Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα και απο εμενα! Εγω ειμαι σημερα 11 μερες απο ωορρηξια, εκανα το πρωι (πολλα) τεστ με τα ιδια ουρα, σας βαζω φωτογραφιες. Το clearblue «φανηκε» (εντελως αχνο) αμεσως στα 3 λεπτα, τα αλλα φανηκαν μονο οταν στεγνωσαν. Ειναι ολα με τα ιδια ουρα. Θα κανω αυριο παλι να ξεκαθαρίσει το τοπιο.    
    • @Lisaki 80 αν επιτρέπετε με ποιον γιατρό; Είμαι κι εγώ στο Fivi στο Διαβαλκανικό με τον Παππά.
    • Καλημέρα κορίτσια!  @Eliza Kats πως είσαι; Πότε πας γιατρό;  @Sia A μου εσύ θα κάνεις πάλι χοριακή; @Iris9 τι έγινε με την ένεση το βρήκες κάπως; Εσυ κορίτσι μου πότε θα πας γιατρό; Είναι νωρίς ακόμα ε;  Ποιες άλλες είναι για θετικά τεστάκια αυτές τις μέρες;; 
    • Καλημέρα Σάσα!! Διάβασα το μήνυμά σου και ήθελα να σου γράψω δυο πράγματα, γιατί έχω περάσει και εγώ από αυτή τη διαδικασία και καταλαβαίνω πολύ καλά τι σημαίνει όλο αυτό το ψυχολογικό rollercoaster!!! Το θέμα ε΄ίναι πως  όταν μιλάμε για ηλικία 43+, δεν είναι  η χαμηλή ΑΜΗ το θέμα! Θα μπορούσες θεωρητικά να έχεις και καλή ΑΜΗ για την ηλικία σου! ή να εχεις και καλή ποσότητα ωαρίων στον υπέρηχο! αλλά το θέμα μας πάντα ειναι η ποιότητα!/ Δηλαδή ακόμα κι αν βγουν αρκετά ωάρια επειδή  σε αυτή την ηλικία είναι συνήθως κακής ποιότητας δεν θα κάνουν ούτε πολλά έμβρυα ούτε καλής ποιότητας.. Οπότε, π.χ. μια γυναίκα 38 χρονών με χαμηλή ΑΜΗ έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από μια 43χρονη με επίσης χαμηλή ΑΜΗ...  Δεν είναι θέμα κέντρου που να ειδικεύεται σε μεγαλύτερες ηλικίες.. Τα πιο πολλά κέντρα θα σου πουν πως από τα 43 και μετά οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.. Δεν το λέω για να απογοητεύσω ειλικριν΄ά, το λέω για να σε βοηθήσω να μη σπαταλήσεις άσκοπα χρόνο, χρήμα και για να γλυτώσεις στεναχώριες και απογοητεύσεις.. Εγώ έκανα το πρώτο μου παιδί με φυσιολογική σύλληψη στα 38. Όταν όμως πήγα για δεύτερο μετα απο αποβολ΄΄η απο φυσική σύλληψη, κατέληξα στην εξωσωματική και 41 με χαμηλή ΑΜΗ. Έκανα κάποιες προσπάθειες με φυσικούς κύκλους, μεγαλη ταλαιπωρία να μαζέψω 2 έμβρυα.. Μία φορά είχα θετική χοριακή αλλά απέβαλα στην10η εβδομάδα, την επόμενη φορά δεν είχα καν εμφύτευση. Τελικά προχωρήσαμε σε δωρεά ωαρίων και έμεινα έγκυος με την πρώτη Ξέρω ότι ακούγεται σκληρό, και το λέω με πολλή αγάπη και κατανόηση, αλλά αν ξεκινήσεις τώρα όλη τη διαδικασία από την αρχή, στα 43, οι πιθανότητες να πετύχεις είναι πραγματικά πάρα πολύ χαμηλές. Αντιθέτως, με δωρεά, σε ένα χρόνο μπορείς να έχεις ένα μωρό στην αγκαλιά σου. Και πίστεψέ με, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Έχω παιδιά και με τους δύο τρόπους, και η αγάπη, ο δεσμός, η καθημερινότητα είναι ακριβώς ίδια. Οπότε, αν έχεις δίπλα σου έναν υποστηρικτικό σύντροφο, προσωπικά θα σου έλεγα να σκεφτείς σοβαρά την επιλογή της δωρεάς. Δεν είναι λύση απελπισίας ...είναι λύση αγάπης και ελπίδας. Να συμπληρώσω πως εγώ τα έκανα όλα στο Fivi στη Θεσσαλονίκη, στο Διαβαλκανικό. Πολύ καλό κέντρο. 
    • Κορίτσι μου καλημέρα κ απο μενα.Σαν διαδικασία η αμνιοπαρακεντηση δεν είναι τίποτα κρατάει λίγο κ δεν είναι επίπονη. Είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.. το άγχος είναι στην αναμονή των αποτελεσμάτων.  Εύχομαι να είναι όλα καλά να ηρεμήσεις κ να χαρείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου με ένα υγιέστατο μωρακι💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...