Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιλογή μεταξύ Νοσοκομείου Ρόδου και Ιδιωτικής κλινικής - Πολύδυμη κύηση


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα! 

Όσες από εμάς ζουν στην Ρόδο, γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές για το που θα γεννήσουμε τα μωράκια μας.

Θα ήθελα σας παρακαλώ όποια γνωρίζει και έχει προσωπική εμπειρία να μου πει τα αρνητικά και τα θετικά της επιλογής μεταξύ Νοσοκομείου και ιδιωτικής κλινικής. 

Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι ότι αυτή η επιλογή καθορίζει και την επιλογή του γυναικολόγου μου, γιατί θα ήθελα να αποπερατώσει τον τοκετό ο γυναικολόγος που θα με παρακολουθήσει...

Όλοι οι ιδιώτες γυναικολόγοι στη Ρόδο συνεργάζονται μόνο με την ιδιωτική κλινική για τον τοκετό;

Οι τοκετοί στο Νοσοκομείο γίνονται αποκλειστικά από τους 3 γιατρούς που υπάρχουν αυτήν την στιγμή (Καβαλάκης, Τσούλου, Σαράντης); 

Ποιον θα μου συστήνατε για πολύδυμη κύηση; 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Δεν ζω στη Ρόδο οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας. Όμως γέννησα δίδυμα. Ήταν να γεννήσω σε ιδιωτικό αλλά λόγω συσπάσεων χρειάστηκε να νοσηλευτώ.Νοσηλεύτηκα 4 ημέρες στο ιδιωτικό κ τελικά πήγα στο δημόσιο λόγω του φαρμακου που έπρεπε να πάρω το οποίο ή δεν το χορηγούν στα ιδιωτικά ή το χορηγούν  κ πληρώνεις αρκετά, δε θυμάμαι τι ακριβώς μου είχαν πει.

Εύχομαι να μην έχετε επιπλοκές κ να μην χρειαστεί να νοσηλευτείτε αλλά επειδή οι πολύδυμες κυησεις θεωρούνται υψηλού κινδύνου, θα σας πρότεινα δημόσιο.

Με το καλό!🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αρχικά δεν βρίσκω ούτε και εγώ την ομαδική , δεύτερον επειδή πάνω κάτω έχουμε ίδιες ημερομηνίες πολύ πιθανόν να βρεθούμε και σε δίπλα κρεβάτια 😂 τουλάχιστον εγώ αυτό ελπίζω να έχω παρέα να περνάνε οι ώρες στο δωμάτιο 😋 ( δίκλινο λέω να πάρω) 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Έχω πολλές δουλειές αυτές τις μέρες και έχω κουραστεί πολύ... Προσπαθώ να φτιάξω και το δωμάτιο της μικρής, πηγαίνω κανονικά στο ιατρείο κάθε μέρα, κάνω 4 μετρήσεις ζαχάρου τη μέρα και είμαι πάντα χαμηλά και παλεύω να το ανεβάσω και κάπως η ψυχολογία μου είναι πεσμένη... Επίσης έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί στο σχολείο είναι ένα κοριτσάκι που δαγκώνει άλλα παιδάκια και έχει δαγκώσει και το δικό μου δύο φορές. Ο καημένος ο δικός μου δεν ανταποδίδει, την αποφεύγει αλλά δεν είναι κατάσταση κ αυτή. Τον στέλνω να περνάει καλά και πηγαίνει με τόση όρεξη στο σχολείο που δε θέλω να το πάρει από φόβο ξαφνικά. Ένα άλλο παιδακι το δαγκωσε στο αυτί αυτό το κοριτσάκι και η μαμά του μου έλεγε ότι ζοριστηκε πολύ γιατί πονούσε για μέρες το καημένο Πληρώνουμε και ένα σωρό λεφτά για να είναι χαρούμενος και έχουμε τώρα εκεί αυτό να τα τρομοκρατεί. Τη δεύτερη φορά που με πήραν ότι τον δάγκωσε θύμωσα πάρα πολύ και στεναχωρήθηκα. Τους είπα δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά αυτό το παιδί δεν θέλω να πλησιάσει ξανά το δικό μου. Είναι σε μια ηλικία που βάζει τις βάσεις για σωστή συμπεριφορά, υγιείς αντιδράσεις και χτίζει κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και δε δέχομαι να ξεκινήσει με στραβοπατημα επειδή ένα παιδί έχει ξεκάθαρη ανάγκη διαπαιδαγώγησης. Αφήστε, πολύ ταράχτηκα.
    • Ε μπαίνει σε δύσκολα μονοπάτια με 2 κάτω από 2 ετών 😜 Συνήθως μετά τον χρόνο φτιάχνει ο ύπνος τους. Και με λίγη προσπάθεια κάτι θα γίνει πιστεύω. Εμάς εκεί στον χρόνο έστρωσε αλλά μετά τους 10+ μήνες είχα σταματήσει να της δίνω γάλα αν δεν είχαν περάσει τουλάχιστον 3 ώρες. Αν ξυπνούσε νωρίτερα την κοιμιζε πάλι ο μπαμπάς. Καλά είμαι εγώ 😊 Η μεγάλη κοντεύει τα 2,5 και εγώ μόλις μπήκα στον 8ο! Μέσα Δεκεμβρίου έχω ΠΗΤ 😊  Εσύ πόσο είσαι τώρα; Σου έχουν δώσει ΠΗΤ;
    • Να σας ρωτησω κοριτσια μου εσεις την κοιλια σας πως τη νιωθετε; Εγω εχω περιεργη αισθηση σαν να κανει σπασμους καμια φορα, αλλες τη νιωθω πρησμενη και γενικως εχει αλλαξει πολυ το εντερο μου. Λετε να συμβαινει τιποτα;
    • @ΜαρίαΔημήτρης περαστικα σας αγαπες μου ελα ρε συ αρρωστησε η γλυκουλα για τα καλα μακαρι να ηρεμησει λιγο γιατι και γω στεναχωριεμαι οπως τα εγραψες. Καλα δε συζηταω για υψος βαρος αυτη εχει γινει ολοκληρη κοπελα φτου φτου και δεν κοβει καθολου αναπτυξη ενω συνηθως καποια στιγμη επιβραδυνουν. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...