Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΙΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 20 ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΧΑΣΩ ΜΕΤΑ.......:( ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΠΕΙΝΑΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ????.ΖΗΤΑΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.....ΒΟΗΘΕΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΣ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΖΑ ΚΙΛΑ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 11 ΚΙΛΑ......

ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΤΑ ΒΛΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ....

ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ,ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΛΠ...ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ..ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΧ ΑΝ ΤΗ ΒΡΩ ΘΑ ΤΗ ΦΑΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΩΡΘΟΝΟΝΤΑΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Age μην αγχώνεσαι. Προσπάθησε να μην πίνεις αναψυκτικά και να μην τρώς γλυκά. Αν θές ας πούμε μια σοκολάτα, φάε ένα σοκολατάκι για να σου φύγει η ιδέα και τέλος. Αν πάλι ζηλέψεις μια μπουγάτσα, ή μια τυρόπιτα απο τον φούρνο της γειτονιάς, πες στον εαυτό σου "καλύτερα μια μακαρονάδα με κιμά παρά τις σαβούρες". Εγώ αυτό έκανα, με αποτέλεσμα και στις δύο μου εγκυμοσύνες να πάρω 8 κιλά. Και φυσικά τα έχασα αμέσως, την πρώτη εβδομάδα. Βέβαια τα κιλά τα έχω παραπάνω απο φυσικού μου, οπότε δεν με έπαιρνε να βάλω και άλλα. Παρόλα αυτά, δεν στερήθηκα τίποτα, έτρωγα τα πάντα αλλά με μέτρο. Και φρόντιζα αν την μία μέρα έτρωγα κάτι παχυντικό, την επόμενη... ψητό κοτόπουλο με σαλάτα!!!

Εχω γεννήσει εδώ και ένα μήνα και έχασα και 2 κιλά ακόμα (μιας και δεν θηλάζω, δυστυχώς, είπα να το ρίξω επιτέλους στην δίαιτα).

Υπομονή και θέληση χρειάζεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΟΛΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΠΡΟΣΕΧΑ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΨΥΚΤΙΚΑ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΠΩΘΗΜΕΝΑ...........:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AGE, μην αγχώνεσαι για τέτοια πράγματα και ταράζεις και το μωρουδάκι σου τσάμπα!

Το θέμα είναι ότι μπορείς να τρώς το κάτι πάραπάνω, αλλά να μην είναι πάντα σαβουροφαγητάκια!

Θα φάμε και τις σοκολατίτσες μας και τις πίτσες μας και όλα, αλλά με μέτρο! Τα παραπάνω γεύματα ας είναι περισσότερο σαλατίτσες, γιαουρτάκια κλπ.

Έτσι θα κάνεις και καλό στο μωρουδάκι, για να του δίνεις βιταμίνες!

ΒΑΣΙΚΑ... ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!!!

Χαρούμενη να είσαι πάνω από όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουφ, τι θέμα κι αυτό!!! Εγώ είμαι στο τέλος του 7ου και έχω πάρει 15!!! Η βλακεία είναι οτι κι εγώ τα πήρα ως τον 6ο τα περισσότερα.. Ό,τι έγινε, έγινε όμως, δεν θέλω να στεναχωριέμαι και να στεναχωρώ και το μπουμπουκι μου που δεν φταίει σε τίποτα. Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα τα πατήσω τα 20 ως τη γέννα. Μετά τη γέννα όμως, συμφωνήσαμε με τον ανδρα μου να κρατάει το μωρό 2-3 φορές την εβδομάδα και εγώ να ξεκινήσω να πηγαίνω στα curves για γυμναστικούλα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να τρελαθούμε κιόλας για κάποια επιπλέον κιλά τώρα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΤΣΑΚΙΖΑ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Age μου μην στεναχωρίεσαι!!Το μονο να προσέχεις λιγο τα γλυκά-τα πολλα γλυκά-και τα ανθυγειηνά γιατι οτι τρωμε τρωει και το μωράκι..Θα τα χασεις μην ανυσηχείς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στερείσαι τίποτα, αλλά όλα με μέτρο. Και γιατί περνάνε στα μπεμπάκια μας και για εσένα. Εγώ που δεν τρώω γλυκά, γιατί κατά ένα περίεργο τρόπο τα σιχάθηκα με το που έμεινα έγκυος, έχω πάρει 8 κιλά και είμαι στην 30η εβδομάδα...

Σκέψου το μετά μόνο και πόση προσπάθεια θα χρειαστείς για να τα χάσεις αν πάρεις πολλά...

Παρ'όλα αυτά ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ όπως νιώθεις εσύ καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

age μου αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί κι εμένα προς την αντίθετη κατεύθυνση προς το παρόν...

Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των κιλών της εγκυμοσύνης, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να τρέφεται σωστά το μώρό μου μέσα από εμένα, να έχουμε υγεία και οι δυο και όλα τα άλλα φτιάχνουν...

Η γνώμη μου είναι να τρέφεσαι σωστά και υγιείνα κυρίως για να είναι το μωράκι σου γερό και δυνατό! Όταν πεινάς να τρώς γιατί δεν κάνει να πεινάει κι εκείνο...

Εγώ μόλις μπήκα στον τρίτο μήνα και η ανακατοσούρα δεν λέει να φύγει. Δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο και τρέμω μήπως δεν πάρω τα 10 κιλά που μου είπε ο γιατρός γιατί δεν μπορώ να φάω πια πολύ....Τι να κάνω????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΖΙ μου το καλυτερο ειναι να μην παρεις πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη σου,ολες το ξερουμε αυτο:) αφου ομως εχεις....ορεξουλα :lol: θα σου ελεγα να προτιμας οταν πεινας περισσοτερο να τρως τροφες που εχουν να σου προσφερουν χρησιμα συστατικα,κι αν εχει χωρο το στομαχακι σου τρως και καμμια λιχουδια σε μικρη ποσοτητα:P τωρα να σου πω η ξαδερφη μου δεν τηρουσε τιποτα ,ετρωγε πολυ ,πηρε 20 κιλα αλλα τα εχασε ολα!!!εγω παλι στην εγκυμοσυνη μου ειχα παρει 8 κιλα επειδη ειχα εμμετους,ολα ειναι σχετικα και διαφορετικα για την καθε μια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Age, μια από τα ίδια!! Πριν μείνω έγκυος, έτρωγα λιψές μερίδες. Δεν είχα όρεξη.. Έτρωγα 2-3 μπουκιές κι έσκαγα στην κυριολεξία.. Τώρα, είμαι στον 4ο μήνα και έχω πάρει 6 κιλά!! Και είναι μόνο στην κοιλιά μου!! Ούτε πρόσωπο έχω πάρει, ούτε μπούτια.. Μόνο μια κοιλιάαα.. Αλλά πολύ χαριτωμένη!! Την βλέπω και την χαίρομαι!! Πριν από κάθε μου περίοδο είχα κάποιες ορέξεις, άλλες φορές για γλυκό, άλλες για αλμυρό. Δεν έτρωγα πολύ! Και τώρα, έχω σοκολάτες, τσουρεκάκια, σαβουρίτσες κοινώς στο ντουλάπι μου, αλλά τα τσακίζει ο σύζυγος!! Εγώ μπορεί να ζηλέψω αγγουράκι και καροτάκι με λεμόνι και αλάτι, ξέρεις υγειϊνα..

Στους πρώτους μήνες ήθελα απεγνωσμένα πίτσες και μακαρονάδες. Έφαγα! Όχι πολλές! Μου πέρασε.. Μην στερείς αυτή την στιγμή κάτι που ζητάς.. Φάε αλλά με μέτρο..

Και να σου πω γιατί κι εμένα με ανυσύχησε λίγο το θέμα των κιλών..

Η μητέρα μου όταν ήταν έγκυος σε μένα, ήταν και μια οικογενειακή φίλη μαζί! Όταν λοιπόν πηγαίναν στον γιατρό, τους πρώτους μήνες έπαιρνε η μαμά μου 2 και 3 κιλά ενώ η φιλή της κανένα.. Και από τον 7ο μήνα και μετά, η μαμά μου έπαιρνε 400 γραμμ. και η φίλη της 5 κιλά μαζεμένα, 7 κιλά κ.ο.κ...

Μην αγχώνεσαι κουκλίτσα μου και το καταλαβαίνει το ζουζουνάκι σου... Ολά καλά να πάνε... Υγεία να έχουμε και εμείς και τα μωράκια μας... Και θα τα χάσουμε τα κιλά μετά...

Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλίτσα, μην αγχώνεσαι γλυκειά μου! Είναι λογικό αν έχεις ναυτίες να μην μπορείς να φας.. Τα κιλά που πρέπει να πάρεις, θα τα πάρεις.. εγγυημένα!! Έχω σπουδάσει πάνω σε αυτόν τον τομέα, γι'αυτό απαντάω με σιγουριά...

Εγώ δεν είχα ούτε μια φορά ανακατοσούρα, ναυτία ή εμετό, γι'αυτό και τα 6 κιλά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΕ!!!

ΕΓΩ ΣΤΟΝ 4ο ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 9!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 18.ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΛΙΑ.ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΝΟΣΥΝΗ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ......ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΙΣΑ.ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΒΕΛΑΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΡΝΑ ΚΙΛΑ.

ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ JUNGE FOOD ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λόγω περιττών κιλών κι εγώ πρόσεχα πολύ στην εγκυμοσύνη μου. Αλλά δεν ένιωσα να στερούμαι κάτι. Πιο πολύ αηδία μου προκαλούσαν τα περισσότερα (χωρίς ναυτίες κι εμετούς όμως) παρά λαχτάρα και λιγούρα.

Πάντως ακόμα και τα junk που μια δυο φορές θέλησα, μου τα έκανε η μητέρα μου υγιεινά. Ήθελα χαμπουργκερ, μου έκανε σπιτικό, ήθελα πίτσα, μια από τα ίδια. Ήθελα παγωτό (γιατί γέννησα κατακαλόκαιρο), έτρωγα ένα ξυλάκι μέρα παρά μέρα, αλλά για βραδινό έτρωγα γιαούρτι. Με αποτέλεσμα να βάλω 11 κιλά και να γυρίσω σπίτι από το μαιευτήριο με -10.

Ορεξάτες εγκυούλες μου με το καλό σας εύχομαι!!!

Το μενού σας ας τα περιέχει όλα αλλά με μέτρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διαβαζω τοση ωρα ολα αυτα περι κιλων και διατροφης των εγκυων...ναι οντως μας πιανει πανικος με την εμφανιση.αλλα δεν αξιζει κοριτσια..το θαυμαστο αυτο ταξιδι των εννεα μηνων πρεπει να το ζησετε χωρις κανενα ανχος.τι και αν παρετε 10 14 19 24 κιλα; μετα με προγραμμα διατροφης και επιμονη θα χαθουν.αν και πιστευω οτι μετα απο ενα χρονο με λιγη προσοχη φευγουν. το πιο σημαντικο ειναι η ζωη που μεγαλωνει μεσα σας και ερχετε στο κοσμο.εξαλου το εχω ξαναπει και θα το λεω ξανα και ξανα...το σωμα σας οπως και να ειναι ειναι αυτο που φερνει στο κοσμο το μωρακι σας.αξιζει το σεβασμο μας...( για τα πρακτικα εγω πηρα 18 κιλα μου εχουν μεινει τα 10 κιλα και εχω γεννησει εδω και 3.5μηνες..αλλα δεν με απασχολουν..ξερω οτι θα τα χασω με υπομονη αργοτερα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!:( ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 8 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 13 ΚΙΛΑ...:woohoo: :woohoo: ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΠΕΙΝΑΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ??ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ 22 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 33 ΚΑΙ ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΑΛΗ ΜΟΥ age!!!ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗ!!!ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 20 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

1ον:ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

2ον:ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΣ ΦΑΕ!!!!ΦΑΕ!!!!ΦΑΕ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ?Ή ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΑΒΟΥΡΙΤΣΑ...ΦΑΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΥΓΕΙΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!!ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΥΝΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΦΑΕ ΟΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑΣ-ΠΕΘΥΜΑΣ-ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΔΙΑΙΤΑ!!!ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΑΗΔΙΕΣ!!!ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΗΝΗ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΤΣΙ???

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΕΤΣΙ!!!ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΤΟΤΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΗ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 15 ΤΕΛΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΩ? ΦΑΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΚΟΛΑΤ!!!ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΠΤΗ ΨΩΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙ!!!ΠΙΕΣ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ...ΑΝΤΕ ΠΙΕΣ ΣΟΔΑ...ΟΚ???ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

age κοριτσι μου εγω ειμαι στον 5 μηνα κ πηρα περιπου 5 κιλα ουτε πολλα ουτε λιγα,γιατι προσεχω εχω κοψει ολες τις βλακειες πιτσες,γυρους,τηγ.πατατες κ γενικα κανω κ μια ισοροπημενη διατροφη γιατι εχω κ προβλημα με το ζαχαρο δε λεω πως δε μου αρεσανε τα πιο πανω αλλα απο τη στιγμη που ξερω πως κανω κακο στο μωρακι μου ολα τα εκοψα μαχαιρι,τρωο πολλα φρουτα κ λαχανικα κ ψωμι ολικης αλεσεως κ διατηρω κ το ζαχαρο σε κανονικες τιμες.καλο ειναι να προσεχουμε τι τρωμε οχι μονο για εμας αλλα κ για το μωρο μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego eimai ston ekto mina 26 evdomada kai exo parei 8 kilaaaaa.....imoun poli adynati prin tin egkimosini 46 kila ,lene oti an eisai poli adinati vazeis pio polla kila ....pantos panta etroga sxetika me takila mou poli opote den mporo na to kopso tora exo oreksi ti na kano ??? :) :)

ygeia koritsia manoules 8a ginoume ,ti einai pente deka kila parapano ....?? :)

dev158bb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera.... kopelia esy ebales to 8ema egw kseagxo8ika me ayta pou diavasa:P giati exw faei thn idia frikime sena:) eimai sthn 27 ebdomada kai exw parei 8 kila:) twra prospa8o na kanw kratei kai ekopsa to bradino sabouroma. trww kornflakes ena mpolaki kai ama peinaw poly kanena frouto. Na fantasteis oti mexri ton 5 eixa pareimono 3.5 kila. molis stamatisane oi emetoi OLEEEEE!!! me kobo na stamataw sta 14-15 mexri thn genna:) Gera mora na bgaloume kai ta kilakia me ka8olou i ligo kopo 8a fygoune vre:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...