν λουμπαγκο. Τώρα σταμάτησε κ η μέση αλλά φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς δεν είχα ούτε σταγόνα αίμα ούτε πόνους στην κοιλιά μου. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο? Διαβάζω στο ίντερνετ διάφορα κ φοβάμαι. Αύριο θα μπορέσω να πάρω τον γυναικολόγο μου τηλέφωνο μήπως με δεχτεί πιο νωρίς. 

Καλησπέρα!! Λογικά θα έχεις πάει ήδη γυναικολόγο επομένως ελπίζω να ήταν όλα οκ με το μωράκι σας!! Θα σου πρότεινα γενικά να αποφεύγεις τα βάρη και τα σκυψιματα, τουλάχιστον μέχρι τις 12 εβδομάδες. Και εγώ σήκωνα στις αρχές αλλά κατέληγα τα βράδια που ηρεμουσα να έχω έντονους σπασμούς - πόνοι σαν περιόδου - και είχα κατατρομαξει. Σου εύχομαι και πάλι ότι καλύτερο με το μωράκι σας!!! 🤞🤞❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...